.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Притеснен съм, открих че съквартиранта ми носи бели обувки. Може би той е част от някоя субкултура.
    Ми принадлежи към субкултурата на селяндурите просто
    Щото наистина е голяма селяния да караш на бели обувки, маратонки или кецове... Или пък черни обувки с бели чорапи стил Майкъл Джексън е другия вариант
    плетените обувки за 5 кинта от женския пазар са по-изискани, спор няма.
    Да, точно
    А не може ли вместо това официални черни или кафеви обувки(според зависи как си облечен нагоре)?
    Или с маратонки, ама не бели, щото наистина е смешно за официално бели маратонки... и изтъркани джинси...
    смешно е да се обличаш официално,освен ако работата ти не го изисква или не си на сватба. какво смешно има в белите маратонки или в дънките? само някакви хоумлеси се обличат в ежедневието "официално" (особено пък официални обувки) за да компенсират невзрачния си селски загубен вид

крисИто,ти си МНОГО ДИВ СЕЛЯНИН,баце!
    Определено е смешно и ултра селско да караш на бели маратонки и дънки, тая мода е от 80-те...
    Да си с маратонки- да разбира се, аз обикновено съм с маратонки, обаче стилното е да са черни или въобще тъмни(тъмно сини, кафеви, сиви), а не с бели...
    Все пак е въпрос на вкус, но на всеки с НОРМАЛЕН вкус е ясно, че тоя стил с бялото е селинджърщина...

Град
    Непостоянно
    абе не че ви се бъркам в спора
    ама значи и аз съм селянка щото имам бели кецове
    и съм от 80те години на миналия век ли
    .!.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    На мен всички кецове са ми черни пък.

И хората ги блъснат влакове като са с такива...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Определено е смешно и ултра селско да караш на бели маратонки и дънки, тая мода е от 80-те...
    Да си с маратонки- да разбира се, аз обикновено съм с маратонки, обаче стилното е да са черни или въобще тъмни(тъмно сини, кафеви, сиви), а не с бели...
    Все пак е въпрос на вкус, но на всеки с НОРМАЛЕН вкус е ясно, че тоя стил с бялото е селинджърщина...
    А като носиш бяло яке? Бялото се комбинира добре с много цветове, както и черното.
    Grumpy old madman

Бачка, ти ми разби представите за мода...абе въобще всичките представи ми разби!!!

до колкото схващам, кристо няма предвид сватбени или за работа официални обувки, а от тоя тип, които са на марки като dolce&gabbana, ferre, ecco, armani (дори лонсдейл и лакост имат такива), ама не от тия fAsH!0n sTylE, а некви фин елеганс
    http://www.designertrainers.com/imgl...0?size=468x312 - някакви подобни може би (не този модел специално)

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    нЕма кежуалки, има

cash-u-all-ки. Докато се усетиш и си пръснал всичките си пари по тях.

Scheiss Weiber!
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аре да си говорим?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Corporatedesign
    Аз бели кецове не нося, защото съм прасе (който е ITK ще се сети за поне още едно значение на думата и защо е употребена ), ама чак да е грозно и не знам какво?

Официални маратонки?
    i'm itk

kristo, всичко наред ли е? ако искаш да споделиш нещо...давай, ще те изслушаме

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    80s RULE!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Кежуали-скинари фешъни най-просто обяснено.Смешна работа тия са по залухави от всички анархисти и тем подобни утрепки който вандалстват по улиците тва да носиш върху себе си дрехи за стотици евро и като отидеш на мач (да те пребият много ясно) и дрешките ти да заприличат на гъз.
    Йога и мъдрост

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
    Кежуали-скинари фешъни най-просто обяснено.Смешна работа тия са по залухави от всички анархисти и тем подобни утрепки който вандалстват по улиците тва да носиш върху себе си дрехи за стотици евро и като отидеш на мач (да те пребият много ясно) и дрешките ти да заприличат на "задни части".
    .!.

