.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Град
    Враца
    Не помня да сме се карали Прекалено сме лигави, за да се задълбочаваме в някакви проблеми
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Не помня да сме се карали Прекалено сме лигави, за да се задълбочаваме в някакви проблеми
    Така е най-добре според мен
    offline forever!

За всичко и непрекъснато... Само на тема секс имахме допирни точки То и затва дотам го докарахме те. Трябва да се правят компромиси и тва е.

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    oO ние се караме за некви направо хипер малоумни неща,но вече той се опитва да не се караме ама аз понякога даже искам да се караме,щото обичам да се сдобряваме...

за глупости..последно беше, че му метнах шега, че е гей.. ама щом е с мен как ше е гей..не може ли да помисли..аз мн му се лигава ама мн..

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    да видим .... че не ми обръща внимание, че го карам да гледа "грижовните мечета" , че изчезвам за по седмица и си оставям телефона в къщи (ми кат не искам никои да ме търси ебати ) , че се заяждам, че тои се заяжда , че много пуша (всичко) , че не ме ревнува или че ме ревнува ... общо взето винаги си има причини. Последният път се скарахме защото ... не помня точно защо но беше грандиозен скандал. Всичко почна от "имам изпити ще спя в къщи" и се стигна до "ти не ме искаш вече и не ме уважаваш"

еми аз му се сърдя за тъпотии обикновено и после ми става малко кофти 4е така съм реагирала...но понякога тои изобщо не се усеща кви ги говори и много с дразна
    П.П.споко-и с моя се виждаме рядко ама аз свикнах ве4е...по-добре така отколкото изобщо да не сте заедно
    I can't stop myself from loving you <3

ами най-често и то даже в повечето случай,когато го изревнувам и започвам несазнателно да му задавам тапи въпроси

WOW е болест, а твоят човек е от тежко зависимите, ако щеш вярвай. Има куп информация, куп клипове във vbox7 и в youtube само на тая тема.

По принцип всички компютърни игри зарибяват, но WOW се води една от най-пристрастителните, в страни като Америка играта е сериозен проблем сред нещастните дебели американчета. /но не само Америка го духат, повечето WOW играчи са доста спрели, казвам го защото познавам не един такъв геймър. Доста време отделят за играта и стават много асоциални... losers/

WOW е за тъпаци. Разбира се, наред с loser-ите, които са се превърнали в "no life" заради тази шибана игричка, има хора които живеят нормално и не са загърбили приоритетите си - излизат с приятели, не й отделят толкова много време, не стават асоциални... но твоят приятел май не е от тях?

Приказвай сериозно с гаджето си, не знам как го търпиш изобщо - 30 минути отделя за теб на ден ли, кво? Баси шибания loser... ще ми седи и WOW ще играе... смятай колко е промит, та да не може да си наложи простичката воля да стане от тъпия компютър и от тъпата игра и да прекара малко време с теб.

Иначе аз съм доста раздразнителна, стремя се да го променя, защото загубих едно от най-скъпите ми същества заради тая черта. Но пък понякога имах право според мен - и той цъкаше няква шитня и в skype се държеше студено.
    Най-често се карам(ax) от ревност и желание да съм No1 и да съм на пиетедестал (доста тъпо, но как да е, ще се опитам да се променя)

Другите неща за които най-често се карам(ax) са незначителни и глупави.. не желая да се излагам Просто ще се опитам да не съм толкова гневлива.

Заповядай - http://www.sivosten.com/content.php?review.716
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен

Re: За какво най-често се карате с гаджето си?

Цитирай Първоначално написано от kacidi
    Na men mi se e slu4valo da se karame vse za tova 4e ne mi obru6ta dostatu4no vnimanie.Toi vse igrae na nqkakva igra koqto se kazva WOW i ne se spira.mn e dosadno.Sedq po cql den v tqx igrae cql den i otdelq za mene to4no polovin 4as zatova sprqx da hoda tam.

KAJETE MI MOLQ VI ZA KAKVI NE6TA SE KARATE VIE

Хаха и аз с моя приятел преди се карах заради тъпия WOW или CS ... направо ме побъркваха тея игри.Ама вече не играе или ако се случи е 1 - 2 пъти в месеца.За друго какво сме се карали....за дребни неща ... все за глупости.
    Обичам те <3 !!!

Не се караме много ; ) . Хахаха WOW сух

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    пХъХ с БиВшИя за глупосте и най-често аз... ама аз се шегувах ДааА а Ся Не Се Караме с Новия

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Аз се цупя най-често, когато се чувствам пренебрегната по някакъв начин и съм сметнала, че не ми се зачитат чувствата.
    "Ако има нещо, което презирам най-много, това е човек, чието мнение не съвпада точно с моето по всички въпроси."
    Дж. Джеръм

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    За всичко можем. Но ние не се караме, ние спорим, в краен случай малко си викаме. Мисля, че караница е твърде сериозна дума за отношенията ни.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е достатъчно романтичен, бързо се паля и съм раздразнителна, не иска да ме води на дискотеки, не иска да живеем все още заедно и да се оженим, не смее да си каже мнението, защото ще се развикам или разплача. Дааааааа май за наистина сериозни неща се караме. За внимание, когато сме заедно-не! Е, не сме по цял ден заедно, а само по 3-4(максимум през уикендите) часа на ден, но пък о тоалетната едва ходим един без друг. Ценим си времето заедно, защото ни е оскъдно, любуваме се един на друг или просто зяпаме Тв. Важното е, че сме заедно, че ръката ми е в неговата, че усещам пулса, дъха, допира му. Това си струва всички караници....

Re: За какво най-често се карате с гаджето си?

Цитирай Първоначално написано от kacidi
    Toi vse igrae na nqkakva igra koqto se kazva WOW i ne se spira.
    Няма спасение от тая игра
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не е достатъчно романтичен, бързо се паля и съм раздразнителна, не иска да ме води на дискотеки, не иска да живеем все още заедно и да се оженим, не смее да си каже мнението, защото ще се развикам или разплача. Дааааааа май за наистина сериозни неща се караме. За внимание, когато сме заедно-не! Е, не сме по цял ден заедно, а само по 3-4(максимум през уикендите) часа на ден, но пък о тоалетната едва ходим един без друг. Ценим си времето заедно, защото ни е оскъдно, любуваме се един на друг или просто зяпаме Тв. Важното е, че сме заедно, че ръката ми е в неговата, че усещам пулса, дъха, допира му. Това си струва всички караници....
    Междудругото от твои мнения бях останала с впечатление, че живеете заедно, но явно греша.
    A.D.I.D.A.S.

Град
    kadeto iskam
    заради ревност

Град
    Непостоянно
    shot ne znam kvo iskam
    .!.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове