- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 17 години разлика
Здравейте, аз съм на 34, женен, а може би скоро разведен. Влюбен съм в 17 годишно момиче. Тя е луда по мен и аз по нея. От 1 г. имаме връзка. Възможно е съвсем скоро да се разведа с жена си (която е на моите години, красива и интелигентна) заради нея. Лудост ли е това и против ли сте такива връзки.
Всъщност преди мен, момичето за което говоря имаше приятел с година по-голям от мен и с 10 г. визуално. Някъде лятото на 2007 е питала за мнението на хората от форума относно връзката и с предходния и приятел. Прочетох всички мнения и общо взето всички бяха против. Интересно ми е дали сега ще бъде различно. Току що се регистрирах в този сайт за тийнейджъри, точно за това.
Оичате ли се да значи трюбва да останеш с нея любовта няма граници
П.П. аз също имам голяма разлика с приятеля си повече от 5 години ,но све луди влюбени и не ни пука!Заедно сме от 7 месеца![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
5 до 10 е съвсем нормалноПървоначално написано от galu6a
прави ме щастлив. истина е, че интелектуалното ниво и интересите ни са съвсем различни, но сме винаги щастливи заедно. и аз преди време не бих повярвал, че ще ми се случи такова нещоПървоначално написано от TheRestorer
Не съм ти на годините - два пъти + още малко си по-голям от мен, но си помисли, струва ли си да зарежеш трудно съграденото, което не само, че е и сигурно, ами да хукнеш с няква малка - точно 2 пъти по малка от теб, която няма да знаеш винаги какви ще ги върши и колко ще ти е вярна.Пък и ако смяташ, че с тийнейджър живота ще ти е по-лесен, която може и за дъщеря да ти мине или жена, интелигентна, на твоята възраст, с която живота би ти бил по лесен.Ами ако зарежеш женичката ти, и хукнеш след младата, а после те те отреже - ти си най-прецакания.Съветвам те, да си караш сигурно.
Не сматам, че ще излезе нещо от това. Тя още дори не е озряла, камо ли да прави планове за бъдещето си с даден мъж.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
А не мислиш ли че с времето тези разлики ще станат по-осезаеми и ще започнат да ви създават проблеми?Първоначално написано от alokin74
Не може да не си наясно че първите няколко месеца всичко е розово и си щастлив с другия каквото и да прави но по-късно започваш да виждаш нещата по-трезво. Аз не бих си рискувала брака (ако ест си щастлив с тази жена) заради моментна прищявка.
Освен това аз от 17 до сега се промених ужасно много (на близо 20 съм) така че се очаква че и това момиче не е с напълно изграден характер. Какво ще се случи ако след 1-2 години тя реши че вече не иска тази връзка и е прекалено млада за сериозно обвързване и ти останеш сам с един развод зад гърба си?
Според мен не си заслужава.
Успех
![]()
Момиче на 17 едва ли знае какво иска от живота.Не е съзряла достатъчно, в това съм сигурен.А и родителите й едва ли ще са съгласни с това!Какво...като навърши 18 ще се ожените ли?Вярно е, че човек трябва да живее така както си иска и не трябва да се води по разни общоприети норми, правила и т.н., но си помисли добре...имаш съпруга.Не е като да зарежеш едно гадже за да тръгнеш с друго момиче.А и замислял ли си се, че може да ходи с теб, просто защото си и симпатичен и си материално и финансово независим.Имаш кола (предполагам), караш я наляво-надясно, водиш я по ресторанти...сега е модерно момичетата да ходят с по-големи просто защото имат какво да им предложат...не всички търсят голямата любов, по-скоро някой, който да ги забавлява.Помисли си добре, дали ще си провалиш семейството, защото един може да решиш да се върнеш при наранената си съпруга, а не е сигурно дали тя ще те приеме - друго е сигурно обаче - никога няма да е същото.
Та ти си на 34 , а тя на 17 не смяташ ли имате доста годинки разлика... ? а и дали си струва зарад една авантюра да се развеждаш със жена ти ? Според мене за такива връзки няма бъдеще...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Естествено мисля за всичко това, но тя наистина е лудо влюбена в мен. Запозна ме с родителите си почти в началото. Хората нямат нищо против до момента, дори се радват, че е с по-зрял човек, който да я насочва. Е, тя им е казала, че съм на 25. Иначе постоянно крои планове, кога да заченем дете, кога да се оженим и т.н.Първоначално написано от plmn
По малък съм от теб с 9г., няма да кажа нищо за възрастовата Ви разлика, щото няма да ти хареса. За разлика 6-7 години съм напълно склонен, но ако се замислиш, ти си завършвал средно образование, когато тя се е родила...можеш да си и баща...замисли се ако е твоя дъщеря как би се чувствал. Стига толкова морал...
