.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Моята история .. :(

Такамм ... Запознах се с едно момче - красиво , мило . След точно един ден от запознанството ни ние тръгнахме . Беше много красиво , но кратко .. след няколко дена той ме остави . Аз много страдах за него . Продължих да излизам с него и приятелите му .. ии има една дума "Най-гадно е той да е до теб и все пак да знаеш че никога няма да го имаш" <--- така бях и аз . След няколко седмици се скарах и с него и с приятелите му .. След време си намерих друго момче , но все още мислих за предишния ... беше ми много трудно да го забравя . След 4-5 дена скъсах с момчето .. то още страда за мен и ме моли да стане пак нещо помежду ни , но аз отказвам - заради предишния , аз още страдам за него , натъжавам се от мисълта за него . Незнам какво да правя вече , как да го преживея , моля ви помогнете ми , дайте ми съвет какво да направя за да се отърва от мислите за момчето на мечтите ми
    иСскАм СиЧк0оОооОо !!!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Мисля,че преиграваш с драмата.
    Не си ли се влюбвала до сега?Времето лекува.
    Не може да очакваш да го забравиш за миг,ние не сме компютри,а живи същества.

И между другото:Бахти краткият роман

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    1во: ми хвани си момче за ПОВЕЧЕ от една седмица
    2ро: това ако е роман, това е форум за мотори
    3то: Не се превръщай в "Drama Queen" - поздрав с: Family Force - Drama Queen

ycnex

P.P. И как става така.. за 1 ден запознансво и толкова се познавате, че се хващате?? Ми ако е сериен изнасилвач?!

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Еми контактувай с други момчета ,запълвай изцяло времето си ,за да не мислиш за него.А и все някога ще се влюбиш в друг! \/
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    aa.. най-лесния начин е... НЕ МИСЛИ ЗА НЕГО! Ако искаш играй някаква зарибяваща детска игра, като марио или някаква подобна, на една приятелка й помага... излизай с приятелки, ала бала... шопинг терапия също помага, сестра ми имам чувството, че нарочно хващаше някакви момчета, само за да скъсат и тя да ревтуни...

myNameIsImmortal
    МнениеПуснато на: Чет Фев 12, 2009 12:20 am Заглавие:
    2ро: това ако е роман, това е форум за мотори Cool

ycnex Wink

P.P. И как става така.. за 1 ден запознансво и толкова се познавате, че се хващате?? Ми ако е сериен изнасилвач?!

едва ли е "сериен изнасилвач" зашото не е много по голям от мен а и до колкото съм информирана беше девствен

благодаря ви за отговорите
    иСскАм СиЧк0оОооОо !!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    2ро: това ако е роман, това е форум за мотори

ycnex

хххх така са вече ... запознават се ... след 2 часа се харесват ... след 2 часа и 15 минути вече се мляскат .. след 3 часа вече се изнасилват на пейката във парка , а след 5 часа вече на скайп им пише : Много си обичам Милото !!! <--- Написах го по най-нормалния начин ... , зашото ако почна да пиша как съм го виждала и не само аз ... пример " Милууу Мноуу тъ Убичкъм биЕе " и т.н.т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си