.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    ami sredno 4 5 pati v sedmicata
    Не ме е яд,че ме лъжат...Яд ме е,че си мислят,че им вярвам

;P

Ами аз правя два три пъти на седмица , зависи

Всеки ден по 5 пъти Чак ме заболя ......
    --->GanGs7a FoReVeR <--- Бъди такъв какъвто си !

hottie
    Guest
    Всеки ден по 1-2 пъти, почивните дни и по повече :P

всеки божи ден ... по 1 или по 2 пъти

Guest
    минимум по веднъж на ден

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Понеже считам, че мнението ти е миродавно да питам: Не писва ли? Не боли ли? Аз не мога да правя 2 поредни дни. Не, че няма да е хубаво, но просто ми се губи част от тръпката. Няма сексуалния заряд, няма тръпката, че днес правиш нещо, което не се прави всеки ден......Последните месеци всяка вечер сме у тях. Преди той спеше в хола, но сега е в детската стая и не се мести. Повече от 2 пъти секс седмично не правим. Не, не е липса на терен. Не е и защото не го желая или сам слабо сексуална. Просто ежедневното правене на секс за мен е като ежедневно купуване на обувки, дрехи, бижута. Хубаво е, но не ти прави впечатление почти никога. Аз ли съм сбъркана нещо? Или и двамата с мъжо сме, щом мислим по този начин. В крайна сметка е важно партньорите да са с еднакъв сексуален темперамент. Просто не мога да си представя сексът за мен да се сведе до ниво пиене на кафе. за мен е винаги вълнуващо, ново, невероятно, искам експлозии, искам сексуално напрежение, толкова силно, че да се подмокря само като го погледна...Ако знам, че всеки ден ще го получа, няма да ми е особено интересно, когато това стане. Леко мазохистично е даже това:ох, кога ще правим секс, не издържам. Но тази вечер сме на кафе с приятели, утре съм заета до късно и няма да се видим........кога ще дойде вдруги ден, за да те имам? Очакването и мисълта ми носи даже по-голяма наслада от секса

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Понеже считам, че мнението ти е миродавно да питам: Не писва ли? Не боли ли? Аз не мога да правя 2 поредни дни. Не, че няма да е хубаво, но просто ми се губи част от тръпката. Няма сексуалния заряд, няма тръпката, че днес правиш нещо, което не се прави всеки ден......Последните месеци всяка вечер сме у тях. Преди той спеше в хола, но сега е в детската стая и не се мести. Повече от 2 пъти секс седмично не правим. Не, не е липса на терен. Не е и защото не го желая или сам слабо сексуална. Просто ежедневното правене на секс за мен е като ежедневно купуване на обувки, дрехи, бижута. Хубаво е, но не ти прави впечатление почти никога. Аз ли съм сбъркана нещо? Или и двамата с мъжо сме, щом мислим по този начин. В крайна сметка е важно партньорите да са с еднакъв сексуален темперамент. Просто не мога да си представя сексът за мен да се сведе до ниво пиене на кафе. за мен е винаги вълнуващо, ново, невероятно, искам експлозии, искам сексуално напрежение, толкова силно, че да се подмокря само като го погледна...
    Нещата които казваш са така.Но кажи ми можеш ли да се стърпиш и да не го направиш при положение че си имаш приятел,и знаеш че можеш да го правиш "постоянно".Наистина сексуалната тръпка е много яко нещо,но малко хора биха се въздаржали и не биха се възползвали.

Град
    Свищов
    Имам приятел. Всяка божа вечер сме в стаята му на леглото легнали. Ами понякога нямам желание да правим секс, а искам да си говорим. Понякога искам просто да се целуваме и гушкаме. понякога-петинг. Понякога-орални ласки. Разбира се понякога ми се иска секс, но е понякога. Не всеки път. Не и постоянно. Искам го, но единствено в мен ли трябва да го искам? Понякога искам просто да е до мен.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ^^Нямам какво да добавя Така е,права си.Иска ми се само повече момичета да мислят като теб.Секса играя роля във една връзка но не секса прави връзката.

Може би скоро ще е по-често
    offline forever!

