.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 83
    Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Към авторката..излецахте ли се вече?

Град
    < 33
    Цитирай Първоначално написано от 8992LIGHTER
    Ти го харесваш ама единствената му цел е да те изчука и после ще те търси кога му се доебе пак или да му врътнеш някоя свирка тва е .. едно истинско момче няма да се държи така или поне ако те взима на сериозно а той очевидно не го прави ти си му нещо като последен вариант за секс щот друга сигурно не е намерил да му пусне ... ти пък го харесваш ужасно много и се хващаш и за най - малката възможност само и само за да си с него
    ако не сте правили секс до сега той ще наебе и повече няма да те погледне
    на всичко отгора ти ще му даваш пари иначе купон шси правят
    оо не чааааааакай има един проблем майка и си е в тях и няма как да я разкараш хох не изглеждаш нито голяма нито умна
    и кфо ние как да ти помогнем хората се опитаха да ти дадат някав съвет ама ти само повтаряш колко го харесваш и колко спешно тряя да се изчукаш с него .. ако се беше ведяла от страни щеше да осъзнаеш колко жалка си всъщност .... и ти не си виновна
    напълно съгласна
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    Sофiiя City xD
    ее ае де нема ли да ни кажеш кфо стана виж че ни гризе яко любопитство

Уаауу.. бляк чак ми се догади ... къф е тоя тъпак бе... ти ще му даваш пари и ще спите у вас... малееее къф нахалник само и от каде на каде ще ти се сърди, че не можете да спите у вас... я се савземи малко бе... ама то не той е тъпака ами ти .. той човека те е видял колко струваш и се е възползвал ... Направооо незнаммм.... съвземи се и го зарежи ... не че той няма да го направи като те изчука

казваш му, че няма да стане и почвап веднага... " извинявам се, но не зависи от мен... просто такива са обстоятелствата.... не се притеснява и това ще стане просто искам да имаш малко търспения и всичко ще си дойде на мястото..." ако е пекан ще те разбере....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ама умирате да вдигате стари теми...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от babybo
    Уаауу.. бляк чак ми се догади ... къф е тоя тъпак бе... ти ще му даваш пари и ще спите у вас... малееее къф нахалник само и от каде на каде ще ти се сърди, че не можете да спите у вас... я се савземи малко бе... ама то не той е тъпака ами ти .. той човека те е видял колко струваш и се е възползвал ... Направооо незнаммм.... съвземи се и го зарежи ... не че той няма да го направи като те изчука
    Napulno suglasna

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Тоя младеж не е ли чувал правилото за собствения терен? Секс се прави на собствен терен или осигурен от момчето терен (хотел). Явно е малък и още не е бягал със свалени панталони.

Град
    < 33
    Еее,авторката,айде кажи са кфо стана дее Толкова съвети ти дадохме и ти най-накрая да не кажеш кфо е станало
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    По балкана някъде..

Re: Как да му кажа че няма да спи в нас?

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    6te idva do moito u4ili6te za da mu dam pari

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    ACϟDC

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    amaa da ama az jiveq v apartament v sofiq ii nqma kak da go promukna bez maika mi da vidi aa i toi ima namereniq da se pravim na pastetii t.e muzika tam ne6to za povdigane na nastroenieto ... alkoxol
    абе ква музика.. земи го фани натясно и го изчукай

а що не питаш майка ти дали няма да ти позволи или да я поканите да се пастероса със вас?
    noo toi si pada malko narkoman-4e ne 4e e narkoman amaa kato 6te idva v nas 6te ima pone treva i nqkoi drug bonbon ( amfet )
    ПФФФФ..И двамата ми звучите като боклуци....Що верно не се дрогирате и изчукате в кофата за боклук където ви е мястото.... Тъпо поколение бе..... П.С на колко Годинки сте.?
    ACϟDC

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от vesSynkaa
    Еее,авторката,айде кажи са кфо стана дее Толкова съвети ти дадохме и ти най-накрая да не кажеш кфо е станало
    неблагодарници

