.

Виж резултатите на анкетата: Нормално ли е едно момче да не защити гаджето си?

Гласували
241. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

37 15,35%
  • Не

204 84,65%
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 107
    Без да искам гласувах с "да".Предлагам на авторката да напише с главни букви "не" в заглавието на темата,че в първия момент не се забелязва.

зависи за какво става дума
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Разбира се, че не е нормално.Ако собственият ми приятел не ме защити, тогава от кога да чакам подкрепа и защита??

Съгласявам се с другите, абсолютно нормално е да искаме и очакваме момчето до нас да ни защити, това си е животински инстинкт-мъжкия трябва да може да опази семейството си от опасности, за това женската избира най-силния мъжкар! А предвид факта, че хората робуват на жовтинското си начало... незнам поне така мисля аз! А като момиче мога да кажа, че аз определено търся сигурност в едно момче!Така че 100 пъти НЕ
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Град
    София
    Нормално е когато тя греши.
    Don't tell me what I can or can't do !

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Не
    Дядо поп is back

По темата: не е нормално естествено. Ако не можеш да я защитиш можеш да се жертваш, което е пак вид защита де.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Не
    Дядо поп is back

По темата: не е нормално естествено. Ако не можеш да я защитиш можеш да се жертваш, което е пак вид защита де.
    Грешиш... "върнал" се е за тая вечер, щото откачи тотално... утре едва ли ще съм тука

Град
    Paradise
    Не. Задължително трябва да застава зад момичето, НО само когато тя наистина има нужда. Честно казано мразя някое момче да се лепне да ми пази гърба от всяко възможно зло. Предпочитам сама да се справям с проблемите си и търся помощ само, когато действително сама нямам шанс.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    баси, дори аз - хилав човечец, бих защитил момичето, което обичам... дори под защита да имам предвид "бягай, спасявай се, за мене не мисли"

а бе както казаха другите много зависи от ситуацията и от това до колко неговата помощ ще помогне ако тя така или иначе е в ла*ната и аз да се намеся да го д*хам и аз заедно с нея за какво да го правя като нищо няма да се подобри в добра насока ?

Цитирай Първоначално написано от Jingles
    аВе кфо зависи от ситуацията ако я обичаш Достатъчно няя ситуация поне за мен .... примерно ф бифшето даскало 10 чоВека по-големи я закачаха и я плюеХа и Аз скочИх и е**х мамата на 2-3 ама оНия ми скочиха сичките ........ поне аз така разбирам нещата :/
    ешш тебе кат са та родили да не си имал ръка 40 бе осъзнай се ако скочиш срещу 10 човека повече от 2-3 юмрука преди да те пребият не можеш да вкараш ...

Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Не е нормално...
    Когато съм с гаджето си аз се чувствам сигурна, защото знам че не може да ми се случи нищо лошо, защото той е до мен и няма да позволи да пострдам. Все пак ако той не ме защитава,какъв е смисъла във връзката ни? Аз ако мога бих пребила всеки, който се опита да му причини нещо лошо.
    Мисля,че тук не става въпрос само за физическа защита
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Разбира се, че не е нормално.Ако собственият ми приятел не ме защити, тогава от кога да чакам подкрепа и защита??

normalno???? bojeeee ako toi ne te za6titi koi???

a normalno li e na gadjeto mi priqtel da me hvane za gu6ata 6toto go napsuvah i toi da stoi sednal i da gleda ve4e ne mi puka za tva

Град
    < 33
    Не естествено
    Actions speaks louder then words .. >.<

Ебати комлексарските темички честно, т'ва че някой пум

Разбирасе че е нормално . И той си има принципи плюс това зависи от ситуацията. Еми ако наистина не мисли че е права ( да речем в определен спор с трети човек) ? Защо да я защитава и той си има мнение и той е човек. Това че му е приятелка няма никакво значение в този случай защото и тя рябва да е зрял човек и да може да успори за да докаже аргумента си ! А например сега ако някой я закача и тем подобни разбирасе че трябва да я защити поради простата причина че тя в това е безпомощна !

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~

Re: normalno???? bojeeee ako toi ne te za6titi koi???

Цитирай Първоначално написано от iveta_bebeto
    a normalno li e na gadjeto mi priqtel da me hvane za gu6ata 6toto go napsuvah i toi da stoi sednal i da gleda ve4e ne mi puka za tva
    Ами не - това не е нормално. Попринцип ако става дума за защита от нападение, бой и т.н. винаги момчето трябва да защити момичето, независимо виновна ли е или не, защото жените и с цвете дори не трябва да се удрят... За мен лично е някаква изродщина момче да бие момиче - адски глупаво е като се има предвид, че все пак сме нижния пол и сме доста по-слаби физически...

Ако става дума за защита в спор - разбира се, че е нормално не всеки път да те защитава. Ако смята, че не си права в мнението си естествено, че няма да те защити ...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    stz..;p
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Разбира се, че не е нормално...
    Дори тя да е сгрешила, той пак трябва да я защитава..
    Ако момче не защити момичето до него за мен това е признак, че не я обича или се срамува да застане на нейна страна...
    Съгласна ..

А да . . Или тоя е с мека китка ..
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    не, разбира се
    не знам за каква конкретна защита говориш, но ако един човек не може да те кара да си сигурна и защитена, да е твоята опора в какъвто и да е момент, защо ще си с него?
    +1
    Съгласна съм...

Не...

Град
    В думите на хората ;)
    По принцип винаги бих защитил гаджето ама ако не е права ше и го кажа когато сме сами...

Град
    somewhere over the rainbow
    Punisherrr е права за перченето(и за всичко останало).Понякога просто не се усешат колко са жалки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си