- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приятелство след голяма любов? възможно ли е?
И двете може. Има страшно много различни характери, много различни истории и още толкова погледи върху едно и също нещо.
Не можем да обобщим - да, може да има или не, не може. Защото ако Киро и Пенка не могат да се видят без да завършат в леглото, Иванчо и Марийка могат да са най-близките хора на света именно заради това, което са преживяли заедно.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Казвам ти го директно. НЕ Е ВЪЗМОЖНО. Още има чувства и това приятелство горчи.Първоначално написано от kypo
Няма такова "животно"!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
зависи от мн неща!дали и двамата имате желание и най вече дали имате чувства един към друг!аз се опитах да бъда приятелка с бивчия,защото не можех да приема,че вече няма да се виждаме.проблема беше,че аз исках отново да се съберем и с това само се наранявах!За това според мен трябва да се отдалечиш от този човек и да гледаш само на пред!И все пак вярвам,4е е възможно...
ще я имам пак и то не като приятел само, помнете ми думата! винаги съм постигал това което искам, така че дори да е след време - тя ще е само моя. като това стане ще пусна тема да се похваля![]()
Ами дано стане това, което искаш.Първоначално написано от kypo
Аз само не мога да разбера, как така всички си вадите изводи на база собствен опит и този на близките ви? Той НЕ Е пример за масата...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ако все още имаш романтични чувства към бившата си половинка е чист мазохизъм едно такова "приятелство". Много лицемерно би било...
Ако всичко ви е отминало, може би...
Според мен това може да стане , но......МНОГО ТРУДНО. Подобни случаи се срещат адски рядко. Причината е , че каквото и да се е случило ВИНАГИ в единия остават някакви по-различни чувства (независимо дали те са положителни или отрицателни).
За това моят отговор е - НЕ. Познати - може би, но добри приятели - НИКОГА.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Възможно е да се получи такова приятелство, но едва когато е минало достатъчно време от връзката и чувствата са уталожени и забравени. Но непосредствено след раздялата, такова приятелство не може да има
И на мен не ми се с случвало, преди години в час по психология бехме коментирали може ли да има истинско приятелство между момче и момиче и то да си остане такова, без да прерастне в нещо повече. Аз мисля, че може, защото с моя най-добър приятел сме близки вече 4 години и никога не е имано нищо повече. Но по тази тема всеки разсъждава според собствените си преживявания. Моето гадже ме ревнува много от най-добрия ми приятел, защото преди той ходел с най-добрата си приятелка и под този предтекст прави сцени. Затова всеки сам може да си даде отговор, но не и да съветва някой по тази тема. Това е моето мнение.![]()
О, това е изключително трудно..
С повечето не съм чак приятелка, но се разбираме..
Някои ги мразя, трети хич не ми пука за тях /защото не са ми вадили душата и не сме водили сериозна връзка/ или пък сме в доста добри отношения, в зависимост дали мога да ги гледам, дали са готини хора, дали стават за приятели и пр.
Но след дълга и голяма любов..Бая време ми трябва за да мога спокойно да гледам бившия в очите без да ме боли, кво остава да съумявам да си измислям в мозъка някво приятелско отношение, да го питам как е и дали си е намерил любов.. стига бе. Та аз съм емоционално изхабена, кво приятелство, кви 5 лева
Иначе след мнооого мнооого време и добро желание е възможно и приятелство.. лично аз го отбягвам. Предпочитам изцяло да тикна бившите в коша за боклук (миналото). Но както казах зависи си от случая, но с големите любови приятелство после трудно се получава.
Всичко или нищо. : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
При "голяма и силна любов" не мога със сигурност да кажа, но иначе мисля, че е възможно. Разбира се не до вчера да сте се прегръщали, късате и утре си говорите пак. Трябва да мине известно време, но иначе защо не? Наскоро бях свидетел на такъв случай - те се разделиха по взаимно съгласие, но още са си приятели. Така че според мен е възможно, но всичко зависи първо от характерите на самите хора и второ от начина, по който е приключила връзката.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
зависи от обстоятелствата..
Имах дълга връзка.. голямата любов беше.. но аз го оставих защото той има много тръден характер и ме ревнуваше и от на баща ми приятели даже и само проблеми имахме накрая и се наложи да се разделим.. просто като два остри камъка бяхме.. след това аз исках да си останем приятели а той каза " или всичко, или нищо.. или ходим или те блокирам в скайп и си сменям номера и до там.."![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Може,защото както и на други места съм давала пример с мои приятели,така и тук ще повторя,че те са ходили няколко месеца след което са скъсали,но не са могли да пренебрегнат изцяло любовта си,излизали са,продължи ли са да си споделят,след това и двамата са имали връзки,но са си останали и до сега най-добри приятели и това според мен е страхотно и рядко срещано![]()
според мен тва не може да стане щото си се мляскал с тоя човек до вчера отрязали сте се и да сте приятелилееко не се връзва
...
ааМа незнам някои магат и да могат да са приятели ама аз чесно казано НЕМОГА...![]()
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
С бившият ми приятел си останахме най-добри приятели. Дори си споделяме и даваме съвети за мацката, която той си е харесал, или за момчетата, които аз харесвам.
да си ъпдейтна темата с това което разбрах аз за любовта и приятелството...
май приятелство в чистия смисъл на думата, без да очакваш нещо и да се надяваш не е възможно, поне скоро след края на една истинска и голяма любов. опитах се, но не мога да я погледна просто приятелски с очите в които до вчера тя беше всичко за мен. и тя се опитва да остане в добри отношения с мен, знам че иска да не загубим връзка помежду си, но виждам че и на нея и е или неприятно или трудно... не искам да се мъча нито аз, нито да я мъча нея, затова вчера и написах всичко каквото мисля, а то е че ми трябва време, адски много време за да мога да продължа някак си без нея напред, колкото и да ми е трудно и да не вярвам че някога ще срещна друга, която да допусна така близо до себе си... но когато съм готов, ако ще да е и след 5 години ще и се обадя, защото още мисля че е не само страхотно момиче, но и страхотен човек. наистина бих се радвал след време да можем да седнем двамата и да си говорим съвсем открито и искрено за всичко, дори и за общото ни минало...
Ем с бившия се разбирахме супер докато бяхме заедно, сега уж се искаме да останем приятели ама нещо не се получава...
"Колкото повече, толкова повече..!"
ужасно трудно ... няма как просто от тези огромни чувтства просто изведнъж да останете само приятели.От личен опит казвам няма как просто трябва да сте прекалено силни характери или чувствата да не са били толкова силни.По същата причина се събрахме с приятеля ми с който сме от 2 год . Както една съфорумка каза : Или всичко или нищо.
Е аз смятам че не може , защото самият аз преживях това след сериозна връзка ние се разделихме със обещанието да останем добри приятели .. но с времето се учождихме и това го направих аз .. нарочно защото смятам че човек не може да се даржи приятелски с някой който обича да може .. но известно време седмица , 2 месец след това е невъзможно просто става много напрегнато караници и т.н ,,
Освен ако и 2-та нямат чувства един към друг тогава смятам че е възможно
Когато живота ви поднася лимон ,направете си лимонада !
Първоначално написано от hooliganka89
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Много малко възможно .. Просто или от една страна се случва,за да се забрави по-лесно дадения човек или защото неиска да имате вече нищо общо - демек ,, или сме гаджета или сме нищо .. k0ето лично за мен е много глупаво и излишно !
People who makes us happy are never the people we expect,so when you find someone you've got cherish it!
миии как да ти го кажа....миии.... НЕ