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Е, какво е станало, какво е станало. На пастет са се направили, сигурно гъши... погледнете в хладилника и ще ги видите в консерва.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен Аватара на w0lf
    Извинявай ама...наркотици, изрази от сорта на "пастетстване" etc тиии нормална ли сии? тоя дет си пада наркоман(не че е наркоман де просто е модерно) държи ли на тебе? или просто иска да ти го нахака (с извинение)? кви са тия малоумни теми мале мале иде ми да си прасна главата в някой ръб... толкова детско написано не съм виждал през живота си.
    П.П.:абе имортал от предишни постове ми изглеждаше сдържан младеж, говореше доста по учтиво, а сега се държиш като задник, защо така? :S
    madafaka

Пак ли с твоите лъже, бре? Ти не си ли взе поука от хилядите проблеми, за които си ни споделяла, че от лъжата не излиза нищо хубаво! Не обещавай неща, които не можеш да изпълниш! И ако случайно до сега не си усетила това индивидче те използва. Да ти се сърди, че няма да спи у вас (с теб съответно)? Ако имаше акъл и поне малко достойнство, до сега щеше да си му била шута! И се постарай да си вземеш поука от глупавите си грешки докато си млада. Сега те имат обяснения! Като станеш на 30 ще си жалка, ако се държиш по този начин.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    С малко закъснение и аз да се изкажа...

Не знам на колко години е авторката ама по написаното ми изглежда като на 13-14 и дано да е така щото ако си по-голяма - наистина СЪЖАЛЯВАМ, че не осъзнаваш същност какво цели този полу-налкоман или там какъвто е Добре бе само аз ли съм такава дефекта, че не мога да спя с някой, който познавам бегло и знам, че иска само секс от мене ?! Та ти дори не знаеш дали те харесва... Много жалко ако си спала с него На бас, че ся дори не си говорите... ?
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

в такъв случаи се праи както направи гаджето идва в вас эапоэнаваш го с маикати пиете по 1 водка и каэваш на маикати дърпаи отиваи си в стаята или отиваи на вънка че имаме работа о готово

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ти бива ли да си толкова проста питам аз

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    ти бива ли да си толкова проста питам аз
    бая хора тва я питахме, ама е без отговор оставаме

Голям фен
    Тц на колко си бе? Пастет?! Повдигане на настроението. баси филмите сте гледали честно

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    абе прочетох цялата тема и на мен ми е много интересно какво е станало пфу
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

ужас..
    ~ Никога незнаеш кога може да стане прекалено късно! ;] ~[

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от Cve7y
    Цитирай Първоначално написано от 8992LIGHTER
    Ти го харесваш ама единствената му цел е да те изчука и после ще те търси кога му се доебе пак или да му врътнеш някоя свирка тва е .. едно истинско момче няма да се държи така или поне ако те взима на сериозно а той очевидно не го прави ти си му нещо като последен вариант за секс щот друга сигурно не е намерил да му пусне ... ти пък го харесваш ужасно много и се хващаш и за най - малката възможност само и само за да си с него
    ако не сте правили секс до сега той ще наебе и повече няма да те погледне
    на всичко отгора ти ще му даваш пари иначе купон шси правят
    оо не чааааааакай има един проблем майка и си е в тях и няма как да я разкараш хох не изглеждаш нито голяма нито умна
    и кфо ние как да ти помогнем хората се опитаха да ти дадат някав съвет ама ти само повтаряш колко го харесваш и колко спешно тряя да се изчукаш с него .. ако се беше ведяла от страни щеше да осъзнаеш колко жалка си всъщност .... и ти не си виновна
    напълно съгласна
    +1
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Дълбините на канала :D
    Те са си начешали крастата в некой кенеф,вие още се хабите да пишете...луди хора..

по темата и авторката ---> LOL ... и верно какжо е станало инт ми е и на мен ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си