- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво вие бихте направили ?
Vijdam,che toq qvno ot duma ne razbira. Obache silno me symnqva i boq da go spre. Vse pak rabotqt zaedno, a i shtom kolegite im sa na negova strana (edva li ne, pone taka razbrah ot prochetenoto) nai-mnogo da se najeji obstanovkata i rabotniq proces da zatyjni. Ama kvo ti puka, az sym za boq. ;d
Преди малко говорих с нея ...тя вика че ако така продължава ще напусне като си вземе заплатата...преди това и аз ще говоря с тоя ...и да се надявам да спре...щото малко ми треа и послеПървоначално написано от AFT
![]()
![]()
Като гледам може и да си прав...Първоначално написано от Adwokat
![]()
дори не разбрах въпросаПървоначално написано от ziko
Дам...явно с приказки няма да стане, щом и шефа не взима отношение. Значи варианта, който и остава е да подаде оплакване в "Инспекция по труда" за сексуален тормоз. Просто им драсва един мейл и те ще вземат отношение. Само че както се сещаш това няма да зарадва много шефа, и ще се наложи пак да напусне, но поне ще им даде урок.Първоначално написано от ziko
ПП.Нищо че шефа и тоя са приятели...ако не е говорила с шефа си да го направи.
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
ми нека и тя малко се размърда..нека го резне няколко пъти по-деликатно![]()
СъгласнаПървоначално написано от valdesbg
![]()
не може ли да му бие един шамар да разбере за ко стаа дума ве ейй кфи хора....![]()
![]()
![]()
![]()
вариант е винаги да я караш и зимаш на/от работата...нз може да подейства
успех :P
хаха или приятелката ти те филмирва много яко ... или пък просто иска да се направи на интересна пред теб , че е харесвана и иска да те накара да ревнуваш , а не вижда какви може да са последствията ...
И кфо ш постигне като го пребие ? И кфо по тая логика после и тоя ше събере 50 мутри и ше го пребият до смъртТфа не е начина !
Като и пречи толкова да каже на шефа си , че ако този не престане да я тормози ще напусне и толкова .. Ако не спре да е тормози да напуска
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<