.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: нннннн

нннннн

хххххх

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Алелей, 7-ми клас. Kолко имаш по български?
    Доверието се гради, не знам как точно на мен ми казваха разни лични работи и аз не ги издавах и така... и гледай да не ги предадеш, че тогава наистина няма да ти имат доверие и ще си го изградиш пак трудно.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    апф... не трудно, никак не се изгражда след предателство... не им се сърди за глупости... ама внимавай да не те превърнат в роб въобще... от какво се оплакваш? Колкото и обезспокоително да звучи, до края на учебната година има доста време... ако поддържаш това темпо и не се драчиш за глупости, ще се приобщиш и ще ти гласуват доверие

Мега фен Аватара на Infinity
    Проведи разговор с тях,за да разберат че могат да ти имат пълно доверие и съответно след това им го покажи.Също така направи,така че да не си играят с тебе като гумено патенце,защото ако постоянно си под страх-ако сега кажа това дали няма да обидя някой,,дали няма да се скараме..Значи това не е приятелство,а едно измислено от тебе нещо
    To infinity and beyond.

Град
    Страната на Невъзможното
    какви мисли само тревожат седмокласниците днес...

по описанието ти хич не ми се струва, че това са ти истински приятели.. по-добре не бързай да говориш такива пресилени думи за тях.. до лятото сигурно пак ще сте се скарали

Повече от фен Аватара на bishop
    1)Тва че една компания е голяма/малка изобщо не означава че в нея ще се чувстваш добре/зле. Тва са дебилни предразсъдъци насадени до голяма степен от американските филми.
    2)Тия хора очевидно не са ти приятели.
    3)Какво ти пука за тъпата компания? 7ми клас си => догодина като се пръснете по различни училища и групичката ще се разпадне. Виж с кои от тях наистина искаш да продължиш да се виждаш и за напред (тези които са ти истински приятели) и заеби другите, с които и без тва няма да си имаш много вземан даване за напред.
    Welcome to the end of the thought process.

Цитирай Първоначално написано от bishop
    3)Какво ти пука за тъпата компания? 7ми клас си => догодина като се пръснете по различни училища и групичката ще се разпадне. Виж с кои от тях наистина искаш да продължиш да се виждаш и за напред (тези които са ти истински приятели) и заеби другите, с които и без тва няма да си имаш много вземан даване за напред.

Град
    < 33
    Емии виж не тряа да си тровиш мозъка с някви глупости дали ще те зарежат.. Бъди сигурна , че няма да останете заедно колкото и да се надяваш .. Съжелявам , че ти развалям розовите мечти,но всички ще се разпръснете по различни училища и даже и кой знае дали ще се поздравявате .. Самочувствието ще им се вдигне до небете и въобще няма да са те .. Така че ся недей се тревожи кво ще стане след 5 месеца , а залегни да учиш шоту тва ти е най-важната година ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си