- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е едно момче да не защити гаджето си?
Нормално ли е момче да не защити гаджето си?
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
не, разбира се
не знам за каква конкретна защита говориш, но ако един човек не може да те кара да си сигурна и защитена, да е твоята опора в какъвто и да е момент, защо ще си с него?
Да не?!
Опс, гласувах с "Да", но отговър всъщност е "Не"...Мног съм сънена и го прочетох грешно.
Мен дори приятелите ми ме защитават, какво остава за гаджето.
Разбира се, че не е нормално...
Дори тя да е сгрешила, той пак трябва да я защитава..
Ако момче не защити момичето до него за мен това е признак, че не я обича или се срамува да застане на нейна страна...
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
+ Абсолютно съм съгласнаПървоначално написано от Jumbie483
![]()
+1Първоначално написано от kypo
offline forever!
Не е нормално...
Когато съм с гаджето си аз се чувствам сигурна, защото знам че не може да ми се случи нищо лошо, защото той е до мен и няма да позволи да пострдам. Все пак ако той не ме защитава,какъв е смисъла във връзката ни? Аз ако мога бих пребила всеки, който се опита да му причини нещо лошо.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
мисля ,че не![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Не е нормално. Едно момче винаги трябва да защитава момичето до себе си.![]()
I know I should stop believing ... !
glasyvah s da zashtoto ne pro4etox vaprosa![]()
a poprincip otg mi e ne![]()
(sun)~{}*
Ако не защитиш приятелката си при евентуален проблем кажи ми какъв мъж си ти тогава?Никога не бих го позволил,без значение естеството на проблема.
много е важно и момичето да си прави сметка в какви проблеми вкарва приятеля си, понякога той може да се окаже напълно безсилен. естествено, че един мъж винаги трябва да защити жената до себе си, дано тя го заслужава.
По принцип не, но зависи от ситуацията...ако е направила нещо, с което е наскърбила приятел, без той да я предизвиква, ще я порицая.
ПП.Уточни ситуацията за по точен отговор...от някакви улични гамени, от някоя ситуация с приятели...има много видове защита...
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Да го защити от какво?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
По принцип ние сме силния пол и едно момиче трябва да се чувства сигурна когато е със своето момче. Не знам за каква ситуация говорим, но въпросния момък трябва да покаже, че може тя да е спокойна когато е с него...и все пак всяка ситуация си има изключения
случвало ми се е като по малка, но сега не търпя такива работи. Нормално е приятеля ти да те защити ако стане нещо, независимо от обстоятелствата.. случи ми се веднъж да се прибирам от даскало и в това време говорех с бившото си гажде и едни момичета взеха да се заяждат.. само чух как бившото се качи в едно такси и след 5 мин беше пред дома..
Сред съвременните тийнове е модерно да се изгавриш възможно най-брутално с приятелката си и да се изфукаш пред дружките си,че си очернил живота на някое момиче,а то глупавото още върви след гъза ти.Така,че не може да си говорим за каквато и да е защита да окаже някой такъв индивид.
Йога и мъдрост
Не !!!
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Ами не е нормално, ако се смяташ за сериозен човек.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Като цяло трябва да я защитава - да... но като знам как гледате на ''защитаването'' ... за повечето това значи само '' гаджето да натупа някой,че да видят всички колко е мощен и зъл моя батко'' хахах...
Разбира се ако попадна в няква ситуация,която да налага чак бой... ок... ама най-мразя да гледам двама пуяка как се правят на мъжлета...в повечето случай е без причина и е просто - смешно.
Така че за мен защитата не се изчерпва с един бой,примерно...
А и някой каза - ''трябва да я защитава дори ако не е права''ъъм? а защо ? Той да не ми е слуга и да трябва винаги да е моето мнение?
![]()
normalno e stiga da ne e nqkoq golqma tupotiq.
Не е нормално как![]()
Дори и да не си права,той пак трябва да застане на твоя страна и да ти докаже по този начин, че те подкрепя напълно
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
Да![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Абе направи нещо абсолютно грешно и тъпо и после колкото и да те обича и квото и да става, той си има мозък в главата, не мож квото и да напвайш той да те защитава !Първоначално написано от Jingles