- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да правя ли секс с него?
След като задаваш въпроса във форума - Твърдо НЕ
Kaто мисли само за секса какъв е смисъла? Да не говорим, че си на 13... не се излагай...
Браво ! Добра ебавка ..![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Всяка 13 годишна ...... би пуснала на някой "батко" после да се хвали на приятелките си ..........
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
така е! една от нашия клас някакъв 25 годишен я опъна на задна! не мога да я разбера ,че не е добре с ъкъла не е добре ама чак толкосПървоначално написано от K_O_L_E_V
![]()
по темата: фани си някои на твоята възраст!какъв ти е ъкъла не знам![]()
FuCk th3 deamoN
Първоначално написано от mirkisss
![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
е тъпа сиПървоначално написано от beretta92sd
просто се опитваш да дадеш някво по-умно мнение ама не можеш
защото си малка и тъпа
и смешна
жалка работа
![]()
по темата:ти луда ли си ? на 13 години ходиш с 18 годишен и му лапаш?според теб един мъж дали би издържал 2 3 месеца без секс ?чудя се и аз тоя кво иска от дете като теби за кво е с теб ?насякаде ги има явно вече е на мода 20 годишни да ходят с келеши на по 13 14
моя съвет е да го оставяш тоя и да си намериш приятелче на твоята възраст с когото да се гушкате и цункате сладко сладко а след 2 3 години и секс ще си правите
![]()
ами когато ви писах не му дадох и го направихме сега преди месец-два но като че ли искам да го оставя защото мисля че само иска секс но като му кажа да ме остави започва да ми пише смс-и да му пиша иначе ставало лошо ...![]()
Ми лошо става, я! Ще те остави на сухо за месеци напред. Мдааам...![]()
не искаш да правиш секс и си тръгнала с 18-годишен - къде е логиката![]()
направих гоПървоначално написано от darinf666
ауе,на 13 и си се ебала няколко пъти
смятай
чувствам се задръстена
О___О
сори,че не е по темата
поредната ш*бана КИФЛА,ае е*и се,ве мн ги мразя такива,набии си следното в главата,ДЕТЕ СИ, все още... тва че изгледждаш на 15 не те прави психически съзряла.. мислиш ли че в недоразвитата ти вагина ще се побере развития му 17-25см "мъжки полов орган" ?
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
ами и аз затова реших да го оставя защото ме болеше и дори последния път незнам защо текна кръв затова не искам повече .. но както се казва всеки се учи ...Първоначално написано от kidwestern
хъх.. ем браво? необразцова селянка.. текнало е кръв защото те е "отворил" .. ама не трябва да го оставяш иначе всички ще те ПОДИГРАВАТ !
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
не е зарадаи отварянето .. и тогава имаше но това беше след 3 пъти след това а през тези три пъти нямашеПървоначално написано от kidwestern
14 годишната, вика дете,пародия.
задник съм.
прави секс .. само не пиши теми утре от рода на: "май съм бременна"
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
ми страх ме е вече да го правя след тва което се случиПървоначално написано от spiderka
![]()
*зловещо пресмиване тук*Първоначално написано от darinf666
GTA Stunting
прост..Първоначално написано от Bixel
задник съм.
![]()
ш се гръмна и след това ще ти дам пистолета и ти да го направиш
![]()
![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~