- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- кежуал момичета :-o
Определено е смешно и ултра селско да караш на бели маратонки и дънки, тая мода е от 80-те...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Да си с маратонки- да разбира се, аз обикновено съм с маратонки, обаче стилното е да са черни или въобще тъмни(тъмно сини, кафеви, сиви), а не с бели...
Все пак е въпрос на вкус, но на всеки с НОРМАЛЕН вкус е ясно, че тоя стил с бялото е селинджърщина...
абе не че ви се бъркам в спора
ама значи и аз съм селянка щото имам бели кецове
и съм от 80те години на миналия век ли![]()
.!.
На мен всички кецове са ми черни пък.![]()
И хората ги блъснат влакове като са с такива...![]()
А като носиш бяло яке? Бялото се комбинира добре с много цветове, както и черното.Първоначално написано от kristo
Grumpy old madman
Бачка, ти ми разби представите за мода...абе въобще всичките представи ми разби!!!Първоначално написано от kristo
![]()
до колкото схващам, кристо няма предвид сватбени или за работа официални обувки, а от тоя тип, които са на марки като dolce&gabbana, ferre, ecco, armani (дори лонсдейл и лакост имат такива), ама не от тия fAsH!0n sTylE, а некви фин елеганс![]()
http://www.designertrainers.com/imgl...0?size=468x312 - някакви подобни може би (не този модел специално)
нЕма кежуалки, има
cash-u-all-ки. Докато се усетиш и си пръснал всичките си пари по тях.
Scheiss Weiber!
Grumpy old madman
i'm itkПървоначално написано от Corporatedesign
![]()
kristo, всичко наред ли е? ако искаш да споделиш нещо...давай, ще те изслушаме![]()
80s RULE!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Кежуали-скинари фешъни най-просто обяснено.Смешна работа тия са по залухави от всички анархисти и тем подобни утрепки който вандалстват по улиците тва да носиш върху себе си дрехи за стотици евро и като отидеш на мач (да те пребият много ясно) и дрешките ти да заприличат на гъз.
Йога и мъдрост
Точно, ти най-добре ме разбра. Най-добрата комбинация за мен наистина е нещо средно между обувка и маратонка или маратонки, но с по-официален вид, а не такива, които повече приличат на футболни бутонки. Или въобще са ярко спортни.Първоначално написано от gsh
И е смешно едва ли не да си ултрас на белите маратонки и да си купуваш само такива, ето това имам в предвид. Ако щете и много повече се цапат и по-точно повече им личи когато се оцапат. Друго си е тъмната маратонка, просто е по-стилно и представително. Бялата маратонка става, но за по-спортни и неофициални прояви въобще.
Хах, колко си оригинален само... и смешен... особено за смешен нямаш конкуренция :PПървоначално написано от SofiaRegularCunt
ти сам каза, че белите маратонки се цапатПървоначално написано от kristo
![]()
оооообичам тее с бели маратонкии и изтъркани джинсииии![]()
http://i117.photobucket.com/albums/o...7/DSC07555.jpg
това са обувките!![]()
Ебати пробитите патъци...тия са точно на една локва разлика от еквивалентите си от Илиянци...
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Не се намира така лесно като останалите медикаменти иначе щехме капки да гоним, да ловим пушека, да търсим нефт и така нататък...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
готини саПървоначално написано от Alco
пс- от 3тия и 5тия линк ги имам тия модели![]()
Ако маратонките/кецовете правят стила.. яко Fail.. по-точно
[img]http://api.ning.com/files/XDhIWpkRMRf*6P*Hlsx*afKFp4iFu9OsVogduuiAt-U8DOJyOYdeClbVrRp-6QZkA37Ls*vEXYakFnLT3f7pm6xgvCC1AF9C/epicFAIL.jpg[/img]
The Spark
що питаш xDПървоначално написано от SofiaRegularCunt
Абе с тия парцалки ли като стане война ще ходите?А забравих че за вас само марката прави обувката.
Тези няма смисал да ги купуваш от витошка и от цум само да си хабиш парите. Отидете на илиянци там ги има същите за по 10 лева. Няма разлика. Аз честичко пазарувам подараци от там
![]()
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
![]()
![]()
Каква е разликата? Едните са шити с конец а другите са лепени може би ???
ПП само такива обувки ли носиш? Дори като си на село при баба и дядо?
И как зимата през преспите ходиш с тези промукаеми обувки? Ниски и + това бели. Като запере дъжд май си на принципа: От студ умри Гъзар бъди! И разбрахме сички вече че тия обувки са ти на кракаа от когато си се родил. Питам те кво те кефи в тях по точно освен марката?