Цитирай Първоначално написано от gsh
    до колкото схващам, кристо няма предвид сватбени или за работа официални обувки, а от тоя тип, които са на марки като dolce&gabbana, ferre, ecco, armani (дори лонсдейл и лакост имат такива), ама не от тия fAsH!0n sTylE, а некви фин елеганс
    http://www.designertrainers.com/imgl...0?size=468x312 - някакви подобни може би (не този модел специално)
    Точно, ти най-добре ме разбра. Най-добрата комбинация за мен наистина е нещо средно между обувка и маратонка или маратонки, но с по-официален вид, а не такива, които повече приличат на футболни бутонки. Или въобще са ярко спортни.
    И е смешно едва ли не да си ултрас на белите маратонки и да си купуваш само такива, ето това имам в предвид. Ако щете и много повече се цапат и по-точно повече им личи когато се оцапат. Друго си е тъмната маратонка, просто е по-стилно и представително. Бялата маратонка става, но за по-спортни и неофициални прояви въобще.

е да,за хора като теб,които не обичат да си перат дрехите,тъмната обувка е по-практична
    Хах, колко си оригинален само... и смешен... особено за смешен нямаш конкуренция :P

Град
    София
    е да,за хора като теб,които не обичат да си перат дрехите,тъмната обувка е по-практична
    Хах, колко си оригинален само... и смешен... особено за смешен нямаш конкуренция :P
    ти сам каза, че белите маратонки се цапат

оооообичам тее с бели маратонкии и изтъркани джинсииии

Град
    Club Old Number One / RPU 24h

Ебати пробитите патъци...тия са точно на една локва разлика от еквивалентите си от Илиянци...
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

играете ли дартс?
    Не се намира така лесно като останалите медикаменти иначе щехме капки да гоним, да ловим пушека, да търсим нефт и така нататък...
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Alco
    http://i117.photobucket.com/albums/o44/motive807/DSC07555.jpg

това са обувките!
    готини са

пс- от 3тия и 5тия линк ги имам тия модели

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

Ако маратонките/кецовете правят стила.. яко Fail.. по-точно

[img]http://api.ning.com/files/XDhIWpkRMRf*6P*Hlsx*afKFp4iFu9OsVogduuiAt-U8DOJyOYdeClbVrRp-6QZkA37Ls*vEXYakFnLT3f7pm6xgvCC1AF9C/epicFAIL.jpg[/img]
    The Spark

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    Цитирай Първоначално написано от Alco
    http://i117.photobucket.com/albums/o44/motive807/DSC07555.jpg

това са обувките!
    готини са

пс- от 3тия и 5тия линк ги имам тия модели
    стан смит-а продаваш ли го

иначе аз имам 2 и 6
    що питаш xD

Град
    kurvi
    Абе с тия парцалки ли като стане война ще ходите? А забравих че за вас само марката прави обувката. Тези няма смисал да ги купуваш от витошка и от цум само да си хабиш парите. Отидете на илиянци там ги има същите за по 10 лева. Няма разлика. Аз честичко пазарувам подараци от там

Град
    kurvi
    Цитирай Първоначално написано от Kya
    Абе с тия парцалки ли като стане война ще ходите? А забравих че за вас само марката прави обувката. Тези няма смисал да ги купуваш от витошка и от цум само да си хабиш парите. Отидете на илиянци там ги има същите за по 10 лева. Няма разлика. Аз честичко пазарувам подараци от там
    същите на 3-ия ден са скъсани...
    Каква е разликата? Едните са шити с конец а другите са лепени може би ???

ПП само такива обувки ли носиш? Дори като си на село при баба и дядо?

Град
    kurvi
    И как зимата през преспите ходиш с тези промукаеми обувки? Ниски и + това бели. Като запере дъжд май си на принципа: От студ умри Гъзар бъди! И разбрахме сички вече че тия обувки са ти на кракаа от когато си се родил. Питам те кво те кефи в тях по точно освен марката?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си