.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Препоръчайте ми боя за коса

Zdraveite,zna4i re6ih da si boqdisam kosata rysa no poneje e mn dalga a i maika mi postoqnno me pa6i 4e 6te izgori iskam da vi popitam kakva boq za kosa bihte mi prepora4ali koqto ne e tolkova vredna i ima dobar efekt

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника

Русото не се "боядисва" , а се изсветлява. Става с блондор най-често и гори косата, в зависимост от това колко е тъмна. Онзи ден говорих с едно момиче което беше отишло на фризьор да я изрусят от кестенява коса и косата и в един момент пламнала едва ли не. Изми ли я и тя половината паднала в мивката. Накрая да пооправят положението я направили пак кафява и я подстригали на каре. 120 лева за процедурите...

Град
    Wonderland
    Няма безвредна коса,всичките скапват косата,а русата гори.После изисква яка подръжка,защото като се покажат корените на твоята коса ще бъде доста грозна,та така изисква яка подръжка,която се състои в последващо боядисване,косата изсъхва,започва да заприличва на метла и накрая.........
    Няма смисъл да се боядисваш,както се казва :'Господ си знае работата'.заложи на естественото,пък и изрусената коса е демоде отдавна.

Цитирай Първоначално написано от Minerva
    Русото не се "боядисва" , а се изсветлява. Става с блондор най-често и гори косата, в зависимост от това колко е тъмна. Онзи ден говорих с едно момиче което беше отишло на фризьор да я изрусят от кестенява коса и косата и в един момент пламнала едва ли не. Изми ли я и тя половината паднала в мивката. Накрая да пооправят положението я направили пак кафява и я подстригали на каре. 120 лева за процедурите...
    Зависи от типа на косата,от това колко е здрава и от това какъв цвят е била преди..При мен не слагаха блондор,защото предпочетох да не ми изтощават косата.Тя беше тъмно руса.Сложи ми само боя и цвета се получи перфектно русо,не е от тези белите,по-златисто е.Косата ми изобщо не е увредена.Боята я няма по магазините,специално за салона си я поръчва...Някаква италянска.Тва,че била демоде и така нататък не мога да го приема..След като момичето смята,че така ще й отива повече нека да си се боядиса..Предполагам,че иска някаква промяна.Съвета ми е-рискувай!Но си избери подходящ салон и фризиорка,и знай че щя трябва да полагаш малко повечко грижи.

Супер фен Аватара на dead_princess

Град
    у вас ;]
    това направо ме уплаши..

иначе по темата.. определено ще си изгориш косата.. ама ако не опиташ никога няма да знаеш какво би било ако си я изрусиш.. пък и си е опит..хах.. нали скоро и аз пусках тема дали да си правя косата.. еми направих си я, даже в момента съм с боя по косата.. просто рискувам, ще видим какво ще стане.. Ако наистина го искаш.. Go for it..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

За да и падне косата значи прекалено дълго са държали блондора/супрата или каквото там използват за обезцветяване...Възможно е и косата и да е била слаба и изтощена,а при така съвестните фризьори отказват манипулации...Щом са и изгорили така косата,че да падне е трябвало направо да ти излезне и да отиде другаде да я оправят,не да им напълни гушите със 120лв!!!

Моя съвет е да ходиш на фризьор.
    Ако се боядисваш сама със що годе хубава боя спестяваш 5-6 лева..не си струва.
    Ако нямаш възможност да е подържаш все пак на фризьор отиди поне първите 2-3 пъти да ти я боядисат и после сама си прави само корените и после с матиращ балсам или пампоан освежавай цялостния цвят. Може и да си правиш корените в къщи и после да ходиш само на фризьор да ти прави мат по-добре става от балсамите в къщи, повече си личи и стои по-дълго време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си