.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

нещо като диета

Ами сега е сезон, в който не мога да спортувам редовно и се чудех дали бихте могли да ми предложите някакъв график и продукти не много калорични, които мога да си намеря във времето, в което съм на даскало, защото там няма голям избор. Целта ми не е чак толкова да отслабна, колкото да не напълнея. Хубавото е, че до училището има пазар за плодове и зеленчуци...

Чакам предложения

ами щом има пазар за плодове и зеленчуци давай възползвай се де.. плодче водичка.. намали сладкото хлебчето и газираното.. успехче

Аз съм на нещо като диета от 3 дена...
    Значи, закусвай мюсли с прясно мляко, или Фитнес, или някакви плодове, или кисело мляко, може и варени яйца (но не всеки ден)... идеи много.
    Междинното пак може да е плод или кисело мляко, а също и Корни.
    За обед... аз ям каквото е сготвено, но гледам ако ям с хляб да е пълнозърнест, ако е подходящо - добави и салата, също пий много вода.
    Следобедна закуска - аз ям Корни и плод.
    Вечеря - като обеда.
    Но най-важното е, че не ям чипс, Зайо-Байо, снаксове, шоколад, сухи пасти, близалки.. всякакви такива.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    ммм тва на GbSy ми изглежда мн. хубаво. ше го пробвам

Град
    Earth
    Аз не спазвам диета но се ограничавам от сладкото е без да броя 14 февруари ям ябълки греифрут риба черен хляб
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Град
    Wonderland
    За да отслабнеш качествено и без да върнеш килограмите си направи следното:
    1.Ден-800грама плодове,много течности-чай,кафенце,никакви безалкохолни,максимум 4 супени лъжици мед.
    2.Ден-салати:домати,краставици,б бена салата,всякаква салата без майонеза и салами и така нататъка,най-добрата салата е тази от зеле,може да свариш две яйца ,ако толкова много ти се яде.
    3.Ден-като първи ден
    4.Ден-течности,мед и,ако ти се прияде картофи,в 100грама картофи(варени)има само 73 калории,така,че може и половин килограм варени картофи да изядеш.
    5.Ден-ориз със зеленчуци
    6.Ден-започваш лека полека да похапваш,това което си яла преди,но изключваш:сладко,пържено,с инско!

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    За да отслабнеш качествено и без да върнеш килограмите си направи следното:
    1.Ден-800грама плодове,много течности-чай,кафенце,никакви безалкохолни,максимум 4 супени лъжици мед.
    2.Ден-салати:домати,краставици,б бена салата,всякаква салата без майонеза и салами и така нататъка,най-добрата салата е тази от зеле,може да свариш две яйца ,ако толкова много ти се яде.
    3.Ден-като първи ден
    4.Ден-течности,мед и,ако ти се прияде картофи,в 100грама картофи(варени)има само 73 калории,така,че може и половин килограм варени картофи да изядеш.
    5.Ден-ориз със зеленчуци
    6.Ден-започваш лека полека да похапваш,това което си яла преди,но изключваш:сладко,пържено,с инско!
    хей това звучи супер може да го пробвам

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

hottie
    Guest
    Има десетики теми за диети, поразрови се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си