.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Обрив по главичката на пениса

имам проблем.някъде от седмица имам малък обрив върху главичката на пениса - малки червени пъпчици от горната страна, в началото дори не го забелязах като обрив.засега не боли или сърби но е ясно че не го искам
    на 17 съм,не съм правил секс от повече от месец.мисля си дали не се е получил от гланц за устни или може би неизплакнат сапун.проблемите започнаха откакто смених гела за миене на зоната.преди няколко дни го спрях

Moderated by slun4ice
    т.7 от оравилника

Ние няма как да ти кажем от какво е
    Най-добре отиди на лекар,за да не се притесняваш злишно

Град
    Wonderland
    Трябва ти консултация с лекар.Може да се дължи на редица фактори.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: проблем?

Цитирай Първоначално написано от kamboom
    имам проблем.някъде от седмица имам малък обрив върху главичката на пениса - малки червени пъпчици от горната страна, в началото дори не го забелязах като обрив.засега не боли или сърби но е ясно че не го искам
    на 17 съм,не съм правил секс от повече от месец.мисля си дали не се е получил от гланц за устни или може би неизплакнат сапун.проблемите започнаха откакто смених гела за миене на зоната.преди няколко дни го спрях
    със и без консулт все са това на което казвате
    "гъбички".

btv ха поискай пишещите тук маса "специалистКИ" по МъжкаПоловаС истема да те консултират

Град
    Е там...

Re: Обрив по главичката на пениса

Цитирай Първоначално написано от kamboom

Moderated by slun4ice
    т.7 от оравилника
    просто спри да лъскаш

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    ^ да ахахаах

и земи да го миеш малко по често и сичко ше е ок

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си