- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бисексуални и лесбийки
Здравейте ! Правя тази тема само за тази част от сайта, която има по- различни наклонности от обичайните. Няма какво да се притеснявате така че пишетеАз съм бисексуална и не ме срам да си го призная или покажа така че ...
и какво трябва да пишат бисексуалните или хомосексуалистите в тая тема не стана ясно???
тук може да си пишем за нещата които ни интересуват и понеже не видях нито една тема за такива като мен и затова реших да направя тази ...да си образуваме едно мини общество
Най-много да ти заключат темата.. Търси из нета, все някъде има вече такива общества, където такива като теб да си говорят, споделят, да се намират. Но тук.. По принцип разделът е за проблеми и такива неща, ти не задаваш проблем и..![]()
аз както виждам тук не става въпрос за проблеми а за секс нали така или съм сляпа....айде като не ви е работата не коментирайте в теми които не ви интересуват
Че как да не ни интересуват.. знаеш ли къф мерак имам да правя секс с 2 лезбийки ?!![]()
![]()
хахаха че кой мъж няма такъв мерак :Д
След като видя снимка на теб и приятелката ти.. може аз да съм този мъж.. но само може.. !Първоначално написано от veseli4ka
![]()
ти на колко години си че се редиш да си играеш на такива игрички
Mnogo gruboПървоначално написано от veseli4ka
vsu6nost tvoqta tema za kakvo e po to4no??da ti kajat kolko mom4eta bixa go napravili s takiva kato teb i da go oburnete na 4at?a ostanalite nqmat pravo da komentirat?
i
Cruel Intentions
веселичка аз съм бисексуален... и мене не ме е срам.. та проблема ми е че повечето от тоя форум са само олигофрени или пълни идиоти... как ще ми помогнеш![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Izlez ot foruma i jivei navun??Първоначално написано от Adwokat
abe ne moga da vi razbera..samo se oplakvate..az ne poznavam nqkoi koito 6te se podigrava na bisexualen v smisul mislq 4e horata vi priemat pove4e ot kolkoto predi godini primerno..
Cruel Intentions
Живея... и не мисли много прекалено си малка за това...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
e vse ot nqkude trqbva da se po4neПървоначално написано от Adwokat
![]()
Cruel Intentions
хахаха![]()
Дейба то вярно било много модно. Абе викаш теми няма... Не съм много съгласна, даже мисля, че в тази страница има 2 теми за хомо и би-сексуални... A ако искаш да разговаряш по-пордробно за сексуалност и т.н---->bg lesbian
![]()
Хм . . . ето кой ги разбира тези работи!Първоначално написано от Leksi23
![]()
![]()
![]()
За какво се бори темата ти?![]()
Мен също не ме е срам, че съм бисексуален, но не мисля, че е нужно всички да знаят! Ще спа с когото искам, когато искам и ще говоря каквото искам! Не ме е*е за мнението на другите!
Един философ беше казал това: ,,Колкото по-малко знаят за теб, толкова по-добре!''
Първоначално написано от ScionOfStorm
Za kakvo se bori...Първоначално написано от ANTIHUMAN
Kaji mi koi e tozi filosof - tazi misal mi e osnoven put v jivota.seriozno hahah
Първоначално написано от angellove