- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за пореден път без късмет
Здравейте искам просто да споделя,какъв съм карък![]()
Ходех с едно момче около една година.Скъсахме,но останахме в добри оптношение-сега той ми дава някакви намеци,че иска пак да се съберем.Преди 2 дена се видяхме-целунахме се,просто незнам как стана,знам че не трябваше,зашото аз сега го възприемма като приятел.МИна много време почти 1 година откакто го скъсах и сега вече съм го преодоляла.Имаше един от старото ми училище-(И),който само искаше да се виждаме,беше ме харесал,но аз постоянно отлагах-аз също го харесвах.Той беше голям женкар,но въпреки това беше страхотен и аз много си паднах по него.2 години искаше да се виифим.Имаше оше един с който си пишех-(А),той е от новото ми училище и от квартала и само ми правеше комплименти,взе ми номера щеше да ме кани на кафе,но като ме види с още негови прители се държи студено.Преди няколко дни разбрах че А си има гадже а постооянно ме сваляше катоп си пишехме.Днес се реших да пиша на И да се видим,но ме отряза с отговора че има гадже.А в момента имам такава нужда от някой до мен,че птортсто не издържам![]()
Имала си шанс с последните 2 момчета, но ти не си го поискала и повече от логично е те да си потърсят други- няма вечно да ти тичат зад душето! Ако толкова искаш някой до теб давай с бившия си там поне знаеш какво да очакваш, а ако не искаш намери някой нов![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
От 2 стола на земятаЕми спокойно ша се появи 3ти които ще те иска, ти ще искаш него и нещата ще са 6+
![]()
просто е гадно да знаеш,че от 2 възможности,дадени в кратък период нито една не се осъшестви.С А нямах такъв шанс,зашото незнам..може да е имал гадже от по-рано.Но за И ме е много яд.Да знаеш че можеше да го имаш да го искаш,а той да не те иска вече![]()
кофти . . .![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Кофти е станалоНякой да си пада по теб и точно когато и ти се навиеш да се окаже че вече нямаш шанс ..познато ми е
![]()
чакай следващия
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()