.

Виж резултатите на анкетата: Нормално ли е едно момче да не защити гаджето си?

Гласували
241. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

37 15,35%
  • Не

204 84,65%
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 107
    Не, не е !
    Все пак тя разчита на него
    и той един вид я предава.

Да, ако смята, че гаджето му греши.

не е нормално

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от HipHopBlond
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Punisherrr е права за перченето(и за всичко останало).Понякога просто не се усешат колко са жалки.
    Tи с 12 годишни ли излизаш?
    М? Къде се набута и ти,като не знаеш за какво става въпрос?

не, не е
    вярно че зависи от ситуацията но това е само в случаи в които тя е направила нещо, като да наскърби някой и т.н. ... иначе каквото и да е няма какво да се чудиш ест че ще я защитиш па квото ще да става \/

Град
    В сърцата на хората.
    "Нормално ли е едно момче да не защити гаджето си?"

Не не е нормално, се едно да не защитиш роднина..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Не е нормално...
    Когато съм с гаджето си аз се чувствам сигурна, защото знам че не може да ми се случи нищо лошо, защото той е до мен и няма да позволи да пострдам. Все пак ако той не ме защитава,какъв е смисъла във връзката ни? Аз ако мога бих пребила всеки, който се опита да му причини нещо лошо.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

spored men ne e norm to si zavisi i ot sityaciqta ama az kat si lof nqkoi ne ma ebe dali e prav s nego s1m
    <Pr@vQ k@kV0t0 tRqBv@ p1k d@ $t@v@ k@kv0t0 6t3>

...NEEE INACHE ZA KVO MI E ?!?!

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Еми никак не е нормално даже!!!Ще е срамно да не те защити и да знаеш че не можеш да разчиташ на него
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Зависи от обстоятелствата, наистина.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Не е нормално...
    Когато съм с гаджето си аз се чувствам сигурна, защото знам че не може да ми се случи нищо лошо, защото той е до мен и няма да позволи да пострдам. Все пак ако той не ме защитава,какъв е смисъла във връзката ни? Аз ако мога бих пребила всеки, който се опита да му причини нещо лошо.
    Подкрепям

nqma zna4enie v kakva situaciq si spored men toi ti e gadje i trqbva da se 4uvstvash sigorna s nego
    ne hi4 ne e normalno gadjeto ti da ne te zashtiti

Разбира се, че не е нормално.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

///

napulno si e normalno te powe4eto sa qko straxlivci gi e*a i u mujete
    ....

Град
    isperih
    ВИнаги трябва да се защитава нежния пол.Това все едно е да не защитиш жена си, ако си глава на семейството-немислимо е.

Голям фен
    Град
    Варна
    Сяко момче и момиче трябва да имат инстинкт за самосъхранение , не момичето да ходи да се дразни с някои и после да очаква от гаджето си да го ступа този с които се е заяждала тя .Туй е пълна простотия и проява на безотговорност от страна на момичето, защо момчето ще трябва да го отнася заради нея за това че тя си търси шамарите.
    По принцип и момчето и момичето трябва да се бранят взаимн но не момичето да седи отстрани и да зяпа само , ако обича гаджето си няма да седи и да зяпа а ще му помогне в боя .Както се очаква момчето да помогне така трябва да помогне и тя.Аи в момичетата има таино оръжие , повечето мъже немогат да ударят момиче но момичетата могат без проблем да нанесат няколко удара с крак в упределена област .
    Аз по принцип необичам бойща това за мен са проява на животински инстикти и глуспости от колкото на човечност .
    Първо преди всичко трябва да се опитаме по цивилизован път да стигнем до разарешаване на проблема без да се стига до бой.Вече след това ако е неизбежно тогава да се стигне до него.
    В + ще бхъдете ако си носите нещо под ръка за самозащита , я било то въздушен пистолет с стоманени сачми, или стоманена палка има такива разгъващисе професионални за около 50 лв , или пък електро шок.
    ПО хубаво с такова средство от колко то с голи раце и ония отсреща случайно да е болен от спин .Че тоя бой да ви излезе за цял живот.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    На това време .. с тези момчета, да нормално е, въпреки че не е хубаво.
    Аз, нищо че съм момиче, когато видя че приятела ми изпада в спор, първо преценявам дали е прав да спори и тогава решавам дали да го подкрепя и да започна да враждувам с него или да застана на страната на правия за да може проблема да се разреши. Не е правилно да защитаваш човек който не е прав, без значение дали ти е партньор, родител или непознат...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Зависи

Re: ///

Цитирай Първоначално написано от elimeli
    napulno si e normalno te powe4eto sa qko straxlivci gi e*a i u mujete
    те да те опухат 2-3 пъти наиш колко бързо ще си промениш мнението ...

Спред тебе нормално ли е?

Цитирай Първоначално написано от HipHopBlond
    Спред тебе нормално ли е?
    не .. аз съм писал от тая тема. .. няма да се повтарям пак че ме мързи

и за кфо тряяше да правиш тая тема..Все някой да направи тема :Нормално ли е да птиците да летят?-Ми не е
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

мн ясно че не е нормално...... !!!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от Jingles
    аВе кфо зависи от ситуацията ако я обичаш Достатъчно няя ситуация поне за мен .... примерно ф бифшето даскало 10 чоВека по-големи я закачаха и я плюеХа и Аз скочИх и е**х мамата на 2-3 ама оНия ми скочиха сичките ........ поне аз така разбирам нещата :/
    мноо се изхвърли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си