.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Не става въпрос за това кой как ще изглежда,а въпрос за качество и вреда върху кожата,замисляла ли си се ,че евтината козметика е произведена в Китай от неизвестни съставки и,че може да бъде канцерогенна.Замисляш ли се какви вреди върху кожата може да има това?Аз не си ги измислям тези неща,просто са лабораторно доказани.Никого не ангажирам с мнението си,просто по-добре да не се използва нищо.А вие сте малки дечица(повечето) с младежки пъпки,а се чудите с какви безполезни неща да се мажете.Когато станете по-големи-жени,започнат да ви личат годините,сенките от недоспиване и умора,понеже ходите на работа слагайте каквото искате.Може ли такива млади кожи да се клепат със всевъзможни неща ?!
    А ти знаеш ли,че фдтните на есте лаудер,които са средно да кажем 80-90лева,са сред най-опасната козметика!?Това че фдт или която и да е друга козметика струва 50,80,100,300 лева не означава,че е по-малко вредна от някоя за 20-30лв.В никакъв случай.

Град
    Wonderland
    Дадох конкретен пример с Dior,повярвай ми няма лоша козметика от тази марка.

Супер фен Аватара на girl91
    Мерси за отговорите. А искам да попитам тези, които са го изпозвали - нали това е фон дьо тен, който има ефекта на пудра? Преди като излезе имаше повече подробности.. но вече не ги помня

Някой неща на Avon са много добри, но като се съмнявате - не си поръчвайте. Скоро станах дистрибутор и никой не си поръчва ФДТ-ни именно заради съмнение... Колкото до цената на един ФДТ или пудра и аз като някои смятам, че не е вярно, че ако е по-скъпо е по-качествено или по-безвредно (не говоря конкретно за някоя марка), и според мен не е задължително да си купувам за 100 лева нещо, което го има за 20, и да е толкова скъпо заради няколко си % подобрение... Парите не растат по дърветата моля... А и не е хубаво също на ранна възраст да се слага щото след 10 год ще приличате на увяхнала ябълка...
    MaG

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Винаги има лоша козметика, всяка кожа е различна и приема козметиката по различен начин.
    Иначе да, това е нещо като течен фон дъо тен.

Град
    гр. Варна
    От тия 120лв. за ФДТ...не се плаща толкова качеството колкото марката.Чудно ми е колко е по-голяма разликата между Max factor и Dior(давам пример с макс фактор понеже са качествени и не са толкова скъпи).Съставките ли са по-различни?..или просто не до толкова качество колкото марка
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Град
    Wonderland
    Ок,както казах,не съм ангажирала никого с моето мнение,все едно е да питаш каква е разликата между BMW и Опел,който иска това да си купува и маже по лицето.

Цитирай Първоначално написано от TheCookie
    От тия 120лв. за ФДТ...не се плаща толкова качеството колкото марката.Чудно ми е колко е по-голяма разликата между Max factor и Dior(давам пример с макс фактор понеже са качествени и не са толкова скъпи).Съставките ли са по-различни?..или просто не до толкова качество колкото марка
    Razlikata e,4e kato nqkoy kaje "dior" i vsi4ki trqbva da reagirat taka:uuhaa wowww dior !!!

Може да поискаш тестер.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от masal
    Цитирай Първоначално написано от TheCookie
    Razlikata e,4e kato nqkoy kaje "dior" i vsi4ki trqbva da reagirat taka:uuhaa wowww dior !!!
    Това е обикновена марка,зависи за коя страна става въпрос,ако ти кажа,че спиралите на Макс Фактор вървят по 2 паунда,а тия на Лореал по 2 паунда,ако ти кажа,че въпросните парфюми на Ейвън,които тук са по 40 и нагоре лева в Англия за по 8 паунда?!
    Става въпрос за стандарти,дадох пример с тази марка,понеже е сравнително хубава и изпитана!

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Може да поискаш тестер.
    Няма мостра на този продукт

Цветната козметика на гореспоменатата марка е супер долнопробна!
    йес

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от cherrypezz
    Цветната козметика на гореспоменатата марка е супер долнопробна!
    йес
    мдам съгласна съм!

по желание на авторката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си