.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Град
    40 Miles from the Sun
    Vijdam,che toq qvno ot duma ne razbira. Obache silno me symnqva i boq da go spre. Vse pak rabotqt zaedno, a i shtom kolegite im sa na negova strana (edva li ne, pone taka razbrah ot prochetenoto) nai-mnogo da se najeji obstanovkata i rabotniq proces da zatyjni. Ama kvo ti puka, az sym za boq. ;d

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Vijdam,che toq qvno ot duma ne razbira. Obache silno me symnqva i boq da go spre. Vse pak rabotqt zaedno, a i shtom kolegite im sa na negova strana (edva li ne, pone taka razbrah ot prochetenoto) nai-mnogo da se najeji obstanovkata i rabotniq proces da zatyjni. Ama kvo ti puka, az sym za boq. ;d
    Преди малко говорих с нея ...тя вика че ако така продължава ще напусне като си вземе заплатата...преди това и аз ще говоря с тоя ...и да се надявам да спре...щото малко ми треа и после

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от Glorious
    Като за начало отиди до работата с нея няколко пъти за да те види онзи а и да разбере че ходите сериозно. По-добре за сега не се бий...
    Подкрепям напълно. Онзи като види, че мацката е заета, може да се отдръпне. Мъжка солидарност...
    Няма такава солидарност...
    Като гледам може и да си прав...

счупи му носа да ти мине

Град
    Е там...

Re: Какво вие бихте направили ?

Цитирай Първоначално написано от ziko
    Става въпрос да приятелката ми ...понеже ходи на работа и там има един от охрата който я сваля(на нея не и е приятно...всеки път ми се оплаква)..та какво бихте направили ...на мен ми едно нещо ..ама е охрана все пак (което значи че си е едър...не че аз не съм ...ама)
    дори не разбрах въпроса

Цитирай Първоначално написано от ziko
    Шефа и тоя да приятели ...даже там всички са наговорили да ги слатосват,представете си какво нахалство.

Тя не шамар..а лакят му е ударила..ама няма ефект върху говедото Sad
    Дам...явно с приказки няма да стане, щом и шефа не взима отношение. Значи варианта, който и остава е да подаде оплакване в "Инспекция по труда" за сексуален тормоз. Просто им драсва един мейл и те ще вземат отношение. Само че както се сещаш това няма да зарадва много шефа, и ще се наложи пак да напусне, но поне ще им даде урок.

ПП.Нищо че шефа и тоя са приятели...ако не е говорила с шефа си да го направи.
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

ми нека и тя малко се размърда..нека го резне няколко пъти по-деликатно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Последното нещо което трябва да направиш е да се правиш на мутра(путьо). Женската не може ли да го постави на мястото тоя балон? Ако аз свалям някое момиче и дойде приятеля и да се разправя с мен....знаеш ли какво ще си помисля. Не, по добре да не ти казвам Това е нещо с което тя трябва да се справи, защото свалят нея а не теб. Добра идея е да идеш няколко пъти с нея до работата, гуш - цун и така, без никакво внимание към охраната.
    Съгласна

Град
    Sофiiя City xD
    не може ли да му бие един шамар да разбере за ко стаа дума ве ейй кфи хора.... вариант е винаги да я караш и зимаш на/от работата...нз може да подейства

успех :P

Голям фен
    хаха или приятелката ти те филмирва много яко ... или пък просто иска да се направи на интересна пред теб , че е харесвана и иска да те накара да ревнуваш , а не вижда какви може да са последствията ...

Град
    kadeto iskam
    Как може някой да закача приятелката ти и тя да ти се оплаква а ти да питаш за съвет в интернет форум? Абе събери 2-3 ма авери и го пребийте а после приятелката ти да напусне

Град
    < 33
    И кфо ш постигне като го пребие ? И кфо по тая логика после и тоя ше събере 50 мутри и ше го пребият до смърт Тфа не е начина ! Като и пречи толкова да каже на шефа си , че ако този не престане да я тормози ще напусне и толкова .. Ако не спре да е тормози да напуска
    Actions speaks louder then words .. >.<

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Абе най-добре му причини анален дискомфорт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си