- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа да се разделим?
И така въпроса ми е как да му кажа че вече не искам да съм с него , искам да го скасам ама нз какво да му кажа
Знам че темата е тъпа но моля не ме пусувайте
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
(sun)~{}*
Кажи му "Искам да сме вечно заедно, искам да се оженим и догодина да отидем да живеем в къщата, която ще си купим. Искам да имаме деца най-малко три, знаеш ли колко ще е хубаво и сладко, много ще се радвам, ще ти се обаждам всеки ден и ще ти отделям по 8 часа най-малко всеки ден. Искам да съм с теб до края на живота ми, не мога да обичам друг, ти си мъжа на живота ми. Ще те чакам всеки ден от работа, няма да ти викам и накрая ще бъда най-любящата съпруга която можеш да намериш."
Ако след първите няколко думи не е избягал...пробвай същото след няколко дена .
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Просто му кажи, че смяташ, че е време да прекратите взаимоотношенията си. Бъди внимателна, но не му давай напразни надежди, че впоследствие може да се съберете отново.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от valdesbg
![]()
(sun)~{}*
май така ще бъде най-добреПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
(sun)~{}*
Кажи му го. Намери време да се видите само двамата и му го кажи. Обясни му, че просто искаш да се разделите.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
най- добре лично в прав текст! няма какво да го мотаеш... така ти страдаш, а него залъгваш!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Най-добре е да му кажеш, че повече не искаш да сте заедно и защо точно не искаш. И това да стане лице в лице. Но ако поради някаква причине не знаеш точно какво да му кажеш, "Вече не ми е приятно докато съм с теб. Чувствата ми към теб вече не са силни, както в началото. Бла бла бла мисля, че нещата трябва да спрат до тук."
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
... "Искам да се разделим..." ?!?!?!Не е трудно...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
kaji mu sujalqvam ama bqh me do tyk neiskam poeche da sum s tebe 4ustvata mi utixnaha neiskam da sme zaedno neka seki produlji po putq si i taka ako te popita zashto i znaesh naistina zashto mu kaji ako ne mi kaji prosto taka sum reshila i mi e okonchatelno reshenieto![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
благодаря на всички![]()
(sun)~{}*
Кажи му го ЛИЧНО - очи в очи , а не по телефона или със смс или по скайп ! Ако не му го кажеш очи в очи , значи нямаш доблест.
+1 ako iskash posle drasni kak e minalo c(:Първоначално написано от problematichnost
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Кажи му го - ' искам да се разделим '. Знам, че едва ли ще ти е лесно да го изтропаш така, но според мен е много по-добре отколкото да му овърташ локуми ; )
Stay up all night with the stars *
Моля те само не му казвай "нека си останем само приятели"![]()
Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно
Послепис : естествено че съм фейк
+1Първоначално написано от Spamer
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Ами изброяваш причините,поради които трябва да се разделите и това е.Казваш му право в очите.
също и "сладък си ама не си мой тип"Първоначално написано от Slawi92
![]()
Първоначално написано от Slawi92
![]()
![]()
![]()
(sun)~{}*
Първоначално написано от Jesus
![]()
(sun)~{}*
както и да го кажеш ще е много болезнено, ако е имал силни чувства към теб. ако е нямал - ще му олекне бързо
Казваш му директно,че искаш да се разделите и като го казваш бъди категорична за да не се залъгва момчето..
Не си измисляй някакви причини, защото е тъпо да го лъжеш за такова нещо..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Не се знае момчето може това да цели просто му кажи и отрежи всички контакти с негоПървоначално написано от valdesbg
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Първоначално написано от Jesus
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()