- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 17 години разлика
Бате не виждам к'во го мислиш... Женен си и се чудш дали да избереш неква пача на 17 или да останеш с женаси.... бате застрелй се![]()
![]()
Сега и е времето да ходи по мъже. Ако мислиш, че ще зареже всичко за тебе и след максимум 1 година няма да има още 2-3 като тебе се лъжеш мн. жестоко. Тя ще става студентка предполагам?! Ти знаеш ли какво става там??? Успех![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
alokin74
Tова което ще напиша, можеби няма да ти се понрави, но аз така виждам нещата.
Ти си егоист! Защо?! Гледаш само собствената си изгода, готов си да зарежеш жената на която си се врекал във вечна вярност и любов, и то заради това да си угодиш на собствените нужди.
Ако ти поне малко я обичаше или уважаваше жена ти, нямаше да и причиниш това.
Явно мъжете никога не узряват...
Каза че с жена ти постоянно се карате и се събирате-разделяте... замислял ли си се че това може да е предизвикано от теб, от твойте изневери и глупости. Ест че жената се е видяла в чудо, с такъв ''мъж'' до себеси... пфу
Ти най-безцеремонно и без никакви огризения предаваш ЖЕНА ТИ!!!
Човече, съвземи се, знаеш ли колко мъже на твоята възраст си мечтаят да са женени и да имат семейство?!
Спри да гледаш само себе си, като пълен егоист и не разрушавай, това което имаш!
Пожелавам ти, да ти дойде акъла в главата!
всичко ми е ясно приятелчета. ако бях на вашето а не на моето място, може би също щях да реагирам така. тези, които ме обвиняват в педофилия дълбоко се лъжат. педофилията е трайно привличане към полово незрели индивиди. тя не е такава, а много скоро ще е и пълнолетна, аз харесвам нея, не непълнолетните. за първи път ми се случва такова нещо и никога не съм се стремял към това, дори бих бягал с пълна газ от непълнолетни ако умишлено си търсих връзка или секс . за съжаление наложи ми се да събера малко информация, която никога не бях предполагал, че ще ме интересува. след 16 г., когато е с взаимно съгласие, няма проблем дори и да бях на 70. щом съм влюбен в нея със сигурност означава, че съм имал някакви проблеми с жена си, с която съм от 10 години, и по някаква причина, поради съмнение в себе си, все още нямаме деца. напрактика обаче излиза, че се развеждам с жена си заради момичето, т.к. преди нея никога не сме имали видими проблеми, сериозни противоречия или скандали, живеели сме си винаги в наподобяваща идилия среда. не ми е ясно доколко да се отдавам на момичето, доколко да и вярвам, дали да след като се разведа да гледам на нея, като на едно гадже, с което просто си прекарваме приятно или наистина да вярвам, че любовтта и е непреходна, че наистина иска семейство и деца от мен, че можем да си бъдем щастливи. междувпрочем ако ни видите заедно на улицата изобщо не бихме ви направили впечатление. изглеждаме, като съвсем нормална двойка, аз наистина съм младолик а тя може да мине и за 25. та бихте ни дали най-много 5-6 г. разлика.
Ми като сте живеели , постарай се да живеете пак , беКак ме дразнят мъже като теб
Както казаха по-горе , МИСЛИШ САМО ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ГЪЗ
![]()
Не било педофилия , щото мацката била напълно зряла?Ти чуваш ли се кво говориш , бе идиот?
Пфф 100 човека се опитват да ти набият в главата , че нищо няа стане и ти пак твоето си знаеш
Ми като няма да ни послушаш за кво си писал тука?Няма човек , който да е "за" ! Не завиждам на жена ти и то въобще
Ако имах мъж като теб да съм го изритала ама по най-гадния начин
Д*йба и шибаняка
50 пъти ти казаха , че нищо няма да излезне и ти пак "ама аз я обичам" ай кат я обичаш отивай и лижи гъза и след 1 година като те зареже да не пишеш поредната тъма тема "заряза ме"
Пфууу мъж на 34 години , пък тъп като ГЪЗ
Бива бива, ама чак пък толкова не бива
П.П. модераторите ми редактират някои думички , които бях употребила като "задни части"![]()
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
много се палиш, типично пубертетскиПървоначално написано от vesSynkaa
![]()
Ама кфо няма да се паля?Не ти ли стигат 4 страници от мнения , че нищо няма да излезне и ти пак "тя е зряла" ? Имам чувството,че говоря на стенава вкъщиНормално ли е на 34 , да не знаеш к'во искаш от живота ? Като те сравнявам с баща ми ( който е малко по-голям от теб ) има КОРЕННА РАЗЛИКА .. Ти ми приличаш на 16 год момче .. И недей ми казвай кой е пубертет , щото като те гледам въобще не оправдаваш 34-то си години .. Хора с доста години по-млади от теб разсъждават по по-зрял начин ( не говоря за себе си ! )
Ае решавай кво ще правиш и стига си занимавал хората с безмислените си проблеми..
на някой да съм му извил врата и да съм му казал пиши по темата?!Първоначално написано от vesSynkaa
![]()
То е ясно , че ще пише .. По принцип с такива глупости поне аз не се занимавам , но тъй като имам свободно време реших да се зачета и просто като ти видях отговорите и ..Не осъзнаваш ли?Смешно е .. За съжаление не си единственият .. Има доста простаци по света .. И все пак няма да се занимавам да споря с дъртак ( за мене си такъв ) ! По-умният отстъпва , деде ( макар че тва тряа да си ти , ама ..) .. Успех с МНОГО ЗРЯЛАТА ТИ МАЦКА и дано жена ти успее да се отърве от теб ..
