.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 83

Как да му кажа че няма да спи в нас?

Zna4i ima edno mom4e koeto xaresvam ujasnoo mnogo ot mnogo vreme ii sega toi iska da mi doide na gosti utre i da spi v nas iii abe da se napravim na pastet I az poneje ne mojex da mu kaja nee i mu obe6tax , 4e utre 6te go napravim tova . Do tuka dobre oba4e idva momenta v koito se se6tam , 4e nqma kak da stane , za6toto maika mi si e v nas ii nqma na4in prosto . Sega utre 6te trqbva da mu kaja 4e nqma da stane i toi 6te mi se razsurdi ve4e 1000% za6toto ne za 1 put mu obe6tavam da spim v nas ... moje bi do sega 10-15 puti sum mu obe6tavala i vse go preebavam , za6toto maika mi si e v nas a az ne moga da mu kaja NE NQMA DA SPIM V NAS , 6toto 6te spre vsqkakvi opiti ii ot tam krai i s edinstvenata ni vruzka Utre sum 2ra smqna na daskalo , a toi e 1va ii sled daskalo 6te idva do moito u4ili6te za da mu dam pari za ne6tata koito 6te ni trqbvat za dove4era Trqbva da mu kaja utre po-rano 4e nqma da stane , no ne mogaaaa Sega suvsem 6te go razo4arovam i krai s vsi4ko a az go xarsvam tva mom4e tolkovaa neupisuemo mnogo i bi bilo super gotino ako moje6e da se osu6testvi tova , no ne mojeee Kvo da napravqq ? Samoo ako moje6e da razkaram maika mi ot nas za 1 ve4er Segaa ne znam kvo 6te izmislq pak ... za6to pak provalqm vsi4koo

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    phah

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    за тая работа на вратите има брави, ключалки и ключове

P.P. Само не разбрах като се харесвате как ще спи у вас - в смисъл имате сериозна връзка?

Da be ... toi kato doide do moito daskalo prez 1vite mi mejdu4asiq az 6te se pokriq nqkude sled daskalo 6te se zaklu4a v nas i 6te se kriq i kakva pozla ot tva ? Samo 4e si garantiram kraq i na malkoto priqtelstvo koeto imame
    phah

Тогава у тях.

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Da be ... toi kato doide do moito daskalo prez 1vite mi mejdu4asiq az 6te se pokriq nqkude sled daskalo 6te se zaklu4a v nas i 6te se kriq i kakva pozla ot tva ? Samo 4e si garantiram kraq i na malkoto priqtelstvo koeto imame
    off.. за у вас говоря бре.. не за в даскало..
    говора като дойде да спи у вас да се качи отнякъде без майка ти да го види, после казваш в 9 часа: Мамо, аз отивам да си "лягам" и почвате да правите това което си решила.. И СЕ ЗАКЛЮЧВАТЕ

Toi mi be6e predlojil 1 put ako iskam v tqx da pastetstvame oba4ee ne6to toi ima merak v nas A i be6e predi dosta sega nqma da stane ... prosto az 6te mu kaja za poreden put nqkakvo tupo opravdanie za provala , 6te izlqza kato pulnata tupa4ka i krai s vsi4ko
    phah

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    off.. за у вас говоря бре.. не за в даскало..
    говора като дойде да спи у вас да се качи отнякъде без майка ти да го види, после казваш в 9 часа: Мамо, аз отивам да си "лягам" и почвате да правите това което си решила.. И СЕ ЗАКЛЮЧВАТЕ
    amaa da ama az jiveq v apartament v sofiq ii nqma kak da go promukna bez maika mi da vidi aa i toi ima namereniq da se pravim na pastetii t.e muzika tam ne6to za povdigane na nastroenieto ... alkoxol
    P.S - mi ne znam .. az go xaresvam mnogo toi dali me xaresva ne znam ama ima merak da spim v nas ...
    phah

amaa da ama az jiveq v apartament v sofiq ii nqma kak da go promukna bez maika mi da vidi aa i toi ima namereniq da se pravim na pastetii t.e muzika tam ne6to za povdigane na nastroenieto ... alkoxol
    абе ква музика.. земи го фани натясно и го изчукай

а що не питаш майка ти дали няма да ти позволи или да я поканите да се пастероса със вас?

