.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Проблем с парола

Значи проблема ми е следния : смених си вчера паролата на скайпа и днес сутринта се отписах от него, но уви в момента немога да се сетя как беше.. Пробвах с 987389478923 стари пароли и не не става. Пратих си на емайла паролата нали си има опция. Ок. Но сега немога да влезна и в майла ми. Има ли някакъв начин, защото с научкване нищо не постигам.. а спешно трябва да си намеря паролата на скайпа..
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Няма такъв начин. Правиш нов скайп и си записваш някъде, където естествено няма да ръчкат приятели. Има и програми, където можеш да ги записваш и да ти ги защитят. Това с мейла е малко странно, но за него е още по-малко възможно да си влезнеш без да знаеш.

Супер фен Аватара на zero
    Хахахахах ти па на мейла да не си знаеш паса ...

кажи си го честно, че искаш да разбереш нечий чужд pass.

zero аз не си знам нито 1 мой pass. Всичко е на файл и е генерирано и си access-вам акаунтите само от нас.

Май пак трябва да ви се каже че в форума неможе да се пишат такива теми.

Еми като имам 9749842784 майла кво да направя бях ги записала някъде ама толко и помня къде..вече си направих нов скайп, така че...
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си