Значи, наскоро праввих кичури на една моя приятелка с Блондор, само че, тъй като косата й е много тъмно кестенява, станаха оранжеви. Купихме платинено руса боя. Въпроса ми е както по принцип се боядисва ли да слагам тая боя отгоре. защото се опасявам, след като веднъж са изрусявани кичури, ако втори път се изрусят (боята нали и тя изрусяа) да не останат кичурите и в ръцете ми? Плс, спешно е!
moqta friziorka smesva blondora s boqta....za da stane efekta 'bqlo ruso'...no spored men neka tvoqta priqtelka otide na frizior,za da ne reve posleПървоначално написано от marge
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
така ако си я боядисвала днес или вчера вероятността кичурите и да ти останат в ръцете е голяма.. и да най-добре е да отиде при човек който се занимава с това!Ако не са много оранжеви има матиращи продукти,които са по безвредни от колкото да си боядисва косата на ново..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Първоначално написано от ninsy
q spodeli nqkakvi matira6ti produkti.....nqma da e zle i az da probvam![]()
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
ох ами сега се сещам само за матиращия крем на престиж ,ползвала съм го и има ефект бях ползвала пще 2 -3 но те бяха професионални и на дали ги има по козметичните магазинчета
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
И аз това щях да попитамПървоначално написано от sladkoto_viki92
![]()
Бтв, то щом фризиорка е смесжала джете не виждам кака е разликата дали едно след друго ще се сложат двата продукта или заедно![]()
emi ima tq slaga opredeleni koli4estva....pone moqta friziorka....nz neka i dr kajatПървоначално написано от Анонимко
Девойката с оранжевите кичури да отива на фризьор.Преди около 2-3 години и аз си правих кичури с въпросния блондор.Получи се ок,но първо изгори ме се косата,второ приличах на малко курвенце на 13 годинки,скъсах се от реване.Сега обаче косичката ми си е отново кестенява.А към авторката-по-добре не експериментирай,да не стане някоя беля и да досъсипеш косата и.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Окей ние рискувахме и стана добре =) Отгоре сложихме боя Лонда, платиненорусата, и със фолио стана добре =) Косата не падна, няма и да падне така като гледам =) Мери на всичи![]()
аз искам да попитам дали може с блондор да се постигне тъмно руса коса?![]()