Ще заебеш 10годишен брак, защото ТИНЕЙДЖЪРКА планува с теб да си имате дечица и семейство? Не трябва ли ти в тая ваша връзка да си зрелия? Тоест ти да можеш да прецениш кое е реално и кое не е, кое може да се случи и кое не? И сега, с ръка на сърцето ми кажи, че вярваш, че тя ще остане с теб за дълго. Всички знаем, че няма да стане. Според мен след 2-3 години адски много ще съжаляваш, защото от двата стола ще паднеш на земята много здраво, а тогава няма да имаш жена, при която да се върнеш, както вероятно си правел, когато се скараш с малката си дружка.
Как можеш да очакваш нещо такова от момиче което е едва на 17 и не е видяло нищо от живота? Колкото и да е сериозна, тя сега навлиза в живота.Кво е видяла още? Нищо! А за теб се предполага, че на тази възраст трябва да си олегнал вече и си искаш други неща.Предполага се също че и трябва да имаш опит, да си по-мъдър от 17-18 годишните, а всъщност тая любов ти пречи да погледнеш от правилната гледна точка, а именно неутралната, въпреки всичките чувства очаква се по-сериозно и съобразено с обстоятелствата решениеПървоначално написано от alokin74
![]()
Виж какво ако наистина не се чувсваш добре с жена си, ако няма любов вече между вас ОК разделете се, докато му е времето, защото ако си народите деца ще е по-трудно, тъй като едно дете има нужда от баща и от майка.
НО моят съвет е да НЕ бързаш да имаш деца с 17 годишното момиче, какво и да стане от тук нататък. Изчакайте поне няколко години да видите как ще се развият нещата.
В този смисъл напусни жена ти ако не я обичаш(не заради момичето) и не прибързвай със сватбите и децата с момичето. Може би ти трябва малко време несемеен живот и да видите какво ще стане.
Както е казано за любовта няма границищом сте щастливи заедно и даржите един на друг бадете заедно
![]()
отдавна мисля точно така да направя, интересно ми беше мнението на връстниците и. наистина проблема не е м/у мен и момичето а между мен и жена ми, щом съм пожелал да бъда с друга и съм влюбен съм в нея. успех на всички и не мислете, като овце. в живота всичко се случва и освен това хубаво е понякога по-малко да се разсъждава, когато става въпрос за емоции.Първоначално написано от hottie
Ти си изперкал... Ква любов, кви чувства, кви левове...![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Подкрепям hottie. А и не мисля, че вие сте хората, които ще казвате какво е любов на 34 годишен мъж. Сигурно знае повече от нас, така че най - добре си знае дали е просто временна прищявка по отношение той към нея.
A.D.I.D.A.S.
трябва да знаеш, че мъж на 34 няма нищо общо с деде и е напълно възможно някой ден да ти текат лигите по такъв, но да не можеш да го имаш, ако е малко по-умен от менПървоначално написано от vesSynkaa
![]()
da lechko samoza vseki sluchai imam akul v glavata i nqma kak da se sluchi tfa
poznavam se mnogo dobre i znam che nqma da stane za tfa ako shte se opitfash da me razubesjdavash zabravi :P
ne me privlichat muje sus 17 god razlika kakto priqtelkata ti .. noo razlichni hora , razlichni ideali
![]()
![]()
Абе ти си пълен боклук бе ...
Нямам нищо против, но защо не я оставиш да порасне още малко, все пак трябва университети тай други работи.Много си по-голям и от мен, обаче помисли малко и за нейния живот, ти си го уредил твоя, а тя едва започва да живее. Пък и да е луда по теб, е още млада и едва ли ще те обича задълго.Не знам, доста е странна тази ситуация, зрял човек си и не е редно даже да искаш съвети от хлапаци, каквито сме повечето от този форум. Знам че повечето ще ти напълнят главата с глупости колко безгранична и непорочна е любовта..... но това е друг въпрос. Ех, успех, приятел !!! :P
Не се надявай,че някой ще те подкрепи,защото разлика от 17 години е огромна.Щом с съпругата ти не живеете добре-разделете се,но не заради 17-годишна предполагам ВСЕ ОЩЕ УЧЕНИЧКА.Както казаха вече,ти може да й бъдеш баща.Тя сега тъкмо ще става студентка.Ти вече си се устроил,завършил си си там образованието,а тя тепърва ще навлезе в реалния свят.Пред нея стои университета,купони,гаджет а,а не да гледа деца и да пере нечии дрехи.И честно,разлика от 17 години и като се има предвид,че ходите от една година си звучи леко извратено.
Ако си прочел новините си видял,че момче на 13 от Англия станало баща,смятай в такъв случай ти какъв може да си на твоята приятелка.
Но в края на краищата решението е твое![]()
А бе за какво се жените като се развеждате...........егати прищявките ,ще си сърбаш надробеното!Според мен на това момиче ще си и интересен 2-3 месеца след развода или след 2-3 години вече ще те е зарязала .... според мен всичко е моминтно и няма бъдеще
Хайде поискай развод на жена си съсипи я....отиди при малолетната кучка да я почукаш и да я надуеш,а после когато се осъзнае и се изпокарате детето да тича ту при мама,ту при тате и да не е щастливо със двама родители.....
а бе ти луд ли си бе брат ако баща ми заебе майка ми за неква малка курвичка ше я навра оная на майка й в путкатаа....луд ли си..нали знаеш , че тва е само флирт..тъпак![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)