мм той си е тук през почивните дни и го правим тогава т-е 1-2 пъти в седмицата.. т.е. 1-2 вечери... този чевек е машина адски е ненаситен

5-6 пъти на седмица

Цитирай Първоначално написано от nelink1
    всеки божи ден ... по 1 или по 2 пъти
    Цитирай Първоначално написано от Mishie_92
    минимум по веднъж на ден
    Искате да кажете, че лъскате `чепа`

ами когато изпадне възможност , но около 1-2 пъти седмично !

Нямаме си график, когато ни се доправи - правим!
    но в началото направо се оливахме

Град
    Свищов
    Доправи ми се секс от тази тема . Ама няма!

С моята приятелка правим секс всеки ден,даже и по няколко пъти на ден,и колкото повече го правим,толкова по-яко става,и толкова повече го искаме.

Ми.. май всеки ден...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

hottie
    Guest
    Кремче не ме боли. Изпитвала съм болки само в дните, в които сме го правили 4-5 пъти. Иначе няма проблем.
    Сексът при нас рано сутрин щом отворим очи е задължителен. Може би звучи като навик, но не е. Имаме нужда от тези ранни ласки за събуждане и после всичко е ОК. После след работа също ни е много любим момент, когато не сме се виждали цял ден и тръпката е страхотна. Разбира се всичко това е разнообразно. Не е само на леглото, не е в определен час а просто се случва. Разбира се има случаи, в които сме пропускали да го правим по едни или други причини, но като цяло е рядкост. Не знам дали и двамата сме сексохолици, обаче просто имаме нужда от това. Така се изпълваме, така се чувстваме добре и щастливи. А тръпката е винаги тук.
    Нямаш си представа какво ми става като го видя да се прибира от работа по костюм...аууу

Град
    Свищов
    Няма да се повтарям-вече го написах. Не го разбирам. Би се загубила огромно част от тръпката. Да знам, че сутринта вместо кафе ще има секс, да знам, че след работа пак ще има секс...ами....Твърде обичайно ми се струва. Ежедневно...За мен сексът просто не е това То е винаги нещо специално, необикновено, нещо, което не правя всеки ден. Ако ям всеки ден любимата си храна и знам, че и днес ще я ям......ами ще я обичам, ама няма да има тръпка, няма да ми залипсва.

П.С. Убий ме, но заради секс няма да стана по-рано. Абсурд. да не говорим за него. Че той така си става час и половина преди работа.....А аз около 45 минути преди а отида в училището.

мисля че krem4eto има право, но все пак зависи и от други неща... например в началото на една връзка може би е вълнуващо да го правиш постоянно докато разбереш кое му харесва на приятеля ти и обратното а след това го правите по лесно защото знаеш къде да го бутнеш къде да го целунеш... например ние правим секс почти всеки ден секс без тези когато съм неразположена, когато ме боли глава или стомах...или не ни се спи много... т.е. около 4 пъти в седмицата... но още не можем да се насладим на връзката си тъи като сме от 3 месеца заедно и още не сме напълно запознати с тялото на другия и ни е много интересно всеки път...
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

hottie
    Guest
    Е ние ставаме по едно и също време така че няма проблем. А разбира се ако един от нас става по-рано няма да будим другия за единия секс. Също така обичаме да го правим през нощта, ако не можем да заспим Но нямаме някакъв график. Просто така се случва, просто го искаме и двамата и си пасваме в това отношение. Винаги сме се разбирали чудесно сексуално. И винаги сексът е разнообразен.

Град
    Свищов
    Абе и в началото бяхме така. Мисля, че просто свикнахме с подобна честота. Като не искам няма да се насилвам, нали? По-рано в темата го написах-важното е да сте с еднакъв сексуален темперамент. Тогава няма да е проблем. Щом 2-3 пъти в седмицата ни е достатъчно и на двамата-какъв е проблемът? Просто се чудя. От началото, че и сега 3 години по-късно си възприемам сексът като нещо, което е по-специално, не се слчва всеки ден, не е физическа нужда, а просто истинско отдаване и сливане с душата на партньорът.

hottie
    Guest
    Много ясно - то няма идеална честота. Важното е вие да си се разбирате, всеки си знае колко му е нужно и колко иска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си