.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Град
    Plovdiv

Какво вие бихте направили ?

Става въпрос да приятелката ми ...понеже ходи на работа и там има един от охрата който я сваля(на нея не и е приятно...всеки път ми се оплаква)..та какво бихте направили ...на мен ми едно нещо ..ама е охрана все пак (което значи че си е едър...не че аз не съм ...ама)

Като за начало отиди до работата с нея няколко пъти за да те види онзи а и да разбере че ходите сериозно. По-добре за сега не се бий...

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Glorious
    Като за начало отиди до работата с нея няколко пъти за да те види онзи а и да разбере че ходите сериозно. По-добре за сега не се бий...
    Подкрепям напълно. Онзи като види, че мацката е заета, може да се отдръпне. Мъжка солидарност...

Град
    Earth
    Нека и тя да му каже че и е неприятно да я сваля боя не помага в никакъв случаи
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Последното нещо което трябва да направиш е да се правиш на мутра(путьо). Женската не може ли да го постави на мястото тоя балон? Ако аз свалям някое момиче и дойде приятеля и да се разправя с мен....знаеш ли какво ще си помисля. Не, по добре да не ти казвам Това е нещо с което тя трябва да се справи, защото свалят нея а не теб. Добра идея е да идеш няколко пъти с нея до работата, гуш - цун и така, без никакво внимание към охраната.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Plovdiv
    да това го направих вече...и след ден-два ..ново оплакване ...от типа (-оставяй го...вземи мен....това е казал)

Град
    Улицата
    emi taq putka jenati usta nqma li pri mene imash s priqtelkata mi podoben problem i tq se nervira i govori s nego po tochno go naprai na 2st ti kvo venaga she se biesh tva e nai-lesno neka priqtelkatati da govori s nego kak sedut neshtata ako ne opitai se ti da govorish s nego ama ne da se biesh da govorish
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Еми нека тя поговори с него и му обесни, че не й е приятно и да престане. Толкова ли е сложно ? 0o Колкото до боя - това ще е най-тъпото нещо, което можете да направите... Кажи й да говори с него, ако пак не престане просто спрете да му обръщате внимание - когато игнорираш един човек напълно той иска-не иска като види, че не го отразяват и спира ...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Plovdiv
    Ще и кажа да говори с него ..ако пак не стане ..аз ще говоря...и ако тогава не стане ...не знам просто

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Правилно... Тя да говори с него и да му обясни, че ходите сериозно. Предполагам, че ще спре да я закача.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    Правилно... Тя да говори с него и да му обясни, че ходите сериозно. Предполагам, че ще спре да я закача.
    Пак казвам..дано това мине..обаче 80% съм сигурен че няма да спре..

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Последното нещо което трябва да направиш е да се правиш на мутра(путьо). Женската не може ли да го постави на мястото тоя балон? Ако аз свалям някое момиче и дойде приятеля и да се разправя с мен....знаеш ли какво ще си помисля. Не, по добре да не ти казвам Това е нещо с което тя трябва да се справи, защото свалят нея а не теб. Добра идея е да идеш няколко пъти с нея до работата, гуш - цун и така, без никакво внимание към охраната.
    Трябва ли да го цитирам или смяташ за по необходимо да мрънкаш?

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Не е задължително да е едър , като е охрана. Виждала съм доста хилави охранители, но не в това е въпросът.
    Според мен тя сама трябва да се справи с положението. Не може да вървиш по фустата й. Ако едно момиче иска да разкара някого , тя може да го направи по недвусмислен начин. АКо се страхува, да не създава негативни емоции на работното място, бойната ви сценка не е по-добро решение от това просто да му каже да се разкара. Да не кажа,ч е даже е по-лошо.
    За това, ако наистина не й неприятно, да му каже да си гледа работата. Не се меси в това. Изслушвай я и я окуражавай сама да се защитава.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Не е задължително да е едър , като е охрана. Виждала съм доста хилави охранители, но в това е въпросът.
    Според мен тя сама трябва да се справи с положението. Не може да вървиш по фустата й. Ако едно момиче иска да разкара някого , тя може да го направи по недвусмислен начин. АКо се страхува, да не създава негативни емоции на работното място, бойната ви сценка не е по-добро решение от това просто да му каже да се разкара. Да не кажа,ч е даже е по-лошо.
    За това, ако наистина не й неприятно, да му каже да си гледа работата. Не се меси в това. Изслушвай я и я окуражавай сама да се защитава.
    Ще се опирам така да направя.

