.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Полезно....?

Искам да питам нещо....представете си следната ситуация....скъсам презерватив или секс без презерватив....та чух че за да се "убият" сперматозоидите не е достатъчно да се измиеш само с вода а се правел някакъв развор с оцет и още нещо....плс някой да каже нещо ако знае или да даде линк с информация съжалявам ако темата ви се струва тъпа

Град
    София
    Според мен няма логика да е с оцет, дори и да има такава девитиня. По принцип влагалището, до колкото съм запознат, е с киселинна среда и това няма да повлияе. А ако е с основно рН пък може да си навредиш. Затова по-добре хапче.

П.П. Лично мнение е това.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Wonderland
    ?!!!!

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Според мен няма логика да е с оцет, дори и да има такава девитиня. По принцип влагалището, до колкото съм запознат, е с киселинна среда и това няма да повлияе. А ако е с основно рН пък може да си навредиш. Затова по-добре хапче.

П.П. Лично мнение е това.
    Логиката е, че самият оцет е киселина и вс приключва с това според мен

обаче някой може ли да го потвърди това аз в момента търся материал в чичо гугъл ама все още не намирам....още опитни и сиг за история с оцета?

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    ръгаш аспирин и всичко е ок Изпитана рецепта...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Абе ей!!Не давай такива съвети,че няма да се очудя да си завре аспирин.
    А относно темата ти...не знам какво да ти отговоря,то не беше оцет,лимон,аспирин и какво ли още не!
    Ескапел като си толкова притеснена.Вагината ти да не ти е устата да завираш само боклуци вътре.
    offline forever!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Абе ей!!Не давай такива съвети,че няма да се очудя да си завре аспирин.
    А относно темата ти...не знам какво да ти отговоря,то не беше оцет,лимон,аспирин и какво ли още не!
    Ескапел като си толкова притеснена.Вагината ти да не ти е устата да завираш само боклуци вътре.
    Въобще не се ебавам за аспирина....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Wonderland
    Я излей едно шише с ракия,толкова хубаво ще те прочисти,всички сперматозоиди вътре ще се напият и ще излязат през Exit-а.

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Я излей едно шише с ракия,толкова хубаво ще те прочисти,всички сперматозоиди вътре ще се напият и ще излязат през Exit-а.

леле колко забавноооооооооооооо!умре от смех

пълни глупости

Хапче и отговорност!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    sladkoto_teen4e,ти си на 15 и си имала 3ма сексуални партньора,а нямаш и ЕЛЕМЕНТАРНА сексуална култура! Как така с оцет,бе?Ти поне асимилираш ли какви ги говориш?Сложи и олио и си направи салата!Ебаси,аман от деца,дет задават тъпи въпроси.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    sladkoto_teen4e,ти си на 15 и си имала 3ма сексуални партньора,а нямаш и ЕЛЕМЕНТАРНА сексуална култура! Как така с оцет,бе?Ти поне асимилираш ли какви ги говориш?Сложи и олио и си направи салата!Ебаси,аман от деца,дет задават тъпи въпроси.
    +1
    Ама може и зелена салата-някоя маруля да натика

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    +1
    Ама може и зелена салата-някоя маруля да натика
    еееее!сменете дилъра! аз питам дали е верно вие ми се карате омг!

Това за аспирина съм го чувал и наистина имало ефектец стига да е веднага след белята.. за оцет-а не знам...

И стига с тея салати, че съм гладен..

В една книга бяха изброени начини за предпазване от бременост и го имаше и този метод - промивка с вода с оцет, защото оцета обивал сперматозоидите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си