- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сама .. !
не се впрягаи еййй ... аз като имам приятел кво ... да не мислиш че се е сетил за мен днес ..... 14 февруари и даже не ми се обади
За всичко си има време. Точно когато най малко очакваш..тогава ще срещнеш любовта.![]()
Първоначално написано от Hurtmore
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ох миличката...не се притеснявай... всико с времето си.... всеки си има своята половинка на този свят... вярвай че и твоя ще те срещне някой ден!!!
прекраско знам как се чувстваш... защото до преди 2 месеца и аз бях тка, но уви и на моята улица огря слънце.... горе главата
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
И аз бях така до скоро, но едно приятелче ме накара да се замисля колко предимства има това да си без гадже - е вярно, кофти е в студените зимни нощи да си лягаш сам, кофти е и да гледаш влюбени двойки около теб и ти се иска някой и теб да те обича така, но всичко идва с времето си - за всеки влак си има пътници така че не съжалявай, че си сама и изобщо не го мисли... Не се вайкай и не се отчайвай, защото колкото повече се напрягаш да го мислиш толкова повече не става нищо... Не насилвай нещата - любовта идва тогава, когато най-малко очакваме, нали знаешИзлизай с приятели, забавлявай се - сега ти е времето - после цяяял живот ще си влюбена, че чак ще ти писне
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
И Аз. И на мен.Първоначално написано от Зайо*Байо
![]()
![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Решението не е свързано със самосъжаление. Би трябвало да опиташ да излизаш с повече момчета, да имаш повече социални контакти...
ООООО НА БАТИ ЗАЙЧЕТО. НЯМА ДА ПЛАЧКАШ ЗАЙЧЕ МЪНИЧКО, ЕЛА ДА ТЕ ГУШНА МИЛИЧКО.Първоначално написано от Зайо*Байо
![]()
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!