- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревност-За момичета
Незнам.Не ми се е отдавала възможност да разбера. ;] Сваляли са го..предлагали са му секс..намеквали са му чрез презарвативи.. или са му предлагали да стават гаджета като знаят че си има приятелка (гадинките долни) но той винаги отказва..една му беше писала по гсм-ма че ако не иде на кафе с нея ще се самоубие
и нея разкара хих..имам много добро мъжле
![]()
Попринцип не съм болезнено ревнива,ревнувам го, но в умерените граници. Не смятам, че бих се била или нещо от този сорт бих направила на някое момиче вес пак понякога не момичето е виновно. Тя е свободна да се сваля на когото си пожелае, друг е въпроса как ще постъпи приятелят ми. Него бих го билано момето зависи от ситуацията,ако не разбере веднаж, че момчето е заето то вторият път ще разбере.
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Зависи от случая.
При такава ситуация приятелят ми ги реже. Една обаче, беше особено нагла. Странно, писах й веднъж в скайп... без обиди, без ругатни. Само остър тон. От тогава ни вест, ни кост.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Проблемът не е в момичетата, а в Него.Ако той се поддаде, защо да се вбесявам на Другата. Тя просто е била достатъчно хитра и изкусителна, за да го омагьоса, а той се е поддал. Ще се вбеся на него, не на нея. Тя какво е виновна, че той е податлив.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Зависи от случая. Но ми се е случвало така да изтерщя че да заплашвам една негова бивша с бой и от тогава си беше само мой![]()
![]()
НЕ! Тва са глупостиАдски излишни глупости...
Кажете ми какъв е смисъла от ревност като имаме 2 прости варианта :
1. Ако някоя се овърта около гаджето,той отвръща и виждам,че явно много много не му пука за мен - КЛЪЦи до там!
2. Ако мома се овърта около него и той не обръща внимание - НЯМАМЕ ПОВОД ЗА РЕВНОСТ.
Е?какво се пените колежки?
![]()
Съгласна ! \Първоначално написано от Barbie
/
Actions speaks louder then words .. >.<
Пълни глупости.Не я мразя,не искам да я убивам,не и говоря даже..Тихичко ,вътрев себе си, органически не мога да я понасям.Какво от това?
Зависи каква е ситуацията...ама чак да пращам в гробане ама за косата може да я влача
... За човека който Обичам съм готова на ВСИЧКО !!!
![]()
![]()
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()