- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- кежуал момичета :-o
...
Я обясни какво имаш предвит под "кежуали"![]()
was ist das?
I have no idea!Първоначално написано от w0sh
...
Casual Meaning and DefinitionПървоначално написано от StayFly
1. (a.) Coming without regularity; occasional; incidental; as, casual expenses.
2. (a.) Happening or coming to pass without design, and without being foreseen or expected; accidental; fortuitous; coming by chance.
3. (n.) One who receives relief for a night in a parish to which he does not belong; a vagrant.
има разлика между casual и football casual![]()
Grumpy old madman
Днес живеем във века на етикетите.
Незнам дали има човек който да няма лепнато определение. Бил той "метъл" "чалгар" "кежуъл" "женски кежуъл" "нацист" "пънкар" "балък" "идиот" и т.н
Къде остана съсловната теория на Стамболийски.....
Does it really matter?
Да.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
изглеждам по-начетен.
Мога да впехатлявам хората с уникалните си заложби
А всъщност реалната причина е че ползвам кирилизатор и след като копи-пейстна и се сетя нещо ме мързи да го превеждам наново
It sounds so gayПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
![]()
За първи път се замислям защо се движат на такива групи... хммм явно хомосексуализма в БГ е доста развит
Хвала!!! А има ли кежуал кучета и кежуал котки, и как се обличат те
An Evil Man
Митком, малък Шломо, защо се правиш на интересен? Извън форума си бая "EVIL", сигурен съм...![]()
Напрежението градира
Нека добавим и сестра му!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Притеснен съм, открих че съквартиранта ми носи бели обувки. Може би той е част от някоя субкултура.
Важното е задоволени майки да има.
След това.
Доста духовита забележка.
^Местожителството ти издава, че си голям почитател на шовинизма!
Пенсионирай се от форума по - добре!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Попитах яПървоначално написано от SofiaRegularCunt
Каза че сте от гей обществото
За това какъв съм извън форума не можеш да говориш като незнаеш! И защо сте толкова ограничени, че когато някой ви насере някъде и обръщате всичко на обиди към роднините... Damn... retard casuals
![]()
An Evil Man
В България определено няма. Но за иначе съм сигурна, че се намират![]()
Виж за скинхед гърлс (бърдс) и модс знам, че има бая, за БГ не знам пак обаче :Р
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Ми принадлежи към субкултурата на селяндурите простоПървоначално написано от w0sh
![]()
Щото наистина е голяма селяния да караш на бели обувки, маратонки или кецове... Или пък черни обувки с бели чорапи стил Майкъл Джексън е другия вариант![]()