Град
    Plovdiv
    Трябва ли да го цитирам или смяташ за по необходимо да мрънкаш?
    не че мрънкам...просто чакам да получа следния отговор..."ако така продължава му разбии мутрата"....това найстина искам да направя....но ще го оставя като краен вариант

Град
    В мислите на хората
    Ами мой човек "ако така продължава му разбии мутрата".

Само ще ти кажа - с това си поведение само ще загубиш приятелката ти и ще се покажеш като поредния комплексиран страхливец, който няма доверие на човека до себе си. Абе с една дума шмугъл. Оставям на страна факта че след като е охранител...ми как да ти кажа ще те намерят някъде 3-4 негови приятелчета ще те пречукат и после иди доказвай че сестра ти не е бременна. Не се наточвай, само ми потвърждаваш мнението. Вече имам и отговор на въпроса - какво да направя за да си върна приятелката?

Боя никога не е решение. Ама никога. Обикновено е повод за още по голям бой.

Dr. Gregory House

Град
    Plovdiv
    Ами мой човек "ако така продължава му разбии мутрата".

Само ще ти кажа - с това си поведение само ще загубиш приятелката ти и ще се покажеш като поредния комплексиран страхливец, който няма доверие на човека до себе си. Абе с една дума шмугъл. Оставям на страна факта че след като е охранител...ми как да ти кажа ще те намерят някъде 3-4 негови приятелчета ще те пречукат и после иди доказвай че сестра ти не е бременна. Не се наточвай, само ми потвърждаваш мнението. Вече имам и отговор на въпроса - какво да направя за да си върна приятелката?

Боя никога не е решение. Ама никога. Обикновено е повод за още по голям бой.
    Най-добре да си замълча...понеже си прав.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами нека тя му покаже съвсем категорично че не иска да има нищо общо с него... Много нахални същества има начи...лелеее

Град
    Plovdiv
    Аз като ви казах че така ще стане ....днеска тоя е гонил да я прегръща и цулува(по бузата)....тя все пак е момиче ...колко сила може да има да го отблъсне...айде сега какво преглагате ?

п.п. малко съм изнервем...за което се извинявам

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от ziko
    Аз като ви казах че така ще стане ....днеска тоя е гонил да я прегръща и цулува(по бузата)....тя все пак е момиче ...колко сила може да има да го отблъсне...айде сега какво преглагате ?

Ми има шефове и оплаквания за тея работи.. не може ли да каже на шефа си.. !?

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal

За първи път да съм съгласен с myNameIsImmortal. Много правилен вариант. Да се оплаче от него на шефовете си.
    А да и другия път като я подгони, да не се опитва да го отблъсне, а просто да му удари един шамар, да се разкрещи и т.н. Ако шефовете и не вземат отношение пиши пак, ще ти кажа какво да направи.
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Подкрепям напълно. Онзи като види, че мацката е заета, може да се отдръпне. Мъжка солидарност...
    Няма такава солидарност...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

а защо тя му обръща внимание . . . [?] нека гу подминава и да не й пука какво говори важното е че е с теб
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Alderis

За първи път да съм съгласен с myNameIsImmortal. Много правилен вариант. Да се оплаче от него на шефовете си.
    А да и другия път като я подгони, да не се опитва да го отблъсне, а просто да му удари един шамар, да се разкрещи и т.н. Ако шефовете и не вземат отношение пиши пак, ще ти кажа какво да направи.
    Шефа и тоя да приятели ...даже там всички са наговорили да ги слатосват,представете си какво нахалство.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Alderis

Тя не шамар..а лакят му е ударила..ама няма ефект върху говедото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си