.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

За какво най-често се карате с гаджето си?

Na men mi se e slu4valo da se karame vse za tova 4e ne mi obru6ta dostatu4no vnimanie.Toi vse igrae na nqkakva igra koqto se kazva WOW i ne se spira.mn e dosadno.Sedq po cql den v tqx igrae cql den i otdelq za mene to4no polovin 4as zatova sprqx da hoda tam.

KAJETE MI MOLQ VI ZA KAKVI NE6TA SE KARATE VIE

Караме се най- често, за дребни неща. Кой какво не направил, кой забравил да се обади, глупости общо взето
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Мъжът ти е зарибен
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    Paradise
    За глупости Май досега много сериозна караница не сме имали, освен дето веднъж ми закъсня много за среща и му се навиках яко (ама беше си глупост)
    ПП. Това е лошо дето ти обръща по-малко внимание, отколкото на компютъра. И моето момче е геймър, ама сме заедно по цял ден, когато не сме на даскало. А вечер си говорим по скайп и той паралелно си цъка нещо. Вие няма ли как също някак така да комбинирате?

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword

Re: За какво най-често се карате с гаджето си?

Цитирай Първоначално написано от kacidi
    Na men mi se e slu4valo da se karame vse za tova 4e ne mi obru6ta dostatu4no vnimanie.Toi vse igrae na nqkakva igra koqto se kazva WOW i ne se spira.mn e dosadno.Sedq po cql den v tqx igrae cql den i otdelq za mene to4no polovin 4as zatova sprqx da hoda tam.
    Или играта или теб !!
    Лично мнение.
    По темата: нямам с кой да се карам

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Aide stiga , be ... World Of Warcraft e super qka igra . I na men ponqkoga mi se iska da zaeba priqtelq mi i cql den da igraq , ama syrce ne mi dava . Ne q obicham tolkova , kolkoto nego . A za kakvo se karame... ami vse za gluposti.Na den ako ne se skarame nqma da sme nie prosto
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Град
    Неопределено
    Когато имах приятел се карахме за доста дребни неща. Падам си малко заядлива личност, ама и той не беше много по-различен. Примери много мога да давам, ама ме мързи, пък и няма смисъл.

Град
    Е там...
    нямам такива проблеми

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не се карахме за нищо. Ако имаше проблем, спокойно си изяснявахме ситуацията. Това беше едно от нещата, които ценеше а и все още цени в мен.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Не се караме
    offline forever!

Най-често заради мен той е добра душица обаче аз си падам конфликтна личност за тва аз се заяждам за най-незнайното нещо, а той... хмм ми угажда

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Lady_AMG
    Караме се най- често, за дребни неща. Кой какво не направил, кой забравил да се обади, глупости общо взето

Ми няма страшно познавам една женана двойка , която си имат и дете и мъжът яко цъка Уоу, а жената само му се кара , ама като уж се обичат ....

ами Axe_vs_Sword да ти кажа виждам що си сам/сама...Кфи са тези глупости или играта,или теб...гати съдистите тфа е само една игра и бившия ми я играеше и аз мн се нервих и исках да му я забраня ама като се замислиш е супер глупаво...поговори с него кажи му,че примерно като си с него няма да играе и така... иначе ем с бившия се карахме за мн неща
    все глупости

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    WOW е тъпа ограничена игра за wankerи.
    Quake 3 Arena
    GunZ
    това са игрите...
    по темата: не се караме още
    По твоята логика всички , които играят играта са тъпи и ограничени, включително и аз ??? Ебати логиката честно
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Ми не се караме много, но има и такива моменти.Например защо снощи не седна на линия, защо не искаш да излезнеме довечера или пък какво пак казах та се нацупи.Общо взето за пълни глупости.

Супер фен Аватара на galu6a
    за мн прости неща дето след време се смеем Ама то наможе пък без караници
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами не се караме често. Всъщност досега се сдърпахме само 2 пъти. Първия път аз държах да ме изпрати до нас, а той искаше да ми викне такси. И на двамата мн ни се спреше и станахме раздразнителни. В резултат аз му се извиних, той също , ободри се и ме изпрати. Втория път нещо пак ни се спеше, аз му говорех нещо сериозно, а на него не му беше интересно. Започна да ме иронизира и аз му се разсърдих. Бързо се сдобрихме. Иначе по другите въпроси, засега се изясняваме преди да е стигнало да кавги.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

хм... лел тая играе WoW e отвратителна!!! всичките ми приятели момчета са се зарибили по нея... сущо и гаджето ми играе на нея, но за сега нямам проблеми... за какво се караме ли ?! ми за дреболии защо ми траска телефона... че съм го ревнувала... че ме дразни с някакви си негови бивши... знам че се шегува но понякога прекалява... по едно време се скарахме защото аз съм му нямала доверие, но всичко отмина....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Караме се предимно за дребни неща които в определени моменти дразнят много,знаеш

Мега фен Аватара на Hilary_
    За малки дребни неща... за недоразбрани думи... за извъртането от двете страни... за досадното заяждане (уж на шега) ... за прибързани думи... ии това е май.. не е малко изобщо.. ама.. шанс!

за простотии
    ıllıllııllıllı |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅| ıllıllııllıl We love MuisC ! ! !

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    мечо не съм сам точно заради това. Да знаеш какви работи съм правил за (уж) приятели, а той ще се занимава с УоУ пред приятелката си вместо да си прекарват времето заедно ! Разбирам, че е зарибяваща и интересна (не че съм я играл ), но нека да я играе, когато е сам

Samo za gluposti se karame mn rqdko za ne6to seriozno..
    Is everybody going crazy?!?

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    За пълни глупости се караме и то много често. Става въпрос просто спор или просто, за да се дразним. Винаги сме на ралично мнение по- въпрос, като куче и котка сме. Но в едно винаги сме на едно мнение... че се обичаме. Сериозена караница сме имали само веднъж.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си