- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нормално ли е????
На 15 години съм около 1,70висок а пенисът ми е дълъг 11-13см и дебелина 13см ,това нормално ли е?
На този въпрос отговор няма,в смисъл,че ти сега тепърва ще растеж и развиваш,размерът в тази възраст е относително понятие и не трябва да бъде повод за притеснение,може да зададеш този въпрос след 3-4 години.
Имам още 1 притеснителен въпрос,да ли е нормално когато много ми се ходи по малка нужда да не испикавам голямо количество урина,а пък когато сме няколко момчето в тоалетната(нали разделени разбирасе :П)и аз нарочно се заслушвам и испикават по голямо количество.
Е това пък си е съвсем индивидуално,зависи колко течности консумираш,ако пиеш много-то следователно и количеството урина ще е повече.Не се притеснявай от това,ако пък вече имаш някакви болки,парене и симптоми на някаква болест е добре да се консултираш с лекар,може да имаш проблем с бъбреците,но това вече си има определени симптоми.Първоначално написано от sony1111
НеПървоначално написано от SoFarSoG00d
,благодаря за отговорите вече съм по спокоен
![]()
ами аз не съм специалист,но пък количествто урина зависи от течностите,ако имаш притеснения, за нещо повече,трябва да отидеш на лекар.Първоначално написано от sony1111
Първоначално написано от SoFarSoG00d
Като пия много течности и после ходя до тоалетна нали не испикавам кои знае колко течност ама хода през около 45 мин
Ами не знам попринцип как трябва да е ама аз съм на 13 и ми е 9-10 см.Първоначално написано от sony1111
Аз тепърва ще се развивам и нз кога ще започне това,но знам че до към 20 години се развиваш полово, така че има време.
За честото ходене до тоалетна с малко количество урина отиди на уролог.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от sony1111
абсолютно нормално Момче си![]()
да и това е нормално, случва се и се счита за атавизъм(в случая подобния е" близък и пазещ" / на същия атавистичен принцип няколко момчета мастурбират заедно без това изобщо да ги прави "педали"Първоначално написано от sony1111