.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58

Тема: Сама .. !

Град
    Бургас
    е, като почнете всички дете е, малка си, не знам си кво, нормално е на 14 да си мисли за момчета
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    ох и аз съм така,пък и аз съм на 14...ама съм напълно съгласна с това,че има време и винаги си го повтарям..просто щом сега не ми е времето значи ще е после..затова не мисля толкова много за тва,преживява се.ИМА ВРЕМЕ ЗА ВСИЧКО
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

хахах спокоо ме момее когато най малко очакваш ще стане всичко :-: някои ще ти дочука на вратата
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Като видях на авторката ника ми се приядоха царевични пръчици :>

Град
    София ;dd
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Като видях на авторката ника ми се приядоха царевични пръчици :>
    Айдее безплатно Зайо Байо .. аз черпа
    Нai - гadнiя naчiн nяkoй da тi лiпsвa э дa buдэ бliзo дo tэб , нo da zнaэш , чэ nikoгa нqмa da гo imaш ,, [!] ;[[

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Хаха спокойно ,любовта идва когато най малко я очакваш ; )
    Суетата.Моят любим грях.

Голям фен
    Дай пик па после ще му мислим

Голям фен
    Хх защо всички казвате , че е малка , за да и олекне ли ... не е от най-малките ... аз като бях на 14 си хванах първия сериозен приятел и ходихме около година и нещо ... , но това е друг въпрос ... знаеш ли какво направи за 14 ... миналата година като бях сама направих така ... :
    Не излязах цял ден от вкъщи .
    Не висях на компа ... или пък поне ако висях не влизах в скайп ,защото се депресирвах от тъпото " Обичам те миличкоо "
    Не гледах ТВ дори и новините ... , защото даваха , че на едиси кой площад се сабрали 4968583 двойки и се изяли да се мляскат ...
    Пуснах си филма " КОЛИ "
    Като ми до теже .. се наревах едно хубаво , за всичко което ме беше ядосало през седмицата ...
    Легнах си ... а и през деня се тъпчех със всякакви неща най-вече шоколад ... и така намразих глупавия празник ... Тази година имам с кой да го празнувам , но не искам ... тъпо е ... Успех ...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    И аз не съм имала..
    Ама аз си чакам принца...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Бургас
    предлагам да "отпразнуваме великолепния празник" св. вaзелин с масово ядене на зрънчо Зайо Байо.. (:
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    на 14 без гадже... айде стига бе не мога да го повярвам... ... детински изторий

Каквото и да става не се влюбвай едно на ръка ,а другото е,че да за всеки си има някой човек до него обаче наистина си много малка може би ,за да го срещнеш.Сега е времето да се посветиш изцяло на приятелите си и на свободата си и да си правиш каквото си искаш
    Усмихни се

Мега фен
    Град
    София
    Е как няма да ти става гадно като си эавистлива ? Недей така,че ще остарееш преждевременно.
    П.С - Дано не те стигненякой ИСТИНСКИ проблем,че не энам как ще го понесеш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    < 33
    Не е завистлива просто всички филми завършват с такива хубави краища , че те вкарват в някви мечтии Спокойно,ще срещнеш момчето за теб,но просто излизай повечко .. Момчетата не се срещат в скайп [ макар чее много 2ки в днешно време се запознават именно там ]..Илизай,забавлявай се с приятелки и в накой слънчев ден,без дори и да очакваш ще срещнеш и ти любовта
    Actions speaks louder then words .. >.<

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vesSynkaa
    Не е завистлива просто всички филми завършват с такива хубави краища , че те вкарват в някви мечтии Спокойно,ще срещнеш момчето за теб,но просто излизай повечко .. Момчетата не се срещат в скайп [ макар чее много 2ки в днешно време се запознават именно там ]..Илизай,забавлявай се с приятелки и в накой слънчев ден,без дори и да очакваш ще срещнеш и ти любовта
    Не е нужно да коментираш моя коментар.
    И е малко кофти сама да си противоречиш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    somewhere over the rainbow
    Сама,самотна..две различни по значение думи.Какво те интересуват другите?Гледай ти да си щастлива сама за себе си.Завистта ти е позвалена-на всички ни е.Идва време в което просто ти писва и забелязваш други хора по един определен начин.Като опора,като начин да се развиваш,като стълбица по която да вървиш,като някого за когото да се грижиш.Просто е и винаги е по-близо отколкото си мислиш.

Град
    < 33
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Човек,казвам истината , тва че на теб не ти харесва е твой проблем Ай не се вкарвай в некви филми ,а?
    Actions speaks louder then words .. >.<

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Човек,казвам истината , тва че на теб не ти харесва е твой проблем Ай не се вкарвай в некви филми ,а?
    Пи-пи-пи-пи
    Я елате пиленцаааааа
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Хубава си, но си малка

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Br3akTh3W1nd
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    На 14 и си седнала да се оплакваш... Яяя изчакай малко... има още години да узряваш за къде бързаш...
    Иии кво? И аз съм на 14, момче пък и аз имам такива мисли в главата Защото всички момичета от моя клас дет ми се натискат са некви скапани к***и и то неможе да се намери свестна... то така човек се отчайва Според мен е по-добре от рано... все пак много други го правят.. но явно при някои става по-късно Все пак... за да се намери човек който ти обичаш както и той теб иска време
    иии какво като го правят много други... Ебати логиката честно... ай са понеже сички други имат гадже айде и вие на по 14 даже за да сте по напред се изч*кайте... (както правят другите)... Кое му е по добре от по рано не разбрах... това да страдаш..да се мъчиш за някой... Първата любов е сладка...а всичко след нея се повтаря... Надали искаш на 14 да ти разбият сърцето... и после седи и се надявай за друга любов...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ехх, и ти ще си хванеш гадже! Още си само на 14, има време!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....

Re: Сама .. !

Цитирай Първоначално написано от Зайо*Байо
    Кога ще си имам някой до мене , бее .. омръзна ми .. никога не съм имала гадже .. като гледам другите двойки и ми става супер гадно
    когато спреш да търсиш ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от Зайо*Байо
    мъничка съм на 14
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Абе за кво са ти само излишни ядове?

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    на 14 без гадже... айде стига бе не мога да го повярвам... ... детински изторий
    Абе детински недетински за момичето си е проблем...
    изторий ?!?! малии ти нов български ще измислиш

П.Т. Споко и ти ще си намериш приятел, не се притеснявай и отчайвай. Както казват за всеки си влак си има пътници. Още си малка, има време, тепърва ще се срещаш и запознаваш най-различни момчета. Успех и горе главата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си