.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90
    Ти какво искаш от нея? Готов ли си да я чакаш на тези години тя да стане готова да създаде собствено семейство? Та ти си бил почти пълнолетен. Не е нормално.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

:))))))))))

по добре си я зимай 17 г за една любовница.... не се филмираи прекалено много

Повече от фен Аватара на marjesa

Re: 17 години разлика

Цитирай Първоначално написано от alokin74
    Здравейте, аз съм на 34, женен, а може би скоро разведен. Влюбен съм в 17 годишно момиче. Тя е луда по мен и аз по нея. От 1 г. имаме връзка. Възможно е съвсем скоро да се разведа с жена си (която е на моите години, красива и интелигентна) заради нея. Лудост ли е това и против ли сте такива връзки.
    Всъщност преди мен, момичето за което говоря имаше приятел с година по-голям от мен и с 10 г. визуално. Някъде лятото на 2007 е питала за мнението на хората от форума относно връзката и с предходния и приятел. Прочетох всички мнения и общо взето всички бяха против. Интересно ми е дали сега ще бъде различно. Току що се регистрирах в този сайт за тийнейджъри, точно за това.
    Принципно за любовта няма граници. Но като си помисля ,че може да си и баща и че ще оставиш жена си .... отвращавам се
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    По-сигорна съм,че след 2г.ще те зареже от колкото в собственото си име!Виж била съм на 17г.и аз тогава мислех,че знам какво искам от живота и че окончателно съм се находила,обаче след точно 2г.осъзнах,че нищо не съм знаела на 17г.
    Разбирам,че много се обичате и времето прекарано заедно е незаменимо и прекрасно,но ти казвам с 100% сигорност,че тва ще се пукне като балон след най-много 2г.и тогава както се изразиха по-нагоре,щя увиснеш като сопол.
    Не мога да повярвам,че си толкова годишен мъж,а не можеш да сметнеш 2 и 2 колко прави.
    Не си ли бил на 17 бе човек?А?

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Ти или си много глупав, или си се оженил за първата срещната!!! Ти нормален ли си , ве??? Не се ли замисляш, че на тая малката сега си и интересен, защото има с кой да се фука пред съученичките си. Ами като изкара училище, ами като почне да работи...Те на жените мозъците им до 30 не увират какво искат, той с 17 годишни тръгнал да се занимава...не бях чувал за нещо по-тъпо!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Град
    Earth

[quote="alokin74"]Здравейте, аз съм на 34, женен, а може би скоро разведен. Влюбен съм в 17 годишно момиче. Тя е луда по мен и аз по нея. От 1 г. имаме връзка. Възможно е съвсем скоро да се разведа с жена си (която е на моите години, красива и интелигентна) заради нея. Лудост ли е това и против ли сте такива връзки.
    Всъщност преди мен, момичето за което говоря имаше приятел с година по-голям от мен и с 10 г. визуално. Някъде лятото на 2007 е питала за мнението на хората от форума относно връзката и с предходния и приятел. Прочетох всички мнения и общо взето всички бяха против. Интересно ми е дали сега ще бъде различно. Току що се регистрирах в този сайт за тийнейджъри, точно за това .
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    О боже мой!

За пореден път се замислям в какъв свят живея? Да оставиш жена, къща, семейство, за една пикла на която можеш да си баща. Ама ти си за бой, не тя. Може ли да се наречеш здравомислещ мъж?

Това вашето не е любов. Написали са го по горе че тя не ти е на годините, не ти е на акъла. Сега пренебрегваш тези реплики, обаче ако се ожените или заживеете заедно ще ти изиграе много лоша шега. За един секс да изоставяш нещо градено с години... извинявай ама мислиш по зле и от брат ми, дето е 10 клас.

Проблем имаш и то много сериозен. Акъла ти не е в ред.

Само ще те класирам в категория "идиот" и ще спра да пиша в темата ти. Само ще се нервя иначе.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на mynichka
    аз съм твърдо против ..та тя е на 17 днес иска едно, утре друго !!
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Earth
    Добре де нали казал че щял да се развежда АКО е заради момичето по добре да не го прави
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    По темата мога да дам един пример.Момичето е на 18,а мъжа на 39.От тази измислена любов момичето бяга от вкъщи,а мъжа се развежда със жена си,с която има 2 деца.И двете семейства са против това,но те се женят и сега имат момиченце на 2 годинки.Цялото им ежедневие се върти около скандали и противоречия.Момичето на два пъти избяга от него с детето си.Оказа се,че това не е било любов,а просто силно привличане,за което и двамата не са помислили и в момента са разведени.Детето е с майката,а бащата го вижда от време на време.
    Извод:не прави неща,за които после ще съжаляваш.Ще нараниш не само себе си с действията си,но останалите около вас.Представи се че се развеждаш,жениш се за това момиче и имате дете.Нещата почват да не вървят.Тя започва да осъзнава,че е погубила живота си.И ти пак ще стигнеш до развод,но вече ще бъде по-трудно,защото ще имаш дете,което ще страда от действията ви.
    Моят съвет е да си останеш със жена си и да се опиташ да върнеш любовта и първоначалната страст,която е имало между вас.Успех!

Град
    бълХаристан
    абе ти луд ли си бе? след 5 години ще си дядка и тя ще си намери друг, пък и не вярвам родителите и да разрешат нещо подобно, остави я да си намери някой на нейните години
    пък и ще си съсипваш брака за неква там, и кво ще се ожениш за новата ли хаха
    ей луда работа бе!

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Има още нещо. Изключително красива е, наистина уникална и невероятно сексапилна. Секса е невероятен.

Нямам какво да кажа освен, че ще видиш затвора отвътре.

Град
    Earth
    Хм наистина помисли много преди да оставиш жена си

Град
    Враца
    Еми то и да ти кажа, че не е добре тва, дето го правиш - едва ли ще спреш да се срещаш с нея... Ама после да не съжаляваш, защото като станеш на 40, а тя ще е млада, млада... и ще видиш как МОЖЕ БИ ще забрави, че си оставил и дом, и съпруга...
    еlsy

Ще й омръзнеш и ще те зареже.

Moqt syvet e da produljish da si s momi4eto...6tom ne se razbirash s jena si-ostavi q...Pojivei sys malkata, i togava misli za brak,dete i t.n...Vseki ima pravo da e 6tastliv...Po dumite ti razbiram,4e tq e tvoeto 6tastie...
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    О боже мой!

За пореден път се замислям в какъв свят живея? Да оставиш жена, къща, семейство, за една пикла на която можеш да си баща. Ама ти си за бой, не тя. Може ли да се наречеш здравомислещ мъж?

Това вашето не е любов. Написали са го по горе че тя не ти е на годините, не ти е на акъла. Сега пренебрегваш тези реплики, обаче ако се ожените или заживеете заедно ще ти изиграе много лоша шега. За един секс да изоставяш нещо градено с години... извинявай ама мислиш по зле и от брат ми, дето е 10 клас.

Проблем имаш и то много сериозен. Акъла ти не е в ред.

Само ще те класирам в категория "идиот" и ще спра да пиша в темата ти. Само ще се нервя иначе.
    +1
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен
    Град
    Своге
    Недей съсипва животеца на момичето!

В момента тя е в разгара на живота си,след няколко години ще й дойде акъла в главата.Тогава ще те остави,а ти ще съжаляваш за това,което си направил.Разбери,че тая нишка все някога ще се скъса,нейното мислене е едно,твоето друго,а след две-три години може би коренно различно.Както казах съсипваш и твоя живот и нейния.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    Ти или си много глупав, или си се оженил за първата срещната!!! Ти нормален ли си , ве??? Не се ли замисляш, че на тая малката сега си и интересен, защото има с кой да се фука пред съученичките си. Ами като изкара училище, ами като почне да работи...Те на жените мозъците им до 30 не увират какво искат, той с 17 годишни тръгнал да се занимава...не бях чувал за нещо по-тъпо!
    +1. Авторе, отчайваш ме. Все си мислех, че поне възрастните (за такъв май се броиш) имат някакъв акъл.

