.

Виж резултатите на анкетата: Водите ли се под мотото:Веднъж пробуди ли се женската ми злоба,съм готова да пратя всяка тъпа к*чка

Гласували
78. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да,разбира се.

19 24,36%
  • Не.

11 14,10%
  • Зависи от случая.

33 42,31%
  • Незнам.Не ми се е отдавала възможност да разбера.

15 19,23%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Град
    Пловдив
    Незнам.Не ми се е отдавала възможност да разбера. ;] Сваляли са го..предлагали са му секс..намеквали са му чрез презарвативи.. или са му предлагали да стават гаджета като знаят че си има приятелка (гадинките долни) но той винаги отказва.. една му беше писала по гсм-ма че ако не иде на кафе с нея ще се самоубие и нея разкара хих..имам много добро мъжле

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Попринцип не съм болезнено ревнива,ревнувам го, но в умерените граници. Не смятам, че бих се била или нещо от този сорт бих направила на някое момиче вес пак понякога не момичето е виновно. Тя е свободна да се сваля на когото си пожелае, друг е въпроса как ще постъпи приятелят ми. Него бих го била но момето зависи от ситуацията,ако не разбере веднаж, че момчето е заето то вторият път ще разбере.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Зависи от случая.

При такава ситуация приятелят ми ги реже. Една обаче, беше особено нагла. Странно, писах й веднъж в скайп... без обиди, без ругатни. Само остър тон. От тогава ни вест, ни кост.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Проблемът не е в момичетата, а в Него. Ако той се поддаде, защо да се вбесявам на Другата. Тя просто е била достатъчно хитра и изкусителна, за да го омагьоса, а той се е поддал. Ще се вбеся на него, не на нея. Тя какво е виновна, че той е податлив.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    никога не ми е давал повод ... аз сама правя от мухата слон , но той винаги успява да ме успоокои

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    Зависи от случая. Но ми се е случвало така да изтерщя че да заплашвам една негова бивша с бой и от тогава си беше само мой

Супер фен
    НЕ! Тва са глупости Адски излишни глупости...
    Кажете ми какъв е смисъла от ревност като имаме 2 прости варианта :
    1. Ако някоя се овърта около гаджето,той отвръща и виждам,че явно много много не му пука за мен - КЛЪЦ и до там!
    2. Ако мома се овърта около него и той не обръща внимание - НЯМАМЕ ПОВОД ЗА РЕВНОСТ.

Е? какво се пените колежки?

Супер фен
    Само 1 момиче съм била заради момче.Държа ли на някого и искам ли го - не ме интерисува нищо.Боря се до край и си го пазя!
    Обичам те <3 !!!

Град
    < 33
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Ако приятелят ми се връзва на флиртовете на някоя, него ще погна, не нея. И тя ще ми е черна. Да не ми се мярка. Но обективно погледнато, тя няма вина. Той обаче ще ми види гърба...след стабилен скандал и сериозни физически щети.
    Съгласна ! \/
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    somewhere over the rainbow
    Пълни глупости.Не я мразя,не искам да я убивам,не и говоря даже..Тихичко ,вътрев себе си, органически не мога да я понасям.Какво от това?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не, не се водя. Аз не съм злобна.
    Много съм ревнина, но на никого нищо не бих сторила.
    По-скоро на приятеля ми ще му мрънкам, ако се поддаде на някоя дори с поглед.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Зависи каква е ситуацията...ама чак да пращам в гроба не ама за косата може да я влача ... За човека който Обичам съм готова на ВСИЧКО !!!
    tAke a dIrty pIcture

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си