.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Явно техните са я згащили и понеже не ги е била поканила да се пастеросат със тях, са и взели кабела за нета и сега няма как да ни пише

Град
    България
    Ти си уникална просто... колко ме дразнят такива като теб нямаш си и представа за нещо друго мислиш ли освен за секс и как да се напиеш и напушиш ?
    ех...това поколение...

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Chrisy
    Ти си уникална просто... колко ме дразнят такива като теб нямаш си и представа за нещо друго мислиш ли освен за секс и как да се напиеш и напушиш ?
    ех...това поколение...
    ъъъъ тоя общ знаменател неш не ми хареса

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    amaa da ama az jiveq v apartament v sofiq ii nqma kak da go promukna bez maika mi da vidi aa i toi ima namereniq da se pravim na pastetii t.e muzika tam ne6to za povdigane na nastroenieto ... alkoxol
    абе ква музика.. земи го фани натясно и го изчукай

а що не питаш майка ти дали няма да ти позволи или да я поканите да се пастероса със вас?
    xaxa emii tva s iz4ukvaneto moje i da vleze v grafika noo toi si pada malko narkoman-4e ne 4e e narkoman amaa kato 6te idva v nas 6te ima pone treva i nqkoi drug bonbon ( amfet ) ii maika mi nqma da e mnogo vuv vuztorg puk i maika mi nai mnogo samo da pre4i na vsi4koo ... a ne znam kak da q razkaram
    Мисля, че най-подходящо място за осъществяване на романтичните ти мечти ще е някоя градска тоалетна, що не пробваш?

Abee kazax mu istinataa be " golemite " Otdavna se razmina ... Are da ne me obijdate , za6toto ne vqrvam i vie da ste purvi svetci pyy
    phah

Град
    у вас ;]
    1во- научи се да казваш "не".. важно е..
    2ро- можеше да му кажеш истината - че майка ти си е във вас, вместо да му обещаваш нещо, което знаеш че няма да изпълниш..
    3то- ще му даваш пари?!! луда ли си.. имам чувството че той само иска да спи с теб и после няма и да те потърси..

wake up people..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Град
    Sофiiя City xD
    Abee kazax mu istinataa be " golemite " Otdavna se razmina ... Are da ne me obijdate , za6toto ne vqrvam i vie da ste purvi svetci pyy
    кат искаш да не те обиждаме не обиждай и ти

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

приятелчето ти неструва нестига, че иска да спите у вас ами че и пари да си му давала за нещата за довечера... това вече е въмутимо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си