Цитирай Първоначално написано от Minerva
Русото не се "боядисва" , а се изсветлява. Става с блондор най-често и гори косата, в зависимост от това колко е тъмна. Онзи ден говорих с едно момиче което беше отишло на фризьор да я изрусят от кестенява коса и косата и в един момент пламнала едва ли не. Изми ли я и тя половината паднала в мивката. Накрая да пооправят положението я направили пак кафява и я подстригали на каре. 120 лева за процедурите...
Зависи от типа на косата,от това колко е здрава и от това какъв цвят е била преди..При мен не слагаха блондор,защото предпочетох да не ми изтощават косата.Тя беше тъмно руса.Сложи ми само боя и цвета се получи перфектно русо,не е от тези белите,по-златисто е.Косата ми изобщо не е увредена.Боята я няма по магазините,специално за салона си я поръчва...Някаква италянска.Тва,че била демоде и така нататък не мога да го приема..След като момичето смята,че така ще й отива повече нека да си се боядиса..Предполагам,че иска някаква промяна.Съвета ми е-рискувай!Но си избери подходящ салон и фризиорка,и знай че щя трябва да полагаш малко повечко грижи.