Hodim ve4e mesec i polovina , a toi sus sqka sedmica stava vse po nezaiteresovan .. kolko mn vreme se mu4i da me ima i nakraq si prai s mene kvoto na nego mu e udobno... az vinagi sum mu na razpolojenie vinagi gotova da se vidim .. sega toi e prekaleno spokoen 4e 6te izlzem samo kogato toi mi kaje i kogato na nego mu e udobno i e suglasen na vednuj sedmi4no kolkoto da otbie nomera .. a ina4e " durjal" na men .. priqtelite mu kazvat su6toto .. " durji" .. " do sega ne bil izpitval takiva 4uvstva" tova mi go kaza predi sedmica nqkude posledno , a az ne izdurjam na bezrazli4ieto mu ve4e ot sedmica dve .. i me e strah ako go pozareja da ne bi da me izostavi suvsem , za6toto 6te mi e mn trudno bez nego .. dali da ne se otdrupna . za da osuznae kakvo gubi .. da razbere 4e ne sum dadenost.. predi kato bqh nedostupna se po mene hode6e .. sega nikakvo vnimanie..

Ne si namiram mqstoto ot 4/5 dena ve4e ..samo se qdosvam reva digam temperatura .. prosto go iskam i go iskam kakuvto be6e v na4aloto ..

..Vie imali li ste takiva momenti v vruzkata si kogato zatihva no sled vreme otnovo se vuzplamenqva ?
Otdrupvali li ste se za da mu dadete da razbere kakvo ima .. ..?
Edna vruzka pri tova tolkova kratka kato moita samo cvetq i obla4eta li e ili edni dni ste qko privurzani na dr sedmica si omruzvate .. ?

I dori v moomeenta produljava se edno ne su6tesvuvam ne mi pi6e .. ne pravi ni6to .. signo nqma i da poiska da se vidim ..

Probvah da govora s nego ... ne iska.. zaobikalq temata ..prai se 4e ne znae za kvo stava vurpros .. vidqhme se i dori ne me celuna .. ..razbrah 4e si ima i serioznoi problemi v daskalo .. no tva ne epri4ina dori da ne me celuune .. su6tevremenno ne e da ne mi pi6e .. ne e da e zabrail varqnta 4e vuob6te 6e izlizame .. spored men toi iska da me ima kogato na nego mu e interesno i kogato mu e izgodno .. az nqma da prava pove4e ni6to .. NO PO DQVOLITE TUPITE SPOMENI moje6e vsi4ko da e tolkova hubavo .. Ne moga da se primirq prosto .. ne si predstavqm , 4e moga da hodq s drug

Sq nqma i da me potursi .. ako se be6e slu4ilo minalata sedmica ..6te6e , no taq si4ko e razli4no .. ne moga da razbera kak si4ko se precaaka tolkova

A SEGA PUK NOVO 20 .. TOI BIL KAZAL NA PRITEL 4E NE 6TE DA KUSAME ama SI4KI KAZVAT 4E ZARADI OGROMNOTO SI DODTOINSTVO NQMALO DA KAJE NI6TO .. I ME SUVETVAT AZ DA GOVORA S NEGO .. VIE KO MISLITE ..
Moderated by slun4ice

т.7 от правилника