- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приятелство след голяма любов? възможно ли е?
За мен е невъзможно, ако съществува то не е истинско..
ami spored men se polu4ava smao v edin slu4ai-ako predi lubovta ste bili mgn dobri priqteli...slu4valo mi se e,4oveka mi e mng skup,posvetih mnogo na nego,no posle osuznahme,4e mejdu nas trqbav da ima smao priqtelstvo.I si vurnahme starite otno6eniq.Mina oba4e dosta vreme predi da si prostim edin na drug,zashototo vruzkata be6e mnogo tejka i narqgashta,a priqtelstvoto e strahotno...
Ne ne i ne az ne bih go ponesla da sme samo ppriqteli prosto 4ustvata mi sa prekaleno silni
Is everybody going crazy?!?
Първоначално написано от 3oPuTy
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Не мисля,че е много възможно.
Според мен аз не бих могла да бъда приятелка след това(да чукна на дърво да не се случва нищо лошо)-позната или близка-да,но приятелство е много силна дума![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ами да,защо да няма? Няма невъзможни неща...
Но това разбира се,дали е възможно или не, зависи от начина и причината за раздяла. Е,не знам...Тъй като аз съм миролюбив човек и не мога да мразя никой,дори този който до скоро ме е наранявал постоянно... съм в състояние да бъда приятелка с бившия ми,но пък той е страхливец
Тъй че,зависи прекалено много и от самите хора...
Но въпреки всичко : Възможно е!
За да има дъга,трябва да присъстват всички цветове
мноооооооого трудно, аз мога да кажа че съм добър приятел с момиче с което съм ходил, но все пак ходихме за кратко
а от любов да стане на приятелство много трудно...
най-доброто което ще е някога обичалите се да не се мразят
Mnogo dobre te razbiram v kakva situaciq si...Bqh s biv6iq si priqtel po4ti 3 godini, sled kato se razdelihme poddurjahme intenziven kontakt 4 meseca, no nito az, nito toi uspqhme da se vuzpriemem samo kato priqteli sled vsi4ko prejivqno zaedno...Ne moga da go gledam i da ne iskam da go celuna, da gledam na nego samo kato na priqtel, pri polojenie, 4e do v4era sum go obi4ala do poluda i moje bi o6te go obi4am... Pri nas ne moje da funkcionira priqtelstvoto, za men, kakto i za nego bi bilo mu4enie da se vijdame i sa sme samo priqteli. A i ne mi se iska da znam koga toi 6te si ima druga priqtelka, kak 6te izglejda i taka, ne mislq, 4e bih mogla da go ponesa, a toi kato priqtel bi sledvalo da spodeli koga ima nova priqtelka...Priqtelstvo mejdu nas moje da ima sled mnogoo vreme, godini, no ne sega... Za sega i za dvama ni e po-dobre kato prekratihme vsqkakuv kontakt, iztrih vsi4ki 1000 sms, koito imah ot nego, zapazih samo unikalno krasivite spomeni i snimkite ni, no gledam da ne si gi pripomnqm 4esto, za6toto 4estno kazano o6te me boli ot razdqlata... Kazano nakratko, ne smqtam, 4e moga da buda samo priqtelka s nqkogo, s kogoto sum imala istinska, dulboka vruzka.
A i smqtam, 4e iskame da sme priqteli s biv6ite si polovinki, samo i samo da zapazim kontakt s nego ili neq i za6toto vse o6te taim nadejdata, 4e moje ne6tata da se promenqt i da sme zaedno otnovo... No kgato 4ovek razbere, 4e vru6tane nazad nqma, togava razbira, 4e nqma smisul i ot tova "priqtelstvo".
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Ако още обичам даден човек , надали бих могла да бъда само приятелка с него . Просто това ще си бъде някакво мъчение за мен . Наистина в момента приятеля ми ме познава по-добре от всеки друг , но някак си пак ще го има привличането , ако се разделимНяма да издържа , просто няма да мога .
![]()
Сега като пиша това , осъзнавам защо едно момче , което дали ме обичаше не знам , но симпатии към мен имаше многооооооо големи , не подържа никакви контакти с мен , въпреки че само аз съм го виждала такъв какъвто е наистина , не под онази маска на най-големия газар , надали има друг , който да го познава така , както аз . Ох , кофти се получи![]()
Всичко е до воля девойко, всичко е до воля. Ако не искаш ще ти изглежда невъзможно. Ако искаш ще намериш начин.Първоначално написано от vesito13
Не виждам какво се натягате толкова по тази тема. Толкова ли ви е болна? Ако кажа в какво положение съм в момента....![]()
Със здраве.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не ми звучи добре идеята. Смисъл... аз не бих успяла.
nicolepcd
Ако е до воля , явно нямам воля . Виж едно е да си хване друга , нека си е щастлив с нея , даже бих се радвала , че си е намерил такова момиче . Но да ги гледам всеки ден как са заедно , а аз още да го обичам и да виждам какво съм изпусналаПървоначално написано от valdesbg
Живо мъчение ще си е това .
Трудно ще е.Не може до онзи ден да си бил с този човек ,да сте се прегръщали,целували и т.н и изведнъж да се държите на 1 м един от друг.А и чувствата едва ли ще изчезнат толкова бързо.Трябва време да се преодолее всичко и след това(за което има минимален шанс) да си останете приятели.Според мен няма да е лесно,да не кажа дори невъзможно!
offline forever!
Голяма любов - Приятелство? .. нещо не се връзват много много.. а ако има още някакви чувства от страна на някой ..е невъзможно..
Възможно е, но първо трябва да има някаква дистанция между вас, щото, според мен, е много тъпо да почнеш: "Ами хубаво беше, ама.. Хайде да си останем приятели?" По-добре е да го кажеш направо, след време, като мине и на двамата, просто пак си ставате близки, както преди, но не и веднага след това![]()
А ако ти се налага да си около него/нея? Тогава какво ще правиш?Първоначално написано от Lqlichka1
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
./
Аз вярвам в теорията за единствения куршум. Можеш да се влюбваш и любиш много пъти, но има само един куршум, на който е гравирано името ти. И ако извадиш късмета да те прострелят с този куршум, раната никога не заздравява ...
Вижда ми се нереално това приятелство след голяма любов.Все единия ще храни някакви чувства към другия,различни от приятелски.
da be ima golqmo priqtelstvo - v legloto![]()
![]()
![]()