.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Една вметка- на близо 24 съм и ако приятелят ми каже, че изглеждам като 25 годишна, ще го умъртвя собственоръчно. да ми дава 8 години повече от реалната възраст за мен е кръвна обида.

На един акъл сте си. Не не си изолиран случай, спокойно. Много мъже ходят с доста по-млади момичета. Някои връзки са дълги и щастливи, някои-кратки. Не разликата е проблемът. Проблемът е семейството ти. На 34, женен, с човек до себе си 10 години, повтарям: 10, трябва да си по-стабилен и по-зрял. Като си се женил къде ти е бил акълът, след като не си се чувствал истински щастлив и истински обичан? Не си се оженил по любов. Може би от ваша гледна точка е станало, защото трябва. Ок! Не си единствен на света. Нямаш деца, имотните спорове ще решите все някак и до 6 месеца ще си свободен човек с право да се жени за който си иска. Всеки греши, за това има право и на поправка. НО ако сбъркаш 2-ри път? Мислиш ли, че животът ти ще ти даде 3-ти шанс за щастлив брак, за любяща жена, за деца. За да се разведеш трябва да си сигурен, че този човек не те прави щастлив и трябва да го направиш, защото не си щастлив с него. Не защото си щастлив с друг. Разбираш ли тънкия смисъл в думите ми?

А аз като жена, ако набарам хисторито на браузъра ти ще те напусна без дори да обяснявам защо. Ебахти несериозните и незрели мъже!!!

Ти нали все пак занеш, че каквото и да ти казва тя е малка? Изключваме, че не я чувстваш като дъщеря. Просто ти казвам, че щом е заебала друг на твоята възраст нищо не и пречи да заебе и теб. Ако не обичаш жена си - разведете се но не я зарязвай заради това момиче, което е прекалено малко, за да осмисли какво ще загубиш Ти.

Не знаеш какво правиш.Това да изоставиш жена си за някаква малка пикла.. Просто нямам думи.Давай,щом искаш.. но после да не съжаляваш! ( в което съм 90% сигурна )

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от m3talmania
    Ти нали все пак занеш, че каквото и да ти казва тя е малка? Изключваме, че не я чувстваш като дъщеря. Просто ти казвам, че щом е заебала друг на твоята възраст нищо не и пречи да заебе и теб. Ако не обичаш жена си - разведете се но не я зарязвай заради това момиче, което е прекалено малко, за да осмисли какво ще загубиш Ти.
    взе ми думите от клавиатурата +1
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Уоу,можеш да си и баща,в някои цигански семейства и дядо.. гледай си хубавата жена и на прави педофилски изпълнения...

Град
    софия
    Не го прави! Не зарязвай жена си ... До колкото разбрах нямате деца, но ако имахте пак щях да те посъветвам същото и въпреки това не мисля, че с въпросното момиче сте един за друг и както някой друг каза нищо не и пречи да зареже и теб като бившия си приятел ... ами тогава?!

... 17 години са много голяма разлика ... особено ако ТЯ е непълнолетна (както е в твоя случай).

Мега фен Аватара на koalka
    Вие, хубаво се обичате, обаче разликата ви е наистина голяма и сигурно имате доста различни мнения по доста въпроси и на различни етапи сте от живота...Но когато човек е влюбен определено не ги мисли тия неща...
    Не знам дали си струва да се развеждаш, защото тя е на 17.Кой знае какво може да й скимне, утре да се влюби в друг, но може и да не се случи.Нищо конкретно не мога да кажа, но това може да е едно увлечение и все пак си на 35, прецени сам и вземи решение.
    Ти дори и да не се разведеш, сигурно няма да си щастлив с жена си, ако обичаш другото момиче, а и я лъжеш...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    spored men,ni6o nqma da se poly4i,po-dobre si ostani pri jenata,mn vi e golqma razlikata ta tq moje da ti mine za du6erq
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Какво!?
    Я по - добре да се съвземаш и да не се захващаш с някаква пикла, заради която ще пропилееш всичко, което си изградил до сега (имам предвид семейството) Нали се сещаш,че с такова момиче нямаш никакво бъдеще..
    Чудно ми е каква е тая, че да се захваща с мъже, които могат и да са й баща.. Ужас..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

твърдо ПРОТИВ!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

90% съм сигурен ли , че абсолютно нищо няма да излезе от това .. накрая ти ще си най-прецакания.Нито съм ти на годините , нито на опита , но те съветвам да не рискуваш .. Ще имате страшно много спънки .. Мислил ли си какво ще е мнението на родителите на това момиче за теб ? Та ти ще си набор на баща й сигурно ..Не е редно като цяло .. Знам че за любовта граници няма , но това някак си е странно , дори извратено .. Представи си , ако случайно нещата се получат , когати ти си на 60 тя ще е на 40 . 60 години си е вече трета възраст .. докато 40 си е почти млад и жизнен човек ..
    Наистина не мисля , че това е правилния вариант ..

пп . Може ли да те питам , понеже не останах съвсем сигурен , но ти изневерял ли си на жена си с това момиче ... Ако си , ми е супер странно да изневериш на жена си със непълнолетна .. Още повече какво трябва да е едно 17 годишно момиче да прави афери със 34 годишен СЕМЕЕН мъж !?!? До тук ли я докарахме ?

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Остави я да си изживее живота нормално и да опита от студентския живот със своите връстници Гледай си жената и обичай нея

Абе, принципно не можем да ви се месим, всеки е свободен да си чупи главата по какъвто начин намери за добре.
    Според мене, тая връзка надали ще е сред най-перспективните, но пък... тя сама е избрала да е с тебе, не я караш на сила.Тъй и тъй си затънал толкова, може да пробваш и с майка и, ако е симпатична, кой знае...

Честно казано ви се чудя на такива.Аз ако можех, изобщо нямаше да се откажа от някоя 30на годишна жена, за 17 годишна незряла пуберка.Къде ти... зрелостта, интелекта... А пък доста от 30на годишните мъже ходят с тийнки.Иначе казано-дай си съпругата, гепи която наборка искаш.Трампа.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    •••Пловдив•••
    A e пич с две думи казано, става ти патката от нея маина .. ще я праснеш 2 месеца и ще почне да ти говори за тиинеиджърски филми, и ще ти писне. Както казваш сам нямате обши интереси, което е абсолютно нормално в случая . Супер прозрачен е факта, че те привлича само визуално маина,праскаи я без да се развеждаш и ще излезнеш чист от цялата ситуация ...

Разбирам 4-7 год разлика, ама 17 !!!
    Само се замисли........ тва момиче може да ти бъде дъщеря.
    Явно имаш някакъв проблем, щом се разделяш със зряла жена, предполагам постигнала нещо в живота, заради някакво хлапе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си