Здравейте, аз съм на 34, женен, а може би скоро разведен. Влюбен съм в 17 годишно момиче. Тя е луда по мен и аз по нея. От 1 г. имаме връзка. Възможно е съвсем скоро да се разведа с жена си (която е на моите години, красива и интелигентна) заради нея. Лудост ли е това и против ли сте такива връзки.
    Всъщност преди мен, момичето за което говоря имаше приятел с година по-голям от мен и с 10 г. визуално. Някъде лятото на 2007 е питала за мнението на хората от форума относно връзката и с предходния и приятел. Прочетох всички мнения и общо взето всички бяха против. Интересно ми е дали сега ще бъде различно. Току що се регистрирах в този сайт за тийнейджъри, точно за това.
    била е на 16 когато сте тръгнали, съответно ти на 33, е няма да осъждам това, но ще питам нещо друго. след като тя е била още дете, не че сега е кой знае колко голяма, не мислиш ли че ти си фаза в нейния живот, не се ли будиш нощем изпотен задавайки си въпроса, ами ако ме надрасне, ако един ден пожелае да види света? най-разумното би било да останеш при жена си, да верно плей ит сейф, но пък ако съпругата ти те обича, а и ти имаш чувства към нея все още, по-добре си крепи брака. пък не мислиш ли, че и за теб е фаза айде де критическата алооууу пуф паф, купи си кабриолет, подивей малко и се прибирай при жената. така де, кфо ли разбирам и аз
    Blab e golqma suharka pyk!

въй въй въй дот ХипХопРууул дот ком (роцк)

Град
    Е там...

ти си педофил
    е на такива като тебе
    трябва да им изрежат оная работа
    на малки парченца без опоика...

хахаха ти не си добре .... Първо, настипаха такива времена че хората не се женят ей така вече.... 1 година според мен не е достатъчно време да установиш дали НАИСТИНА си готов/а да споделиш остатъка от живота си някого особено ако разликата в годините е толова фрапираща. Недей изобщо се хвали че те е представила на родителите си .... та тя е излъгала за годините разбирасе че така ще удобрят.Плюс това момичето е малко незнае на кой свят се намира а ти какво очакваш от нея?!Красива е да .... ама красиви момичета колкото искаш но обаче красотата й дали ще ти пере мръсните чорапи? Едва ли ! Влюбен? И какво толкова заобича в нея? Някого да те привлича сексуално не означава че го обичаш..... а й не си малко дете вече. Стягай се няма нищо лесно !

Град
    < 33
    "Техните се радват,че е с по-зрял от нея мъж ( тя каза , че съм на 25 обаче ) " Еми как няма да се радват?8 години не са много разлика , докато 17 е направо ОГРОМНА РАЗЛИКА ! Та ти можеш да и бъдеш баща..Замислял ли си се как би се почувствал,ако 17-годишната ти дъщеря ходи с някой на твоите години ?Баща и ако разбере , че си на 34 сигурно ще те зарови накъде То нямате нищо общо освен 1 секс За к'во можете да си говорите?Разбиранията са ви съвсем различни,както и начина на мислене "Тя е лудо влюбена в мен" , то в началото всички сме лудо влюбени,но нека да се измине максимум 1 год и ще и омръзнеш , щото ще се усети , че ходи все едно с баща си .. И кво като създадете деца , примерно тя ще е на 20 , когато роди ти ще си на 37 и децата като ви станат по на 17 ти на колко ще си ? Накъв дядка И т'ва не ми го побира акъла , как ще зарежеш съпругата си , за да тръгнеш с 17 годишна пикла да се каже , щото пред теб тя е такава Човече,осъзнай се малко , бе!
    Actions speaks louder then words .. >.<

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Според мен е много,но щом се обичате какъв е проблемът?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си