- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сама .. !
е, като почнете всички дете е, малка си, не знам си кво, нормално е на 14 да си мисли за момчета![]()
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
ох и аз съм така,пък и аз съм на 14...ама съм напълно съгласна с това,че има време и винаги си го повтарям..просто щом сега не ми е времето значи ще е после..затова не мисля толкова много за тва,преживява се.ИМА ВРЕМЕ ЗА ВСИЧКО![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
хахах спокоо ме момеекогато най малко очакваш ще стане всичко :-: някои ще ти дочука на вратата
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Като видях на авторката ника ми се приядоха царевични пръчици :>
Хаха спокойно ,любовта идва когато най малко я очакваш ; )
Суетата.Моят любим грях.
Дай пик па после ще му мислим![]()
Хх защо всички казвате , че е малка , за да и олекне ли ... не е от най-малките ... аз като бях на 14 си хванах първия сериозен приятел и ходихме около година и нещо ... , но това е друг въпрос ... знаеш ли какво направи за 14 ... миналата година като бях сама направих така ... :
Не излязах цял ден от вкъщи .
Не висях на компа ... или пък поне ако висях не влизах в скайп ,защото се депресирвах от тъпото " Обичам те миличкоо "
Не гледах ТВ дори и новините ... , защото даваха , че на едиси кой площад се сабрали 4968583 двойки и се изяли да се мляскат ...
Пуснах си филма " КОЛИ "
Като ми до теже .. се наревах едно хубаво , за всичко което ме беше ядосало през седмицата ...
Легнах си ... а и през деня се тъпчех със всякакви неща най-вече шоколад ... и така намразих глупавия празник ... Тази година имам с кой да го празнувам , но не искам ... тъпо е ...![]()
Успех ...
предлагам да "отпразнуваме великолепния празник" св. вaзелин с масово ядене на зрънчо Зайо Байо.. (:
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
на 14 без гадже... айде стига бе не мога да го повярвам...... детински изторий
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Каквото и да става не се влюбвай едно на ръка ,а другото е,че да за всеки си има някой човек до него обаче наистина си много малка може би ,за да го срещнеш.Сега е времето да се посветиш изцяло на приятелите си и на свободата си и да си правиш каквото си искаш![]()
Усмихни се
Е как няма да ти става гадно като си эавистлива ? Недей така,че ще остарееш преждевременно.
П.С - Дано не те стигненякой ИСТИНСКИ проблем,че не энам как ще го понесеш.
[size=7][b][u]fosse cos
Не е завистлива просто всички филми завършват с такива хубави краища , че те вкарват в някви мечтииСпокойно,ще срещнеш момчето за теб,но просто излизай повечко .. Момчетата не се срещат в скайп [ макар чее много 2ки в днешно време се запознават именно там
]..Илизай,забавлявай се с приятелки и в накой слънчев ден,без дори и да очакваш ще срещнеш и ти любовта
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Не е нужно да коментираш моя коментар.Първоначално написано от vesSynkaa
И е малко кофти сама да си противоречиш.
[size=7][b][u]fosse cos
Сама,самотна..две различни по значение думи.Какво те интересуват другите?Гледай ти да си щастлива сама за себе си.Завистта ти е позвалена-на всички ни е.Идва време в което просто ти писва и забелязваш други хора по един определен начин.Като опора,като начин да се развиваш,като стълбица по която да вървиш,като някого за когото да се грижиш.Просто е и винаги е по-близо отколкото си мислиш.
Човек,казвам истината , тва че на теб не ти харесва е твой проблемПървоначално написано от Presley
Ай не се вкарвай в некви филми ,а?
Actions speaks louder then words .. >.<
Пи-пи-пи-пиПървоначално написано от vesSynkaa
Я елате пиленцаааааа
[size=7][b][u]fosse cos
Хубава си, но си малка![]()
иии какво като го правят много други...Първоначално написано от Br3akTh3W1nd
![]()
Ебати логиката честно...
ай са понеже сички други имат гадже айде и вие на по 14 даже за да сте по напред се изч*кайте... (както правят другите)...
Кое му е по добре от по рано не разбрах... това да страдаш..да се мъчиш за някой...
Първата любов е сладка...а всичко след нея се повтаря...
![]()
Надали искаш на 14 да ти разбият сърцето... и после седи и се надявай за друга любов...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ехх, и ти ще си хванеш гадже!Още си само на 14, има време!
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
когато спреш да търсиш ...Първоначално написано от Зайо*Байо
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Първоначално написано от Зайо*Байо
![]()
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Абе за кво са ти само излишни ядове?![]()
Абе детински недетински за момичето си е проблем...Първоначално написано от Kostadin_682
изторий ?!?! малии ти нов български ще измислиш![]()
![]()
П.Т. Споко и ти ще си намериш приятел, не се притеснявай и отчайвай. Както казват за всеки си влак си има пътници. Още си малка, има време, тепърва ще се срещаш и запознаваш най-различни момчета. Успех и горе главата.![]()