Сега малко по мъжки...абе ти луд ли си?? Да я ч***ш само разбирам, всеки е залитал по по-млади гаджета, но да се разведеш заради нея?? Мнението ми е че ще има какво да ви свързва най-много година-две, после сам се сещаш к'ва ще е развръзката.
ПП. Ако съм на баща и, ше те изкрива с лопатата като разбера, а на нея к'во ще сторя...
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Винаги в началото на една връзка всичко е цветя и рози. Хората са толкова под влиянието на емоции, че могат да пренебрегнат различията помежду си.Обаче идва един момент, когато реалността започва да надделява и тогава излизат наяве всички тези различия като стават все по- очевидни и по-дразнещи.Разликата е доста голяма.Когато тя е на 20, ти ще си почти на 40-тя ще иска да се забавлява, да ходи насам-нататък-купони, дискотеки, а ти вече ще искаш по-спокоен, сигурен живот.
За мен приемливата разлика между партньорите в една връзка е максимум до 10 години.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Тя прави всичко възможно да бъде с мен, да се разведа. Аз се опитвам да мисля и да се разделя с нея, но привличането ни надделява.Първоначално написано от Alderis
Тя прави всичко възможно да бъде с мен, да се разведа. Аз се опитвам да мисля и да се разделя с нея, но привличането ни надделява.Първоначално написано от Alderis
Разбрах го това, но се замисли...утре като и писнеш ше те чупи и ти ше увиснеш като сопол (с извинение). Тогава ко правиш? Тя е още дете...нормално е да мисли прибързано, но пък ти си зрял човек...не можеш да си позволиш да си ирационален. Имаш си жена...ч*кай си любовницата и си живей живота...що се вкарваш във филми на които знаеш сам, че края няма да е щастлив? Сам каза че и преди теб е имала по-възрастен приятел...защо са се разделили...според мен защото допирните им точки са били точно толкова, колкото вашите в момента...Първоначално написано от alokin74
Има още нещо. Изключително красива е, наистина уникална и невероятно сексапилна. Секса е невероятен. Не мога да си представя да я изоставя при условие и ,че ме обича така, както никоя не го е правила досега. Адски е привързана към мен. Така съм си представял любовта. И не ме използва, въпреки че би могла.
Окончателно се разделиха заради мен. Ония е бил по-умен, въпреки че не е женен и действително просто я е използвал за секс, но аз се влюбих и от 1 г. съм така, обичам я все повече. А с жена ми за това време 5 пъти се събираме и разделяме за по месец.
Прочети горното ми мнениеПървоначално написано от alokin74
А за това мога да направя коментар...колкото е по-красива една жена толкова повече няма да е за винаги твоя...а за секса си е секс...
погледнато обективно, всички сте прави (всички сте против), но в мен се водят големи вътрешни борби и просто ми е невъзможно да я изоставя при условие, че чувствам любов и виждам същото в очите и.Първоначално написано от Alderis
Ти си знаеш най-добре. Не мога да те съдя, а и не искам...Макар че знам развръзката искрено се надявам да не съм прав...Успех.Първоначално написано от alokin74
Всъщност и аз я знам. Най-вероятно се развеждам жена си а след най-много 2-3 години съм омръзнал на момичето, което вече може да е майка и тя най-сетне започва да си търси младежи на нейните години и да ми изневерява. Има и други сценарии, но на мен този ми се струва най-вероятен. Въпреки всичко сега се обичамеПървоначално написано от Alderis
Та тя не е видяла още нищо от живота!?! След няколко години какво ще правиш, като и щукне нещо друго да прави?Не знам по принцип не одобрявам такива връзки в които момичето може да ти е дъщеря, а я си представи, че ти е! Ваша си работа, ваш живот, ако е грешка ваша ще е, всеки си носи товара![]()
+1 Да не зарежеш жена си и след това и момичето да реши, че не иска да е с теб..Първоначално написано от TheRestorer
Stay up all night with the stars *
за вбъдеще всичко е възможно, но не трябва ли да се живее в настоящето. хора аз май имам голям проблем, неразрешимПървоначално написано от LittlePrincess
![]()