- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревност-За момичета
Момичета,до толкова ли сте ревниви,че да се водите по мотото:Веднъж пробуди ли се женската ми злоба,съм готова да пратя всяка тъпа к*чка в гроба!?
Малко нестандартен въпрос,но ми е интересно,защото щом някое момиче се опитва да пофлиртува или да се натисне на приятеля ми и съм готова на всичко...![]()
(е почти всичко де
).
Зависи от случая, в повечето случаи момичетата не са ми виновни.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Zavisi ot mnogo neshta , nai - veche zavisi ot negovite reakcii.
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Зависи от мястото,човека,застроениет о,к*чката...Попринцип съм доста гадна и злобна и рядко прощавам на които и да е..
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
зависи ако някое гърълче ми пипне момчето което си харесвам нз кво ще стане един път ще избухна и няма се повтори![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
+1. Ако той се връзва ще подивея:Първоначално написано от Lyubeto
1. от омраза към нея;
2. от презрение към него.
дам ... наистина зависи от много неща, но никога не бих действала преди да съм обмислила всички варианти на + и -
Ако приятелят ми се връзва на флиртовете на някоя, него ще погна, не нея. И тя ще ми е черна. Да не ми се мярка. Но обективно погледнато, тя няма вина. Той обаче ще ми види гърба...след стабилен скандал и сериозни физически щети.
мм попринцип не съм много избухлива...ама ако стане нещо така по-сериозно ест , че ше се карам и с нея и с него
ревнива съм ,но ако има друга,то тя няма вина.Виновен ще бъде приятелят ми,че се е поддал на нейните номера.Никога не съм се била за момче.Няма и да го сторя.Нямам намерение да му вдигам самочувстието или да се опитвам да изпъкна по някакъв начин пред него сеедно е Бог.Той ако ме обича и уважава,никога не би изневерил ,нито пък би направил така,че да се съмнявам в него.
Ако ме иска,нека внимава,ако пък не =остава без мен и толкова.Оттам нататак си е негов проблема.
Руса кукличка
ДА! разбира се няма какво да се чудя и да мисля всяка ще си получи заслуженото![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Barbie
точно така.. той ще ми е най-виновен и той ще го отнесе най-много
Ако приятеля ми не реагира директно съм го заебала,но иначе кучката ще си остане ей там
Ами доста съм ревнива попринцип - преди не умеех да се владея дори, но сега се старая... Въпреки всичко много се дразня като някоя фльорца почне да се натиска на моя човек - чак до бой не се е стигало никога, но много се паля и обикновено момчето си го отнася![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Отговорност мога да търся само от приятеля си, така че и наказание мога да налагам само на него. Следователно, ако в случая той има вина и е подавал сигнали на девойката, флиртувал е или по кякакъв друг начин я е окуражил, тогава ще му се сърдя на него.
АКо обаче девойката е била нещо твърде смела, тогава бих се постарала да й стане ясно, че той си има приятелка ( ако той вече не го е направил ) и да не посяга към моя мъж.
До крайности не бих стигнала. Мъжа ми, ако иска, може и сам да се защитава, не е бебе, нито кьорав, нито смотан.![]()
П.П. Абе образованието ми е изкривило яко възприемането на света.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
след ВСИЧКО, което се случи между нас този път си казахме, че ще се получи! готова съм на всичко за него! дори да пратя някоя кучка в гроба.... той е всичко за мен....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
след ВСИЧКО, което се случи между нас този път си казахме, че ще се получи! готова съм на всичко за него! дори да пратя някоя кучка в гроба.... той е всичко за мен....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Зависи от случая. Пък и ако той държи на мен, ще я разкара сам без да се намесвам аз.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
мн се извинявам, че съм пуснала темата два пъти... сега видях...просто компютъра в даскало ми е мн прецакан
![]()
Зависи от случая а и д0 сега не ми се е случвалоо![]()
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
Зависи от случая,понякога няма кво да си изкарваш гнева на момичето,като то не е виновно
Не! На мнение съм, че в една връзка трябва да има доверие. Ако някоя се сваля на "приятеля" ми, нека той да я резне. Ако наистина изпитва чувства към мен, ще го направи, ако не е така, значи не трябва да съм с него. Когато наистина се влюбя в някого, аз не виждам никой друг освен него и не бих изневерявала. Та за това и не ревнувам. Много много рядко се случва, а когато се случи гледам да не го показнам, защото знам колко е тъпо да те ревнуват.
П.п. Сложих "приятеля ми" в кавички, защото в момента нямам такъв.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.