.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    Испания

Частна ученичка??

Здравейте!
    Имам един много голям проблем.В началото на учебната 2008 година се преместих да живея и уча в чужбина и сега съм в специален клас който се учи само езика и от време на време се ходи и в някой друг час с редовния ми клас.Проблема е че не искам да уча тук и дали ще е възможно да съм частна ученичка в България като си живея и уча тук и се прибирам на България за да държа изпитите? И възможмо ли е да почна от сега такава форма на убучение? Няма как да се върна в родината сега и затова искам да опитам по този начин,а като навърша 18 ще се прибера и ще следвам.

Re: Частна ученичка??

Цитирай Първоначално написано от fuckXlove
    Здравейте!
    Имам един много голям проблем.В началото на учебната 2008 година се преместих да живея и уча в чужбина и сега съм в специален клас който се учи само езика и от време на време се ходи и в някой друг час с редовния ми клас.Проблема е че не искам да уча тук и дали ще е възможно да съм частна ученичка в България като си живея и уча тук и се прибирам на България за да държа изпитите? И възможмо ли е да почна от сега такава форма на Oбучение? Няма как да се върна в родината сега и затова искам да опитам по този начин,а като навърша 18 ще се прибера и ще следвам.
    И да мисля,че е възможно,защото в нашето училище имахме такава ученичка,но е много трудно сам да се обучаваш
    My heart is broke but I have some glue

Мен ако питаш не се връщай в България.

Мисля,че може,но как точно - не знам.
    Hear this voice from deep inside
    It's the call of your heart
    Close your eyes and you will find
    The passage out of the dark..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    За Немската знам, че има за хора, учещи в България като държат само изпит по немски, но ти си на друга система и не знам дали ще ти се припокриват часовете.
    Би трябвало и английската да предлага такова нещо.

Харесай си просто някое училище, намираш в сайта телефон и ги питаш.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Ако сега имаш завършен първи срок можеш да запишеш самостоятелна форма на обучение.Но ако нямаш едва ли ще е възможно,защото изпитите за първият срок вече минаха.

Град
    Wonderland
    По-добре стой в Испания!

ledamonsterbuun
    Guest
    da i az bih iskala da znam da li 6te moga da se zapi6e 4asna u4eni4ka v kraq na 7 klas poneji si imama mn problemi s u4enicite

Повече от фен
    Ако си над 16 може и по легален начин - самостоятелна форма. Ако си под 16 избираш някое забутано училище, разбираш се с директор/даскали и срещу скромна сума отсъствия не ти се пишат. За изпити - края на всеки срок. Аз лично от трети клас не съм стъпвал в училище - успех 6.00. Подготовката е лесна за всеки средноинтелигентен младеж.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си