една от най-добрите ми фр. преди харесваше едно момче,но вече го забрави и харесва друг,но все още не може да преглътне,че с първия(нека бъде С.) не се получи нищо.та така,той случайно попадна на мене и взе,че ме хареса,но след като вече бяха приключили с нея.(да уточня те не бяха гаджета просто излязоха 2 пъти на кафе).та сега С. се зарибява с мен,но тя не знае.Аз няколко пъти му отказвах да излезем,даже му казах,че не го харесвам(което не е вярно),но той настоява да излезем.И аз понеже започнах да изпитвам нещо към него и се съгласих другата седмица.Обаче....ако тя разбере,ще й стане много гадно,а аз не искам това,защото много я обичам тя е страхотна фр.,но пък ако се съобразя с нея,тя ще си е добре,но пък аз и С.ще бъдем наранени.Уф,какво да правя.Мисля си да изляза с него сега,за да не му отказвам за 4 път,защото ще му стане много гадно,но после да кажа,че заради хора на които много държа не мога да продължавам така.Всичко ше е наред,с нея ще си останем фр,може би на него ще му е зле,но пък аз със сигурност ще съм просто отвратително.Уф....какво да правя
П.С сори малко неясно стана ама....дано разберете нещо