.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Повече от фен

Как да му кажа да се разделим?

И така въпроса ми е как да му кажа че вече не искам да съм с него , искам да го скасам ама нз какво да му кажа
    Знам че темата е тъпа но моля не ме пусувайте

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    (sun)~{}*

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Кажи му "Искам да сме вечно заедно, искам да се оженим и догодина да отидем да живеем в къщата, която ще си купим. Искам да имаме деца най-малко три, знаеш ли колко ще е хубаво и сладко, много ще се радвам, ще ти се обаждам всеки ден и ще ти отделям по 8 часа най-малко всеки ден. Искам да съм с теб до края на живота ми, не мога да обичам друг, ти си мъжа на живота ми. Ще те чакам всеки ден от работа, няма да ти викам и накрая ще бъда най-любящата съпруга която можеш да намериш."

Ако след първите няколко думи не е избягал...пробвай същото след няколко дена .

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Просто му кажи, че смяташ, че е време да прекратите взаимоотношенията си. Бъди внимателна, но не му давай напразни надежди, че впоследствие може да се съберете отново.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Кажи му "Искам да сме вечно заедно, искам да се оженим и догодина да отидем да живеем в къщата, която ще си купим. Искам да имаме деца най-малко три, знаеш ли колко ще е хубаво и сладко, много ще се радвам, ще ти се обаждам всеки ден и ще ти отделям по 8 часа най-малко всеки ден. Искам да съм с теб до края на живота ми, не мога да обичам друг, ти си мъжа на живота ми. Ще те чакам всеки ден от работа, няма да ти викам и накрая ще бъда най-любящата съпруга която можеш да намериш."

(sun)~{}*

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Просто му кажи, че смяташ, че е време да прекратите взаимоотношенията си. Бъди внимателна, но не му давай напразни надежди, че впоследствие може да се съберете отново.
    май така ще бъде най-добре
    (sun)~{}*

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Кажи му го. Намери време да се видите само двамата и му го кажи. Обясни му, че просто искаш да се разделите.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

най- добре лично в прав текст! няма какво да го мотаеш... така ти страдаш, а него залъгваш!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Най-добре е да му кажеш, че повече не искаш да сте заедно и защо точно не искаш. И това да стане лице в лице. Но ако поради някаква причине не знаеш точно какво да му кажеш, "Вече не ми е приятно докато съм с теб. Чувствата ми към теб вече не са силни, както в началото. Бла бла бла мисля, че нещата трябва да спрат до тук."
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на Hilary_
    ... "Искам да се разделим..." ?!?!?! Не е трудно...

Град
    Улицата
    kaji mu sujalqvam ama bqh me do tyk neiskam poeche da sum s tebe 4ustvata mi utixnaha neiskam da sme zaedno neka seki produlji po putq si i taka ako te popita zashto i znaesh naistina zashto mu kaji ako ne mi kaji prosto taka sum reshila i mi e okonchatelno reshenieto
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Повече от фен
    благодаря на всички
    (sun)~{}*

Кажи му го ЛИЧНО - очи в очи , а не по телефона или със смс или по скайп ! Ако не му го кажеш очи в очи , значи нямаш доблест.

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от problematichnost
    Кажи му го ЛИЧНО - очи в очи , а не по телефона или със смс или по скайп ! Ако не му го кажеш очи в очи , значи нямаш доблест.
    +1 ako iskash posle drasni kak e minalo c(:

Lancia Alfa Romeo Мотори

Кажи му го - ' искам да се разделим '. Знам, че едва ли ще ти е лесно да го изтропаш така, но според мен е много по-добре отколкото да му овърташ локуми ; )
    Stay up all night with the stars *

Моля те само не му казвай "нека си останем само приятели"
    Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно

Послепис : естествено че съм фейк

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    +1

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от Spamer
    +1

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Wonderland
    Ами изброяваш причините,поради които трябва да се разделите и това е.Казваш му право в очите.

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    +1
    също и "сладък си ама не си мой тип"

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от problematichnost
    +1 ako iskash posle drasni kak e minalo c(:
    (sun)~{}*

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    +1
    (sun)~{}*

Град
    бълХаристан
    както и да го кажеш ще е много болезнено, ако е имал силни чувства към теб. ако е нямал - ще му олекне бързо

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Казваш му директно,че искаш да се разделите и като го казваш бъди категорична за да не се залъгва момчето..
    Не си измисляй някакви причини, защото е тъпо да го лъжеш за такова нещо..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    Earth
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Не се знае момчето може това да цели просто му кажи и отрежи всички контакти с него
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    +1
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си