абе ква музика.. земи го фани натясно и го изчукай

а що не питаш майка ти дали няма да ти позволи или да я поканите да се пастероса със вас?
    xaxa emii tva s iz4ukvaneto moje i da vleze v grafika noo toi si pada malko narkoman-4e ne 4e e narkoman amaa kato 6te idva v nas 6te ima pone treva i nqkoi drug bonbon ( amfet ) ii maika mi nqma da e mnogo vuv vuztorg puk i maika mi nai mnogo samo da pre4i na vsi4koo ... a ne znam kak da q razkaram
    phah

Mi sme6no vi e ama na mene mi se pla4e
    phah

отидете в някой хотел! кажи на майкати че ще спиш някаде и твае :П един мой приятел се наема хотелски стаи в плд един хотел и ние отиваме там

xaxa emii tva s iz4ukvaneto moje i da vleze v grafika noo toi si pada malko narkoman-4e ne 4e e narkoman amaa kato 6te idva v nas 6te ima pone treva i nqkoi drug bonbon ( amfet ) ii maika mi nqma da e mnogo vuv vuztorg puk i maika mi nai mnogo samo da pre4i na vsi4koo ... a ne znam kak da q razkaram
    Ако майка ти е хубава така мога да дойда да я "позaнимавам" и да ви остави на спокойствие - хем вие, хем ние ще сме доволни

P.P. Не ми обръщай внимание - нещо леко ми се разхлопа дъската

Мега фен
    момиче, прочети си темата и се опитай да се погледнеш отстрани. повярвай, и ти доста ще се посмееш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Ми елате у нас бе

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Ми елате у нас бе
    oooooooooooooooooooooo кого виждам

ами за какво само му обещаваш като знаеш,че няма да го изпълниш

Ако майка ти е хубава така мога да дойда да я "позaнимавам" и да ви остави на спокойствие - хем вие, хем ние ще сме доволни

P.P. Не ми обръщай внимание - нещо леко ми се разхлопа дъската
    xax zapovqdai ela i si q vzemi
    phah

Цитирай Първоначално написано от zxcvbnmasdfghjkl
    ами за какво само му обещаваш като знаеш,че няма да го изпълниш
    Mi az se opitax da mu kaja ama toi e mnogo naxalen ii kakto si pi6exme po skype mi vika aree az stavam utre 6te se vidim 4ao ii kvo .. Pak se preebax da go eva Utre pak 6te si izmilqm nqkvi glupostii ot rodaa - prebixa me na ulicata nqma da stane da spi6 v nas ii drun drun ... i pak 6te mi se razsurdi i krai
    phah

Град
    Е там...

Re: Как да му кажа че няма да спи в нас?

Zna4i ima edno mom4e koeto xaresvam ujasnoo mnogo ot mnogo vreme ii sega toi iska da mi doide na gosti utre i da spi v nas iii abe da se napravim na pastet I az poneje ne mojex da mu kaja nee i mu obe6tax , 4e utre 6te go napravim tova . Do tuka dobre oba4e idva momenta v koito se se6tam , 4e nqma kak da stane , za6toto maika mi si e v nas ii nqma na4in prosto . Sega utre 6te trqbva da mu kaja 4e nqma da stane i toi 6te mi se razsurdi ve4e 1000% za6toto ne za 1 put mu obe6tavam da spim v nas ... moje bi do sega 10-15 puti sum mu obe6tavala i vse go preebavam , za6toto maika mi si e v nas a az ne moga da mu kaja NE NQMA DA SPIM V NAS , 6toto 6te spre vsqkakvi opiti ii ot tam krai i s edinstvenata ni vruzka Utre sum 2ra smqna na daskalo , a toi e 1va ii sled daskalo 6te idva do moito u4ili6te za da mu dam pari za ne6tata koito 6te ni trqbvat za dove4era Trqbva da mu kaja utre po-rano 4e nqma da stane , no ne mogaaaa Sega suvsem 6te go razo4arovam i krai s vsi4ko a az go xarsvam tva mom4e tolkovaa neupisuemo mnogo i bi bilo super gotino ako moje6e da se osu6testvi tova , no ne mojeee Kvo da napravqq ? Samoo ako moje6e da razkaram maika mi ot nas za 1 ve4er Segaa ne znam kvo 6te izmislq pak ... za6to pak provalqm vsi4koo

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    "ти няма да спиш в нас!!!"

просто е бе...
    само ако говореше Български

Град
    На изток от рая
    Амфетки,тревица вика.
    Ми що не вземете да се дрогирате и да се изчукате в даскалото в кенефите?

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Da be ne moga da go rezna taka prekalno mi e mil
    Abee ne moje v daskalo , za6toto toi iska daa sme nqkude v ku6ta i da si napravim nqkakuv na6 si kupon , aa nqmam pari za xotel
    phah

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Толкова ли е трудна-излъжи,
    че си болна.
    Иначе си много зле
    (да не кажа тъпа).
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

1. Защо ти трябва да давш парите за довечера.. ужас
    2. Защо тр да спите у вас за да не ти се разсърди??? Предложи му да те викне у тях за няколко часа да си направите купончето и се прибираш

Обещавай като знаеш,че със сигурност майка ти няма да си е у вас.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Спри тревата. Много взе да пропадаш. Явно ти влияе зле.

Кажи му с думи, че майка ти си е у вас и мисли преди да го поканиш предварително.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си