- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Частна ученичка??
Здравейте!
Имам един много голям проблем.В началото на учебната 2008 година се преместих да живея и уча в чужбина и сега съм в специален клас който се учи само езика и от време на време се ходи и в някой друг час с редовния ми клас.Проблема е че не искам да уча тук и дали ще е възможно да съм частна ученичка в България като си живея и уча тук и се прибирам на България за да държа изпитите?И възможмо ли е да почна от сега такава форма на убучение?
Няма как да се върна в родината сега и затова искам да опитам по този начин,а като навърша 18 ще се прибера и ще следвам.
![]()
И да мисля,че е възможно,защото в нашето училище имахме такава ученичка,но е много трудно сам да се обучавашПървоначално написано от fuckXlove
![]()
My heart is broke but I have some glue
Мен ако питаш не се връщай в България.
Мисля,че може,но как точно - не знам.
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
За Немската знам, че има за хора, учещи в България като държат само изпит по немски, но ти си на друга система и не знам дали ще ти се припокриват часовете.
Би трябвало и английската да предлага такова нещо.
Харесай си просто някое училище, намираш в сайта телефон и ги питаш.
Ако сега имаш завършен първи срок можеш да запишеш самостоятелна форма на обучение.Но ако нямаш едва ли ще е възможно,защото изпитите за първият срок вече минаха.![]()
da i az bih iskala da znam da li 6te moga da se zapi6e 4asna u4eni4ka v kraq na 7 klas poneji si imama mn problemi s u4enicite
Ако си над 16 може и по легален начин - самостоятелна форма. Ако си под 16 избираш някое забутано училище, разбираш се с директор/даскали и срещу скромна сума отсъствия не ти се пишат. За изпити - края на всеки срок. Аз лично от трети клас не съм стъпвал в училище - успех 6.00. Подготовката е лесна за всеки средноинтелигентен младеж.