.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Обида към името ми

Некадърна работа.
    Тва да си дадеш личната карта и по нея да ти напишат фактурата за месечната сметка и въпреки всичко ПАК да ти объркат името.
    Е, оня ден получих първото си писмо от глобул и просто като си видях как ми е написано името ми бръкнаха в газа!
    Безобразие.
    А на транспортната карта съм по коренно различен начин.
    Аман от малоумни хора.
    Тва, да си дадеш акта за раждане да ти изкарат лична карта и на личната карта да ти объркат презимето.
    КАК ДА НЕ СЕ ДРАЗНЯ, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕее ееееееееееееееееее сумати народ цял живот не се научиха как се казвам.
    И миналата година в дневника в училище класната ПАК ми объркала името....
    Личния лекар всеки път, бе, ВСЕКИ БОЖИ ПЪТ ми спестява буквата, писна ми да повтарям, че съм с 8 букви, ДВЕ "И"-та, след които има "Я". ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, нЕ ААААААААА, ИИИИИИИ, НЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ @!!!!!!!

Както и да е, ще го преживея това с личната и транспортна карта, щото и без тва скоро ще ги сменям, ама фактурата не мога да я прежаля, тва всеки месец да ми вкарват нерви като си получавам сметката..
    А като се обадих на оператора, ти му обесняваш, че е безобразие подобно нещо и държиш да ти оправят прословутата една буква, и моля ви се, ми вика "Съжалявам, нищо не мога да направя по въпроса" викам вие като не можете свържете ме с някой, който може, вика "Не мога да ви помогна"
    аман!!!!!!!
    кво ли си е мислила майка ми като ме е кръщавала......

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    ami spored men ni6to ne mojesh da napravish
    osobeno za fakturata
    da ne go govorim za administratorkite koito pravqt transportnite karti az sum stigala do Vildred i Vilina

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Мега фен Аватара на Blab
    На мен ли го казваш.
    На документите за допускане до матура миналата година 3 пъти им повторих как се казвам, че е Г, не е Т, затова е написано като Г, а не е недовършено Т.
    Е, от Министерството върнаха напечатано листче с Т, та в списъка леееееко ме нямаше:Д Гледай ти как печатат през уикенда спИциално в моя чест:Д

А най-мразя в някакви конкурси, олимпиади, състезания, томболи... мразя да спечеля нещо и 100 часа да се мъча да им доказвам, че, аджеба, аз съм аз, те са разсеяни грознописци.:Д

Ля-ля-ля, дишай спокойно!)

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    хора какви са ви имената ,че винаги ви ги бъркат.сигурно е ужасно така.аз не съм се натъквала на грешки в моето

Мега фен
    О,на мен ли го казваш,знаеш ли колко често ми бъркат фамилията ? И транспортни карти и сметки...лична карта не,ама ако е някоя запспала служителка...

Град
    40 Miles from the Sun
    Е, твоето име не е сложно, как може да го бъркат. O_o

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Невежеството на поколенията е основех фактор за деморализацията и имбецилността. Да си пишеш детето "ииие", "иииий", "ия" и всякакви подобни граматически и интонационно неправилно съчетани срички, години по-късно, стават проблем за следващата фаза от масовата деградация и регресия на булшинството.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Мега фен Аватара на Blab
    бУл, бУл, редбул?:Д

Така е, ГеоргИЕв е толкова грешно, гласните хич не трябва да следват една след друга:Д
    МарИЯ също е ужасно неправилно;

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Прощавай за олигофренията ми, но мисля, че проблема е свързан непряко с името ти и пряко с презимето ти.
    Те правят грешка с някакви букви, ти правиш грешка с цялия смисъл.
    Какво ли щеше да е, ако ти си там?
    Сериозна грешка е да казваш, че имаш обида към името си, а тя да бъде в презимето.

ПП: Така сме ние психично болните, търсим малките неща...
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

kak se kazvash?
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Фамилията ми го е преживяла същото

Цитирай Първоначално написано от Blab

Така е, ГеоргИЕв е толкова грешно, гласните хич не трябва да следват една след друга:Д
    е фамилията на приятеля ми е Георгиев ама какво му е грешното?
    или пък на Мария?
    извинявай просто неможах да ти схвана смисъла.може би в мен е грешката

Мен всички ме знаят на малко име и затова идват проблеми, когато се наложи да казвам цялото. Като се замисля доста често ми бъркат името и в документите.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    Цитирай Първоначално написано от Blab

е фамилията на приятеля ми е Георгиев ама какво му е грешното?
    или пък на Мария?
    извинявай просто неможах да ти схвана смисъла.може би в мен е грешката
    Какво сме учили във 2-3 клас за буквите "Щ", "Ю" и "Я"?

да аз знам,че така сме учили ама примерно ако го няма И във Мария става Маря някакво съвсем различно име.може би понякога за звучност е позволено да се изписват така.мисля че имаше нещо такова

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Баси... е как ти е името та толкоз го бъркат?

Аз не съм имала проблеми до сега.

Защото българина е неграмотен! Напоследък все по-често ми се случва да срещам хора, които могат да напишат без правописна грешка само името си!!!
    An Evil Man

Град
    Непостоянно
    о да и при мен е същото относно фамилията
    задължително всеки път трябва да диктувам буква по буква последните 4 букви за да не объркат нещо
    личната лекарка редовно ми го прави тоя номер с грешката .. добре че не е толкова важно ..
    в дневника в 7ми клас коренно различно нещо .. беше уникалната фантасмагория
    абе нз
    относно фактурата и идея си нямам как може да се оправиш .. отиди в офиса и там говори с някой по-квалифициран от операторите щото от опит знам че са ааааааадски задръстени
    .!.

"в газа"
    Внимавай, те евреите обичат да бъркат там ))

Амии.... надявай се да свикнат с името ти и да не го бъркат.Моето е малко сложничко и трудно го запомнят
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Защото българинЪТ е неграмотен!
    Оф..

На мен пък фамилията ми бъркат често някакви заспали служителки, майка им ...
    Но гледам да ги поправям навреме, че иначе да си нямам усложнения като твоите :/

А на теб как ти беше името?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Ма голямата работа..

Мно'о се дразня, като някой дойде и се заяжда и проявява претенции за името си. Кво толкова се впечатлявате, нещо бизнеса ли ви объркаха, банковата сметка ли ви се прецака, пфф.

Всеки бърка..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    ^ Като бъркат трябва да имат варианти за поправяне на грешката.

Saatana vittu perkele hate crew!

и мен непрекъснато ме бъркат - самолетни билети, карти за транспорта... добре че фактурата е на мама и нея никога не са я бъркали, иначе и мен ме подлудява а как беше твоето име?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Браво, аз като се казвам "Деян" шанса да ми го напишат правилно е "доста голям" Диан Диян, Деан... ама никога правилно
    The Spark

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз като тръгнах на училще в Кипър ме бяха писали Александрова Иванова вместо Александра Иванова и тъпите учители ми викаха целия първи срок Александрова "защото така пише"
    Остави че сега пък един доцент мислел че малкото ми име е ИвАнова и така ми викаше
    А като си помислиш изобщо не са ми сложни имената.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си