- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сама .. !
И твоето време ще дойде. ; ) Не го мисли. Усмихни се на живота, за да ти се усмихне и той. : ) Ако само се самосъжаляваш, нищо добро няма да видиш. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
разбирам те идеално, и аз бях писала подобна тема... може да не вярваш, ама нещата ще се оправят, знам колко е кофти всички да са щастливи с гаджетата си, а ти да стоиш отстрани... кофти е, ама не се притеснявай и за теб ще се появи подходящия колкото и да не вярваш (:
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
А на колко години си?!![]()
Ми като искаш момче недей да седиш по форуми а ходи да си намериш
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
мъничко си сигурно..спокойно зайко байко и твоето време ще дойде..трудно ти е да повярваш сега, но е така. Опитай се да не мислиш толкова за това, че така времето минава по-бавно![]()
споко бе, недей се сдухва, и аз бях така, ама рано или късно спира да ти пука, просто помисли колко положителни страни има тва да си сам, да си правиш квото искаш, а и да бтв на колко си?Първоначално написано от Зайо*Байо
Maybe your own devices
But i...
naistina si mani4ka za si4ko si ima vremene gubi nadejda i togava kogato nai malko o4akwa6 jiwota 6e ti podnese iznenada
![]()
![]()
е, ти пък, на 14 си, има тооооооооолкова много време, излез малко навънка, срещни се с приятелки, отиди на шопинг(като бях в същото положение само това ме разведряваше ;d), гледай някой як филм.. недей да мислиш само за това, няма смисъл. Както казах - има ТОООООЛКОВА много време, ще срещнеш твоят човек (:
Maybe your own devices
But i...
Za vseki vlak si ima putnici!!!
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
На 14 и си седнала да се оплакваш...![]()
Яяя изчакай малко... има още години да узряваш за къде бързаш...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На 14 и си седнала да се оплакваш...![]()
Яяя изчакай малко... има още години да узряваш за къде бързаш...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ти нормална ли си??? Ко ти пука за другите, ве!![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
То и при мен е горе-долу същото, повечето дето ме харесват са някакви пълни идиоти... "бройкаджии" блах, и все пак не тряа се отчайваме, рано или късно ще се намери подходящия/тата ;d (:Първоначално написано от Br3akTh3W1nd
Maybe your own devices
But i...
Отговора на ''защо си нямам гадже...кога ще си имам...дали ще си имам? '' се крие точно в това ти изкаване тук!Първоначално написано от Зайо*Байо
![]()
И аз на 14 си мислех,че ще остана стара мома.
Ще ти се случи без изобщо да си го очаквала повярвай. И набързо ще дотичаш да направиш тема ''Лелелее колко съм щастливаа''еххх детска ни радост..шерни бонбонки..
Не се шашкайте бе ...едни нищожни 14 годинки си изживяла...те първа се почва...![]()
ти сама каза,че си малка.За всичко си има време.Къде си още на 14 да мислиш за гаджетае да хубаво е да имаш човек до себе си,но и твоят ред ще дойде,не бързай!
Руса кукличка
еее ..чакай ще дойде и твоят редПървоначално написано от Зайо*Байо
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Hehehe ще дойде и твоето време. Аз на 14 ходих да целя с прашка по врабците и хич не съм си и мисли за момичета :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
xhaxhxhaxh spoxxx e sladur;] ima wremene se otchaiwai;]
и тя ходи с прашкаПървоначално написано от valdesbg
![]()