.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Отслабване с фолио

Здравейте!!!значи почнала съм една диета но за 8 март трябва малко да се стопя и затова искам да ускоря ефекта на отслабване с фолио......ако някой е пробвал или е чувал нещо..... ааааа и може ли да ми кажете как се слага

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника

Град
    Wonderland
    Така,не знам за какво фолио става въпрос,може би имаш предвид да увиеш найлон или да носиш специален запарващ клин по време на спорт,ако искаш да имат ефект,трябва да спортуваш поне по 1 4ас,с едно от гореспоменатите неща,аз лично съм пробвала със специален клин и има голям ефект.

Нещо подобно. Увива се с фолио, отгоре се слага чорапогащник, с цел изгаряне на повече мазнини.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на galu6a
    Дам.. и аз го знам тоя трик ама нз колко действа
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    не съм го опитвала,но съм много навита и предполагам,че ще има добър ефект успех

Град
    Wonderland
    Действа,ама трябва да го правиш докато спортуваш,най-вече помага при каране на колело или вело,също така и коремни преси,дори е полезно за кожата,но трябват наистина доста движения.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Внимавай да не се дехидратираш.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Внимавай да не се дехидратираш.
    Има такава опасност,затова течностите трябва да са над 2.5 литра.

ms na vsi4kiiii a ima li zn kakfo filio-bezcvetno ili ot drugoto

Еми безцветно естествено.Такова найлоново

Аз съм пробвала но беше 1-2 пъти и се отказах,защото съм мързел,но иначе знам,че има ефект.

Град
    Wonderland
    То е доста неприятно,аз цял месец го ползвах

Супер фен Аватара на pinki
    И аз съм опитвала. Абе аз направо си спортувах така какво съм опитвала Дам с кесии си увивах краката,стомаха и гърба и като тръгна да бягам шумя МН е куриозно ама кво да се прави принуждава се човек Та имаше ефект да и то голям :P
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Потиш се повече => премахваш вода, не мазнини.

И после е едно лепкаво....
    А май е вярно (вярно ли е?),че ако се намажеш с някакъв стягащ крем или нещо такова и върху него сложиш найлона има по-голям ефект.

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Действа,ама трябва да го правиш докато спортуваш,най-вече помага при каране на колело или вело,също така и коремни преси,дори е полезно за кожата,но трябват наистина доста движения.
    Действа ли това фолио в комбинация с коремни преси... ? (останах с впечатление, че знаиш за това се обърнах към теб )

Цитирай Първоначално написано от pinki
    И аз съм опитвала. Абе аз направо си спортувах така какво съм опитвала Дам с кесии си увивах краката,стомаха и гърба и като тръгна да бягам шумя МН е куриозно ама кво да се прави принуждава се човек Та имаше ефект да и то голям :P
    дааа аз спортувам.....но нз защо няма ефект а да кажем че ям много-не ям еми ще опитваме с диетка и найлончета пък да видим......благодаря на всички

Град
    Тапая, Кирибати
    Не е ли адски гнусно да го правите това. Ако някой иска да се готви в собствен сос да иде при някой канибал за консултация, може и консумация.
    Може и този метод да има бързо действие, но със сигурност то не винаги е полезно. Слагането на найлон на корема, а съответно и на кръста е доста опасно, а защо - сами си отговорете.

П.С.: Ако някой е решил да го праи това чудо е добре да пие по ПОНЕ 3 литра вода на ден

PROUD MEMBER OF THE PACK

Град
    София
    ами според мен сякакви найлони и фолиота не са въобще добра идея,защото така само се обезводнявате.Просто си яжте и спортувайте и пак ще има ефект,но това с найлоните не помага(и от личен опит казвам)

Голям фен Аватара на girl4eety
    ne mi zv4u hybavo
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Град
    Велик0 Търн0в0
    да става вземи обикновено прозрачно фолио и си увий корема и бедрата , отгоре си облечи анцунг и започни да си правиш упражненията .. след като го махнеш обаче трябва веднага да се изкъпеш

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion

Глупостии! Каот се потиш изгаряш мазнините!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ако имаш целулит помага :P аз ветаги се увивам като си правя упражненията по ефективно ми се вижа и така хем се маха задържаната от организмът вода
    Писна ви да гледам как навсякъде пише наливай се с 3 литра вода
    и после се оплакввате отподути стомаси оффф отплеснах се от темата както и да е
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Kris4oy
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion

Глупостии! Каот се потиш изгаряш мазнините!
    Биологията за нищо я нямате... При потене се отделят вода и соли, но не и мазнини.
    Не знам какъв ефект може да има това нещо, но ми се струва супер неприятно - на мен даже като съм с тениска, понякога ми става горещо и ми е супер изнервящо, пък ако съм увита с найлон.... Ужас!

Мене не ми беше неприятно, днес го пробвах тоя номер, мисля да се пробвам в по- продължителен период от време какво ще стане. А за водата- и без това пия по 3-4 литра, не мисля, че е проблем.

За момичето дето говореше за подути стомаси- коремът се подува от натрия, т.е. много солено или от газирани напитки. Как се изчиства излишния натрий? С вода. От водата няма да ти се подуе коремът, ако се нагълташ като патица ще я изпикаеш след половин- един час.
    + това кожата става много по- мека и еластична ако редовно пиеш по повечко вода :Р

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

начи има няколко задължителни праBила 1.тичайте cутрин НА ГЛАДНО! 2.не яжте нищо cлед 19 и 30 и е желателно Bечерята Bи да cе cъcтои от нещо по-леко(cъщо така може и 1-2 банана или ябълки,защото много заcищат) и другото го знаете избягBате cладко и храни богати на мазнини,ако добаBите и още нещо към тичането ще е добре(аз ходех на фитнеc и така cBалих 4 кг през зимата,но започнах да тренирам за маcа качих около 12 кг но тоBа е друга тема) а за фолиото cъм чуBал че е опаcно за кожата но не мога да кажа cъc cигурноcт напоcледък като хода да потичам cлагам но не ходя редоBно Bие cи решаBате и ако можете не яжте бял хляб.
    НадяBам cе да cъм бил полезен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си