- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа че няма да спи в нас?
напълно съгласнаПървоначално написано от 8992LIGHTER
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
ее ае де нема ли да ни кажеш кфо стана виж че ни гризе яко любопитство![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Уаауу.. бляк чак ми се догади ... къф е тоя тъпак бе... ти ще му даваш пари и ще спите у вас... малееее къф нахалник само и от каде на каде ще ти се сърди, че не можете да спите у вас... я се савземи малко бе... ама то не той е тъпака ами ти .. той човека те е видял колко струваш и се е възползвал ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Направооо незнаммм.... съвземи се и го зарежи ... не че той няма да го направи като те изчука
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
казваш му, че няма да стане и почвап веднага... " извинявам се, но не зависи от мен... просто такива са обстоятелствата.... не се притеснява и това ще стане просто искам да имаш малко търспения и всичко ще си дойде на мястото..." ако е пекан ще те разбере....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ама умирате да вдигате стари теми...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Тоя младеж не е ли чувал правилото за собствения терен? Секс се прави на собствен терен или осигурен от момчето терен (хотел). Явно е малък и още не е бягал със свалени панталони.
Еее,авторката,айде кажи са кфо стана дееТолкова съвети ти дадохме и ти най-накрая да не кажеш кфо е станало
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Първоначално написано от balon4eee
![]()
ACϟDC
ПФФФФ..И двамата ми звучите като боклуци....Що верно не се дрогирате и изчукате в кофата за боклук където ви е мястото.... Тъпо поколение бе..... П.С на колко Годинки сте.?Първоначално написано от balon4eee
ACϟDC
Е, какво е станало, какво е станало. На пастет са се направили, сигурно гъши... погледнете в хладилника и ще ги видите в консерва.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Извинявай ама...наркотици, изрази от сорта на "пастетстване" etc тиии нормална ли сии? тоя дет си пада наркоман(не че е наркоман де просто е модерно) държи ли на тебе? или просто иска да ти го нахака (с извинение)? кви са тия малоумни теми мале мале иде ми да си прасна главата в някой ръб...толкова детско написано не съм виждал през живота си.
П.П.:абе имортал от предишни постове ми изглеждаше сдържан младеж, говореше доста по учтиво, а сега се държиш като задник, защо така? :S
madafaka
Пак ли с твоите лъже, бре? Ти не си ли взе поука от хилядите проблеми, за които си ни споделяла, че от лъжата не излиза нищо хубаво! Не обещавай неща, които не можеш да изпълниш! И ако случайно до сега не си усетила това индивидче те използва. Да ти се сърди, че няма да спи у вас (с теб съответно)? Ако имаше акъл и поне малко достойнство, до сега щеше да си му била шута! И се постарай да си вземеш поука от глупавите си грешки докато си млада. Сега те имат обяснения! Като станеш на 30 ще си жалка, ако се държиш по този начин.
С малко закъснение и аз да се изкажа...![]()
Не знам на колко години е авторката ама по написаното ми изглежда като на 13-14 и дано да е така щото ако си по-голяма - наистина СЪЖАЛЯВАМ, че не осъзнаваш същност какво цели този полу-налкоман или там какъвто еДобре бе само аз ли съм такава дефекта, че не мога да спя с някой, който познавам бегло и знам, че иска само секс от мене ?!
Та ти дори не знаеш дали те харесва... Много жалко ако си спала с него
На бас, че ся дори не си говорите... ?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
в такъв случаи се праи както направи гаджето идва в вас эапоэнаваш го с маикати пиете по 1 водка и каэваш на маикати дърпаи отиваи си в стаята или отиваи на вънка че имаме работа о готово![]()
бая хора тва я питахме, ама е без отговор оставамеПървоначално написано от EarthShaker
![]()
Тц на колко си бе? Пастет?! Повдигане на настроението. баси филмите сте гледали честно
абе прочетох цялата тема и на мен ми е много интересно какво е станало пфу![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
ужас..![]()
![]()
![]()
~ Никога незнаеш кога може да стане прекалено късно! ;] ~[
+1Първоначално написано от Cve7y
![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Те са си начешали крастата в некой кенеф,вие още се хабите да пишете...луди хора..![]()
по темата и авторката ---> LOL ... и верно какжо е станалоинт ми е и на мен ...
![]()
![]()
![]()