Zna4i ima edno mom4e koeto xaresvam ujasnoo mnogo ot mnogo vreme ii sega toi iska da mi doide na gosti utre i da spi v nas iii abe da se napravim na pastet I az poneje ne mojex da mu kaja nee i mu obe6tax , 4e utre 6te go napravim tova . Do tuka dobre oba4e idva momenta v koito se se6tam , 4e nqma kak da stane , za6toto maika mi si e v nas ii nqma na4in prosto . Sega utre 6te trqbva da mu kaja 4e nqma da stane i toi 6te mi se razsurdi ve4e 1000% za6toto ne za 1 put mu obe6tavam da spim v nas ... moje bi do sega 10-15 puti sum mu obe6tavala i vse go preebavam , za6toto maika mi si e v nas a az ne moga da mu kaja NE NQMA DA SPIM V NAS , 6toto 6te spre vsqkakvi opiti ii ot tam krai i s edinstvenata ni vruzka Utre sum 2ra smqna na daskalo , a toi e 1va ii sled daskalo 6te idva do moito u4ili6te za da mu dam pari za ne6tata koito 6te ni trqbvat za dove4era Trqbva da mu kaja utre po-rano 4e nqma da stane , no ne mogaaaa Sega suvsem 6te go razo4arovam i krai s vsi4ko a az go xarsvam tva mom4e tolkovaa neupisuemo mnogo i bi bilo super gotino ako moje6e da se osu6testvi tova , no ne mojeee Kvo da napravqq ? Samoo ako moje6e da razkaram maika mi ot nas za 1 ve4er Segaa ne znam kvo 6te izmislq pak ... za6to pak provalqm vsi4koo

Moderated by slun4ice
т.7 от правилника