.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

До каква степен помага хумата?

На опаковката пише:"Заздравява косъма като напълно измества необходимостта от шампоан." Възможно ли е ако си правя маски с хума и спра да използвам шампоан,косата ми да живне? Дали няма да стои нечиста?
    Освен това пише,че се прави смес с оцет,а за лицето - с кисело мляко. Вие по този начин ли използвате продукта? Ами после косата мирише ли на оцет?

Ако си правиш маската с хума и оцет,просто няма начин да не я измиеш с шампоан..
    аз я мия 3-4 пъти с шампоан и още си смърди на оцет..
    а само за хумата не знам,но по-добре не спирай шампоана
    а и все пак тва като ти засъхне на главата,става някво като кора и като влезнеш да се къпеш е на 100 малки частици и много трудно се отмива..
    поне при мене

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума

Re: До каква степен помага хумата?

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    На опаковката пише:"Заздравява косъма като напълно измества необходимостта от шампоан." Възможно ли е ако си правя маски с хума и спра да използвам шампоан,косата ми да живне? Дали няма да стои нечиста?
    Освен това пише,че се прави смес с оцет,а за лицето - с кисело мляко. Вие по този начин ли използвате продукта? Ами после косата мирише ли на оцет?
    Значи купила съм си от същата хума като теб , и тая маска за лицето я правя същата + една лъжица мед , и съм доволна от ефекта , но това за косата съм го пробвала само един път и няма да повторя
    Първо тая хума много трудно се нанася на косата , то това си е пръст и става точно на кал. Второ като изсъхне тая кал на главата ти гледай каква плесканица става , кора и засъхнала пръст , и с колко зора ще ти трябват да го махнеш и отмиеш както е залепено на косата ти. Трето аз се мих незнам колко пъти с шампоан и още миришех на оцет
    Та незнам нямам нерви повече да си слагам хума на косата.

Според мен не ако искаш да ти живне косата не използвай никакви шапоани!Те само премиват косата и я наелектризирват повече!Лятото косата ми беше много зле,като казвам зле имам в предвид много ЗЛе!!От тогава аз не съм я мила с шампиан , а само с маски...Можеш да слагаш хума ама оцет слягай само в последната вода когато си измиваш косата,защото ако сложиш оцет в самата маска косата ти ще мерише ужасно.Вместо оцет можеш лимонов сок или пък спирт.Но все пак за да се измие косата хубаво от маската която си направила,трябва да я масажираш,но не и търкаш разбира се.Измива се косата и блести прекрасно!Тия ужасни шампоани,който ги е измислил е най-големия...Сри да ги използваш преди връху косата ти да са останали 2 косъма коса..!!!!

Една моя съученичка ни разказваше,че баба й навремето си миела косата само с разбито прясно яйце и плитката й била широка с диаметър 6-7см.

Ще видим до къде ще я подкарам с хумата,но сериозно се замислям да спра да използвам шампоани и да си изправям косата,че е много увредена.

Ама да знаеш,че в маската трябва да има спирт или някакъв алкохол който да поддържа кожата на главата топла за да не изсъхне маската,че ако засъхне става много весело..и отгоре я овивай с 2 кърпи

Една приятелка има страхотна гъста и дълга коса и казва, че хумата я е направила такава... аз не вярвам много, но може да пробваш... става въпрос за ето такова косище ... вдясно е..
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

До коса си е... мойта с нищо не я подхранвам, даже напротив, ама пак си е в ред.
    За лице хумата е перфектна, ама на косата тва нещо втори път няма да си го сложа... изпопадаха ми космите, докато го отмия.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Хумата много изсушава косата и ако се остави прекалено дълго засъхва и отмиването става трудно.

Аз я оставих 2 часа,засъхна,но се изми много лесно и не са оставали никакви кални буци или каквото там ме предупреждавахте.

Да. Дори сега си се радвам на косата,че няма стърчащи пухени кичури,както преди,а повярвайте ми - много е грозно косата да е права от корените до 10 см. след тях и след това да е бухнала. Поради тая причина я и изправях,но вече ще използвам само натурални съставки,когато я мия - хума,бира,яйца,зехтин и т.н.

Град
    Earth
    Ох тая хума как повече няма да си я сложа на косата после едва я сресах и на др ден веднага се изкъпах на нова имах гадното чуство че косата ми е сметена
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Аз съм си мила косата с хума... не я използвах като маска, а като заместител на шампоана... смесих съвсем малко шампоан и много хума и така я мих и стана супер... Не съм имала проблеми с отмиването й.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Една приятелка има страхотна гъста и дълга коса и казва, че хумата я е направила такава... аз не вярвам много, но може да пробваш... става въпрос за ето такова косище ... вдясно е..
    УааааааУ ква коса
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Супер фен Аватара на dead_princess
    ам аз доколкото знам помагала да не ти се омазнява косата толкова бързо,тоест изсушава корените

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си