.

Виж резултатите на анкетата: Нормално ли е едно момче да не защити гаджето си?

Гласували
241. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

37 15,35%
  • Не

204 84,65%
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 107 от общо 107
    Не е нормално. Както и от момиче към момче. Никога няма да изкажа критика по адрес на приятеля ми в присъствието на други хора. Ако не съм съгласна - ще му го кажа насаме. Както, надявам се, той ще направи същото.
    miss_ludataa, кивито и пингвините не летят. А са птици
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    В.Търново
    аз се защитавам добре и сама. жените са лигли и се хващат за гаджето си, като им изкочи катерица от храста.
    ако е мацка, човека, който ми прави проблеми, ще кажа на приятеля ми да си ходи да си пие бирата... ако е мъж, още по лесно

Не е нормално. Някои казват , че зависи от ситуацията , ама не е баш така. Ако става дума за някаква агресия , то е ясно , че той трябва да те защити. Ако е спор между приятели примерно , не че трябва да вземе и той участие в спора само и само , за да те защити , но да се опита да го прекрати , хем без да взима страна , хем без да накара приятелката си да се чувства тъпо...
    Но попринцип роднините и гаджето са хората , които трябва да са с нас независимо какво правим , да не натякват грешките ни , да ни подкрепят и защитават! Както и ние тях!

Град
    София
    зависи от ситуацията дай малко повече информация

Ми не е нормално мн ясно - все едно черупката да не пази охлюва
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Град
    Roma, Italia
    Tvyrdo NE
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си