.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 99 от общо 99
    Град
    kurvi
    Е не се излъгах на този принцип си. Това е гадно. Не се ли мъчиш? Като е дъждовно как си?
    Не бе наистина ли не ти стават мокри краката?

Град
    kurvi
    Викат ми Агент Гоце. Ма не казвай моля те.

Град
    kurvi
    Абе пиша и в СЕКС! Върша много важна административна работа и нямам да погледна другите раздели.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Не ви разбирам нищо от темата,само забелязах маратонките на Fred Perry и да ви кажа,че в eBay ги има,както и тениски.Много сладички.И са евтини,една приятелка си поръча.

Град
    kurvi
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    показа ква си мишка.

представям си те как изглеждаш - някакъв тотален ретард,тип куенч/глобал/кристо,дето всичко друго му е смешно,а не се вижда какъв а-социален олигофрен е
    Ne sum mi6ka be!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Някой, ако носи 45-45,5 до 46 може да го уредя с едни много корави бели кецове от Англия, произведени в Португалия!
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Kya
    И как зимата през преспите ходиш с тези промукаеми обувки?
    Аз нося кецове, ама от онея...скейтърските. Лете, зиме - лед, сняг, дъжд... Веднъж не са ми пропуснали. Обикновено ги правят от естествени катериали като кожа, или велур и набук. Много по-добре е да имаш един чифт хубави кецове пред това няколко, които не струват.

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    по темата ще кажа, че kappa имат много добри модели като дизайн, но като качество и здравина не са много по-добри от БУЛДОЗЕР...

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Kya
    И как зимата през преспите ходиш с тези промукаеми обувки?
    Аз нося кецове, ама от онея...скейтърските. Лете, зиме - лед, сняг, дъжд... Веднъж не са ми пропуснали. Обикновено ги правят от естествени катериали като кожа, или велур и набук. Много по-добре е да имаш един чифт хубави кецове пред това няколко, които не струват.
    Аха, хванеш ли хубаво изработените с покритие от кожа, хич не те ебе какъв е сезона..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тея кежуали и бели маратонки са трън в очите на доста хора...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    Цитирай Първоначално написано от Alco
    http://i117.photobucket.com/albums/o44/motive807/DSC07555.jpg

това са обувките!
    готини са

пс- от 3тия и 5тия линк ги имам тия модели
    стан смит-а продаваш ли го

иначе аз имам 2 и 6
    що питаш xD
    що си търсим такива
    култови са

добре, че си купих за футбол други...щото щях да почна да ритам и с тях

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Corporatedesign
    Аз са за футбол ще си поръчвам едни за зала- машини!
    аз си взех като тия от аватара

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    така е. ама само в интернет смеят да го покажат. всеки ден съм навън,доста често си обикалям сам по центъра или си ходя сам да свърша неква работа... тва го казвам за да разбия мита,че "ние сме силни само когато сме по много и скачаме на малко" - аджеба след като толкова много хора "мразят кежуалите",как веднъж някой или някаква компания не ми го каза в очите,защо не ми скочи някой да ме бие след като нося бели маратонки и кежуал марки и съм с бръсната глава?
    минавал съм покрай цела тумба скейтъри,рапъри,фешъни и т.н... защо веднъж някой не ми скочи,защо не се заяде?? 65 кила съм,не съм некъв 100кг машина,че да ги е страх,нали? ако толкова мрази некой кежуалите що не ми скочи да ме бие... много ми е интересно...
    щото са мишки,тва е истината. лесно е пред компютъра и пред учебника/книгата да си велик,да си знаещ,да си правия... на улицата правилата са съвсем други
    Щото хората примерно мислят малко по-различно от това да се чудят на кой и за какво да скочат....
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Tokarev
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    така е. ама само в интернет смеят да го покажат. всеки ден съм навън,доста често си обикалям сам по центъра или си ходя сам да свърша неква работа... тва го казвам за да разбия мита,че "ние сме силни само когато сме по много и скачаме на малко" - аджеба след като толкова много хора "мразят кежуалите",как веднъж някой или някаква компания не ми го каза в очите,защо не ми скочи някой да ме бие след като нося бели маратонки и кежуал марки и съм с бръсната глава?
    минавал съм покрай цела тумба скейтъри,рапъри,фешъни и т.н... защо веднъж някой не ми скочи,защо не се заяде?? 65 кила съм,не съм некъв 100кг машина,че да ги е страх,нали? ако толкова мрази некой кежуалите що не ми скочи да ме бие... много ми е интересно...
    щото са мишки,тва е истината. лесно е пред компютъра и пред учебника/книгата да си велик,да си знаещ,да си правия... на улицата правилата са съвсем други
    Щото хората примерно мислят малко по-различно от това да се чудят на кой и за какво да скочат....
    Тогава по форумите що са такива?? Пълни мишки, много познавам дето се дъхат по форуми и сайтове и като се срещнете някъде гледат на другата страна...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    ^Сега не разбрах ти от South Division ли си или не !?
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    WTF?!!?

Тия не ги знам ... кофти ако беше от South Division можеше и да се видим на некой мач!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Това дали някой ще ти каже в очите какво мисли за теб и ти после ще го набиеш или той ще те набие нищо не променя нали се сещаш ?
    И двамата си оставате с едно и също мислене.
    Знаем че готино да си tough guy и да биеш сичко дето мърда ама тва си е за филмите - в реалния живот това ти върши работа ако те нападнат, ако те обират или нещо такова...другото е простотия.
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от InitialD
    WTF?!!?

Тия не ги знам ... кофти ако беше от South Division можеше и да се видим на некой мач!
    аз по мачове не ходя,седя пред ТВ и пред компа и плюя кежуалите колко са жалки,докато люпя семки и онанирам пред портрет на Ленин
    Ние сме "зад компа хуулс" никой не може да ни спре с тоя бърс интернет

ВОЙНА! Крадат се суичове, рутери, режат се кабели...

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    С всичката простотия в тая тема забравих да се похваля, че вчера видях "кежуал" момиче .. в смисъл мацката е позната чието гадже е кежуал така че ... може би е нормално!?!?

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Еййй тарикати ае намерете ми некви евтини черни кецове тип Фред Пери,Лакост!

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от InitialD
    Еййй тарикати ае намерете ми некви евтини черни кецове тип Фред Пери,Лакост!
    Тва няква заповед ли е?!?

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    не виждате ли,че ретарда от ливан,търси евтино внимание като пише някаква глупост,която дори той не осмисля и надали се интересува наистина?
    Интересувам се ... даже имам снимка като бебе 1987г. и зад мен на бюрото голяма лепенка на Fred Perry .. така че вземи се скрий някъде тогава когато баща ти е носил маратонки адидас от заводи Младост, моят е носил Perry & Le Coq Sportif!!!

Град
    София
    Аз са за футбол ще си поръчвам едни за зала- машини!
    аз си взех като тия от аватара
    Ама бутонки ли?

Аз в края на месеца мисля да си поръчам ей това:

http://www.kitbag.com/stores/kitbag_...39021&cid=1500
    не бутонки...

иначе тия са много добри
    аз f10 си бях харесал (и бяха супер евтини)...но нямаше номера

моите се оказаха много удобни
    perfect 4 rabona xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми