.

Виж резултатите на анкетата: Нормално ли е едно момче да не защити гаджето си?

Гласували
241. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

37 15,35%
  • Не

204 84,65%
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 107
    Ако го обича винаги трябва да го защити!

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Не е нормално. Това показва най-малкото неуважение
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Разбира се че не е нормално да не те защити!Когато имаш проблем, ако наистина държи на теб ще те защити!Независимо каква е ситуацията!

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Punisherrr е права за перченето(и за всичко останало).Понякога просто не се усешат колко са жалки.
    Tи с 12 годишни ли излизаш?

Вчера стана егати мелето точна заради тва .
    phah

Еми Не е нормално естествено .. въпреки , че е имало случаи когато приятелката ми е заставала срещу мен при спор с един познат (словесен ) въпреки , че бях 100% прав . Аз винаги съм я подрекпял , дори когато съм мислил , че не е права съм заставал зад нея

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Има всякакви хора и всякакви ситуации, но не мисля, че е нормално.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Като цяло трябва да я защитава - да... но като знам как гледате на ''защитаването'' ... за повечето това значи само '' гаджето да натупа някой,че да видят всички колко е мощен и зъл моя батко '' хахах...
    Разбира се ако попадна в няква ситуация,която да налага чак бой... ок... ама най-мразя да гледам двама пуяка как се правят на мъжлета...в повечето случай е без причина и е просто - смешно.
    Така че за мен защитата не се изчерпва с един бой,примерно...
    А и някой каза - ''трябва да я защитава дори ако не е права'' ъъм? а защо ? Той да не ми е слуга и да трябва винаги да е моето мнение?
    Взе ми думите от клавиатурата!
    Това е крайна форма на конформизъм - да ме защитава дори когато не съм права?!? Ми аз пък предпочитам да ме критикува, когато сама съм си направила гадното.
    Истината е най-хубаво нещо ever - дори да ми става неприятно от нея, я предпочитам, отколкото да живея в илюзия, да съм заблудена... затова оценявам мъжете, които са обективни и си позволяват да ми посочват къде греша (ако не ми посочват как ще се науча?!)

Иначе за защитата... Мда, и аз не харесвам когато нещата стигнат до бой - грозна и неприятна гледка е и обикновено ме досрaмява.
    Но защита от обиди и нападки - да, момчето трябва да си защитава момичето.
    Например имах едно гадже, което веднъж не показа никаква реакция, когато някъв подпийнал наш набор почна да ми вика "Кyрваа, кyрваа" и т.н Беше ми станало доста тъпо. Смятайте че доста от приятелите ми винаги се намесват, когато някой ме оскърби безпричинно, какво остава за гаджето!
    Почти винаги трябва да предпазва момичето, когато е загазила и няма вина за това.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

НЕ !

mmi ne nikak ne e normalno ;D
    "God knows the age of every tree and the colour of every flower,and he knows exactly how wide your shoulders are.And he'll never give u anything to carry,thats bigger
    than you can handle"

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Не е нормално

Според мен едно момче винаги трябва да защитава момичетата независимо дали е гадже или приятелка.

Супер фен Аватара на kosder
    Абе като тръгнат да я бият.Бягай като Юсеин Болт..Тя да се спасява.Да не се се закачала,бой да яде
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

RAZBIRASE 4E NE !!!

Град
    STARA ZAGORA
    kum avtorkata :
    na kolko godini ste s priqtelq ti ..
    Sumnqvam se nqkoe momi4e .. koeto znae kakvo iska ( ili pone kakvo NE iska..) Da pozvoli takova ne6to..
    Dori i da ne e pr ti.. Trqbva da te za6titi (tfa e adskata prostotiq.. kak taka 6te te du6i.. ) ^^Puk kamo li priqtelq ti .. i da ne si prava kak 6te trai takova ne6to.. Tolkova li e spekan.. ili prosto ne mu puka ?!?

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    за мен не е нормално..
    Суетата.Моят любим грях.

абе не е много нормално, но ако тч не е права, той после спокойно ниже да й го каже, но не и да я излага пред всички... Имала съм такъв случай и... наистина не е много приятно =(

Независимо каква е причината, за мен не е нормално!

Град
    Е там...
    ако гаджето ми напрай некоя простутия и то голяма аз се права че не я познавам
    ...

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Разбира се, че не е нормално...
    Дори тя да е сгрешила, той пак трябва да я защитава..
    Ако момче не защити момичето до него за мен това е признак, че не я обича или се срамува да застане на нейна страна...
    +1

Град
    морската столица
    Е разбира се че НЕ.аз зарад нея ходя в рани..е малко и прекалих с групировките

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

НЕ е нормално!!

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Не не е нормално,въпреки че гаджето на една приятелка на е защитаваше,по скоро тя него защитаваше

Еми виж сега, не може да се отговори с да и не.Наистина зависи от ситуацията.За кво да скача на бой момчето примерно, ако знае, че не може да се бие и ще го наритат пред гаджето му?Ако са повече хора, по-добре се опитай да се разбереш с добро, 'шот не като по филмите.Не всички са Нео от Матрицата, така че по-полека с боищата.

Към момичетата : http://www.vbox7.com/play:e68324b5

Към момчетата : http://www.vbox7.com/play:ac0cf3d8

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си