- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е едно момче да не защити гаджето си?
Не е нормално. Това показва най-малкото неуважение
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Разбира се че не е нормално да не те защити!Когато имаш проблем, ако наистина държи на теб ще те защити!Независимо каква е ситуацията!![]()
Tи с 12 годишни ли излизаш?Първоначално написано от MartyParty
![]()
Еми Не е нормално естествено .. въпреки , че е имало случаи когато приятелката ми е заставала срещу мен при спор с един познат (словесен ) въпреки , че бях 100% прав. Аз винаги съм я подрекпял , дори когато съм мислил , че не е права съм заставал зад нея
![]()
Взе ми думите от клавиатурата!Първоначално написано от Punisherrr
Това е крайна форма на конформизъм - да ме защитава дори когато не съм права?!?Ми аз пък предпочитам да ме критикува, когато сама съм си направила гадното.
Истината е най-хубаво нещо ever - дори да ми става неприятно от нея, я предпочитам, отколкото да живея в илюзия, да съм заблудена... затова оценявам мъжете, които са обективни и си позволяват да ми посочват къде греша (ако не ми посочват как ще се науча?!)
Иначе за защитата... Мда, и аз не харесвам когато нещата стигнат до бой - грозна и неприятна гледка е и обикновено ме досрaмява.
Но защита от обиди и нападки - да, момчето трябва да си защитава момичето.![]()
Например имах едно гадже, което веднъж не показа никаква реакция, когато някъв подпийнал наш набор почна да ми вика "Кyрваа, кyрваа" и т.нБеше ми станало доста тъпо. Смятайте че доста от приятелите ми винаги се намесват, когато някой ме оскърби безпричинно, какво остава за гаджето!
Почти винаги трябва да предпазва момичето, когато е загазила и няма вина за това.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
НЕ !
Според мен едно момче винаги трябва да защитава момичетата независимо дали е гадже или приятелка.
Абе като тръгнат да я бият.Бягай като Юсеин Болт..Тя да се спасява.Да не се се закачала,бой да яде![]()
![]()
![]()
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Не !!!
ROCK HARD RIDE FREE
kum avtorkata :
na kolko godini ste s priqtelq ti ..
Sumnqvam se nqkoe momi4e .. koeto znae kakvo iska ( ili pone kakvo NE iska..) Da pozvoli takova ne6to..
Dori i da ne e pr ti.. Trqbva da te za6titi (tfa e adskata prostotiq.. kak taka 6te te du6i.. ) ^^Puk kamo li priqtelq ti .. i da ne si prava kak 6te trai takova ne6to.. Tolkova li e spekan.. ili prosto ne mu puka ?!?
за мен не е нормално..
Суетата.Моят любим грях.
абе не е много нормално, но ако тч не е права, той после спокойно ниже да й го каже, но не и да я излага пред всички... Имала съм такъв случай и... наистина не е много приятно =(
ако гаджето ми напрай некоя простутия и то голяма аз се права че не я познавам
...
+1Първоначално написано от Jumbie483
![]()
Е разбира се че НЕ.аз зарад нея ходя в рани..е малко и прекалих с групировките
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Не не е нормално,въпреки че гаджето на една приятелка на е защитаваше,по скоро тя него защитаваше![]()
Еми виж сега, не може да се отговори с да и не.Наистина зависи от ситуацията.За кво да скача на бой момчето примерно, ако знае, че не може да се бие и ще го наритат пред гаджето му?Ако са повече хора, по-добре се опитай да се разбереш с добро, 'шот не като по филмите.Не всички са Нео от Матрицата, така че по-полека с боищата.
Към момичетата : http://www.vbox7.com/play:e68324b5
Към момчетата : http://www.vbox7.com/play:ac0cf3d8
![]()