.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Тема: Сама .. !

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    не се впрягаи еййй ... аз като имам приятел кво ... да не мислиш че се е сетил за мен днес ..... 14 февруари и даже не ми се обади

За всичко си има време. Точно когато най малко очакваш..тогава ще срещнеш любовта.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Hurtmore
    е, ти пък, на 14 си, има тооооооооолкова много време, излез малко навънка, срещни се с приятелки, отиди на шопинг(като бях в същото положение само това ме разведряваше ;d), гледай някой як филм.. недей да мислиш само за това, няма смисъл. Както казах - има ТОООООЛКОВА много време, ще срещнеш твоят човек (:
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ох миличката... не се притеснявай... всико с времето си.... всеки си има своята половинка на този свят... вярвай че и твоя ще те срещне някой ден!!! прекраско знам как се чувстваш... защото до преди 2 месеца и аз бях тка, но уви и на моята улица огря слънце.... горе главата
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    И аз бях така до скоро, но едно приятелче ме накара да се замисля колко предимства има това да си без гадже - е вярно, кофти е в студените зимни нощи да си лягаш сам, кофти е и да гледаш влюбени двойки около теб и ти се иска някой и теб да те обича така, но всичко идва с времето си - за всеки влак си има пътници така че не съжалявай, че си сама и изобщо не го мисли... Не се вайкай и не се отчайвай, защото колкото повече се напрягаш да го мислиш толкова повече не става нищо... Не насилвай нещата - любовта идва тогава, когато най-малко очакваме, нали знаеш Излизай с приятели, забавлявай се - сега ти е времето - после цяяял живот ще си влюбена, че чак ще ти писне
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Испания.

Re: Сама .. !

Цитирай Първоначално написано от Зайо*Байо
    Кога ще си имам някой до мене , бее .. омръзна ми .. никога не съм имала гадже .. като гледам другите двойки и ми става супер гадно
    И Аз. И на мен.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Решението не е свързано със самосъжаление. Би трябвало да опиташ да излизаш с повече момчета, да имаш повече социални контакти...

Град
    МОЗЪК

Re: Сама .. !

Цитирай Първоначално написано от Зайо*Байо
    Кога ще си имам някой до мене , бее .. омръзна ми .. никога не съм имала гадже .. като гледам другите двойки и ми става супер гадно
    ООООО НА БАТИ ЗАЙЧЕТО. НЯМА ДА ПЛАЧКАШ ЗАЙЧЕ МЪНИЧКО, ЕЛА ДА ТЕ ГУШНА МИЛИЧКО.
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си