- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обида към името ми
Некадърна работа.
Тва да си дадеш личната карта и по нея да ти напишат фактурата за месечната сметка и въпреки всичко ПАК да ти объркат името.
Е, оня ден получих първото си писмо от глобул и просто като си видях как ми е написано името ми бръкнаха в газа!
Безобразие.
А на транспортната карта съм по коренно различен начин.
Аман от малоумни хора.
Тва, да си дадеш акта за раждане да ти изкарат лична карта и на личната карта да ти объркат презимето.![]()
КАК ДА НЕ СЕ ДРАЗНЯ, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕее ееееееееееееееееее сумати народ цял живот не се научиха как се казвам.
И миналата година в дневника в училище класната ПАК ми объркала името....
Личния лекар всеки път, бе, ВСЕКИ БОЖИ ПЪТ ми спестява буквата, писна ми да повтарям, че съм с 8 букви, ДВЕ "И"-та, след които има "Я". ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, нЕ ААААААААА, ИИИИИИИ, НЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ @!!!!!!!![]()
Както и да е, ще го преживея това с личната и транспортна карта, щото и без тва скоро ще ги сменям, ама фактурата не мога да я прежаля, тва всеки месец да ми вкарват нерви като си получавам сметката..![]()
А като се обадих на оператора, ти му обесняваш, че е безобразие подобно нещо и държиш да ти оправят прословутата една буква, и моля ви се, ми вика "Съжалявам, нищо не мога да направя по въпроса" викам вие като не можете свържете ме с някой, който може, вика "Не мога да ви помогна"![]()
аман!!!!!!!
кво ли си е мислила майка ми като ме е кръщавала......
ami spored men ni6to ne mojesh da napravish
osobeno za fakturata
da ne go govorim za administratorkite koito pravqt transportnite karti az sum stigala do Vildred i Vilina![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
На мен ли го казваш.
На документите за допускане до матура миналата година 3 пъти им повторих как се казвам, че е Г, не е Т, затова е написано като Г, а не е недовършено Т.
Е, от Министерството върнаха напечатано листче с Т, та в списъка леееееко ме нямаше:Д Гледай ти как печатат през уикенда спИциално в моя чест:Д
А най-мразя в някакви конкурси, олимпиади, състезания, томболи... мразя да спечеля нещо и 100 часа да се мъча да им доказвам, че, аджеба, аз съм аз, те са разсеяни грознописци.:Д
Ля-ля-ля, дишай спокойно!)
хора какви са ви имената ,че винаги ви ги бъркат.сигурно е ужасно така.аз не съм се натъквала на грешки в моето
О,на мен ли го казваш,знаеш ли колко често ми бъркат фамилията ? И транспортни карти и сметки...лична карта не,ама ако е някоя запспала служителка...![]()
Е, твоето име не е сложно, как може да го бъркат. O_o
Невежеството на поколенията е основех фактор за деморализацията и имбецилността. Да си пишеш детето "ииие", "иииий", "ия" и всякакви подобни граматически и интонационно неправилно съчетани срички, години по-късно, стават проблем за следващата фаза от масовата деградация и регресия на булшинството.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
бУл, бУл, редбул?:Д
Така е, ГеоргИЕв е толкова грешно, гласните хич не трябва да следват една след друга:Д
МарИЯ също е ужасно неправилно;
Прощавай за олигофренията ми, но мисля, че проблема е свързан непряко с името ти и пряко с презимето ти.
Те правят грешка с някакви букви, ти правиш грешка с цялия смисъл.
Какво ли щеше да е, ако ти си там?
Сериозна грешка е да казваш, че имаш обида към името си, а тя да бъде в презимето.
ПП: Така сме ние психично болните, търсим малките неща...
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
kak se kazvash?
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
е фамилията на приятеля ми е Георгиев ама какво му е грешното?Първоначално написано от Blab
или пък на Мария?
извинявай просто неможах да ти схвана смисъла.може би в мен е грешката
Мен всички ме знаят на малко име и затова идват проблеми, когато се наложи да казвам цялото.Като се замисля доста често ми бъркат името и в документите.
Какво сме учили във 2-3 клас за буквите "Щ", "Ю" и "Я"?Първоначално написано от SiSsKkAa
да аз знам,че така сме учили ама примерно ако го няма И във Мария става Маря някакво съвсем различно име.може би понякога за звучност е позволено да се изписват така.мисля че имаше нещо такова
Баси... е как ти е името та толкоз го бъркат?![]()
Аз не съм имала проблеми до сега.![]()
Защото българина е неграмотен! Напоследък все по-често ми се случва да срещам хора, които могат да напишат без правописна грешка само името си!!!
An Evil Man
о да и при мен е същото относно фамилията
задължително всеки път трябва да диктувам буква по буква последните 4 букви за да не объркат нещо
личната лекарка редовно ми го прави тоя номер с грешката .. добре че не е толкова важно ..
в дневника в 7ми клас коренно различно нещо .. беше уникалната фантасмагория![]()
абе нз![]()
относно фактурата и идея си нямам как може да се оправиш .. отиди в офиса и там говори с някой по-квалифициран от операторите щото от опит знам че са ааааааадски задръстени![]()
.!.
"в газа"
Внимавай, те евреите обичат да бъркат там))
Амии.... надявай се да свикнат с името ти и да не го бъркат.Моето е малко сложничко и трудно го запомнят![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Оф..Първоначално написано от mitkom89
На мен пък фамилията ми бъркат често някакви заспали служителки, майка им ...![]()
Но гледам да ги поправям навреме, че иначе да си нямам усложнения като твоите :/
А на теб как ти беше името?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ма голямата работа..
Мно'о се дразня, като някой дойде и се заяжда и проявява претенции за името си. Кво толкова се впечатлявате, нещо бизнеса ли ви объркаха, банковата сметка ли ви се прецака, пфф.
Всеки бърка..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
^ Като бъркат трябва да имат варианти за поправяне на грешката.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
и мен непрекъснато ме бъркат - самолетни билети, карти за транспорта... добре че фактурата е на мама и нея никога не са я бъркали, иначе и мен ме подлудяваа как беше твоето име?
Браво, аз като се казвам "Деян" шанса да ми го напишат правилно е "доста голям" Диан Диян, Деан... ама никога правилно![]()
The Spark
Аз като тръгнах на училще в Кипър ме бяха писали Александрова Иванова вместо Александра Иванова и тъпите учители ми викаха целия първи срок Александрова "защото така пише"![]()
Остави че сега пък един доцент мислел че малкото ми име е ИвАнова и така ми викаше![]()
А като си помислиш изобщо не са ми сложни имената.