- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седмокласници
Не, ненормално е това, че си мислиш, че хората в някакъв форум ще ти помогнат. Стягай се и учи, че време не остана... Момичето си учи 5 часа на ден, но поне е сигурно, че ще успее. Една година се жертвайте и спестете излизанията и компа, бе, ..Първоначално написано от Mastta
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Аз тая година кандидаствах и се побърках от учене..По 50 задачи на ден,тестове по БЕЛ,на УРОЦИ ПО МЕТЕМАТИКА.,състезания...АБ ПЪЛЕН УЖАС................И ме приеха,разбира се.Учих най-много от целия клас,а другите ми съученици,които цяла година и пръста не си мръднаха и тях ги приеха....според мен е на късмет....
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Най-малко по 5? Съмнявам се някой да си дава чак такъв зор.Първоначално написано от DieselBlood
По темата: ходя на уроци, пиша си старателно домашните и до колкото е възможно внимавам в час. Госпожата по математика от уроците доста ми хвали домашните, но на пробните изпити не се справям особено добре. Много се притеснявам и най-високия ми резултат е 4,714.Срока в училище завърших с 5.
По български се справям добре в училище (за 6), а на пробните изпити не показвам какво мога. Най-високия ми резултат е 5,286.
Притеснявам се и за двата изпита. Опитвам се да вярвам в себе си и да се съсредоточа възможно най-много.
Ето и един от въпросите, които ме вълнуват:
Кога са двата изпита тази година?
19 юни (БЕЛ) и 26 юни (Математика).
Иначе... за 1-ви срок по Математика и аз имам 5, а в момента госпожата ни отсъства и са ни сложили една супер флегматична и незнаеща заместничка... Не знам кога ще си я поправям тая оценка. =(
i'd like to change the world.
Хах,че 5-ица оправя ли се ? ^-^ според мен си е една добра оценка..Първоначално написано от Lunatique
Живота е несправедлив особено когато си на 14 мухахахПървоначално написано от pifiella
Аз исках испанската ама май започвам да се отказвам.
Я някой който е учил руски пред това да каже как му е испанският.
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
А как са ви оценките от първия срок по математика и бел? Моите са математика-6 и български-5...бях м/у 4 и 5...изобщо не ми върви тоя предмет в сравнение с математиката :] .
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
6.00 и 6.00 са ми..Първоначално написано от melinor
А ти .. ами.. всичко се постига с много учене.Никой не те пита дали нещо ти се отдава или не.. Просто трябва да се стегнеш максимално и така..
![]()
5, 40 по математика и 6.00 по БЕЛ.
Яд ме е.
i'd like to change the world.
И аз съм седми клас в момента, ходя на уроци и по БЕЛ и по математика, там си правим тестове, вкъщи повече от 5-6 теста не съм решила. За уроците за училище не отделям повече от 2 часа и първия срок завърших с отличен по всички предмети. Преди един месец се явих на пробен тест и оценките са ми БЕЛ - 5,50 и математика - 5,36. Та мисълта ми е че не съм се презорила толкова много и не смятам че е нужно. "Най-малко по 5 теста на ден" не са необходими, пък и искате да ми кажете че най-малко 6 часа трябва да решавам тестове всеки ден..да, доста трябва да се учи тази година, но това е прекалено. Внимавайте в час, учете редовно, пишете си домашните, ако смятате че имате нужда от уроци - ходете, и накрая всичко ще е наред![]()
моят туризъм след 7 клас е оправен от сега няма за какви изпити да ми пука по математика даже и 3 да нямам пак ще уча квото искам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Първоначално написано от colymoly
Wow!!! Как така с олимпиада ли?!![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Първоначално написано от melinor
не аз за бг не се притеснявам ама математиката ми куца и въпреки това няма да бъда възпрепятствана не съм ходила по олимпиади просто е сигурно то ако остана в сегашното даскало по-добре да спирам училище
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]