- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- кежуал момичета :-o
Е не се излъгах на този принцип си. Това е гадно. Не се ли мъчиш?Като е дъждовно как си?
![]()
Не бе наистина ли не ти стават мокри краката?
Абе пиша и в СЕКС! Върша много важна административна работа и нямам да погледна другите раздели.
Не ви разбирам нищо от темата,само забелязах маратонките на Fred Perry и да ви кажа,че в eBay ги има,както и тениски.Много сладички.И са евтини,една приятелка си поръча.![]()
Ne sum mi6ka be!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Някой, ако носи 45-45,5 до 46 може да го уредя с едни много корави бели кецове от Англия, произведени в Португалия!
Grumpy old madman
Аз нося кецове, ама от онея...скейтърските. Лете, зиме - лед, сняг, дъжд... Веднъж не са ми пропуснали. Обикновено ги правят от естествени катериали като кожа, или велур и набук. Много по-добре е да имаш един чифт хубави кецове пред това няколко, които не струват.Първоначално написано от Kya
по темата ще кажа, че kappa имат много добри модели като дизайн, но като качество и здравина не са много по-добри от БУЛДОЗЕР...![]()
Аха, хванеш ли хубаво изработените с покритие от кожа, хич не те ебе какъв е сезона..Първоначално написано от Pliok0019
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
тея кежуали и бели маратонки са трън в очите на доста хора...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
култови саПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
добре, че си купих за футбол други...щото щях да почна да ритам и с тях![]()
аз си взех като тия от аватараПървоначално написано от Corporatedesign
![]()
Щото хората примерно мислят малко по-различно от това да се чудят на кой и за какво да скочат....Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Тогава по форумите що са такива?? Пълни мишки, много познавам дето се дъхат по форуми и сайтове и като се срещнете някъде гледат на другата страна...Първоначално написано от Tokarev
^Сега не разбрах ти от South Division ли си или не !?
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
WTF?!!?
Тия не ги знам ... кофти ако беше от South Division можеше и да се видим на некой мач!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Това дали някой ще ти каже в очите какво мисли за теб и ти после ще го набиеш или той ще те набие нищо не променя нали се сещаш ?
И двамата си оставате с едно и също мислене.
Знаем че готино да си tough guy и да биеш сичко дето мърда ама тва си е за филмите - в реалния живот това ти върши работа ако те нападнат, ако те обират или нещо такова...другото е простотия.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Ние сме "зад компа хуулс" никой не може да ни спре с тоя бърс интернетПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
С всичката простотия в тая тема забравих да се похваля, че вчера видях "кежуал" момиче .. в смисъл мацката е позната чието гадже е кежуал така че ... може би е нормално!?!?
Еййй тарикати ае намерете ми некви евтини черни кецове тип Фред Пери,Лакост!
Тва няква заповед ли е?!?Първоначално написано от InitialD
Интересувам се ... даже имам снимка като бебе 1987г. и зад мен на бюрото голяма лепенка на Fred Perry .. така че вземи се скрий някъде тогава когато баща ти е носил маратонки адидас от заводи Младост, моят е носил Perry & Le Coq Sportif!!!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
не бутонки...Първоначално написано от Corporatedesign
иначе тия са много добри![]()
аз f10 си бях харесал (и бяха супер евтини)...но нямаше номера![]()
моите се оказаха много удобни![]()
perfect 4 rabona xD